Buzzador

Publicerad 2010-10-20 14:42:13 i Allmänt

Har varit med i en ny spännande Buzzador kampanj.

Den här gången var det en ny hudvårds serie från Neutrogena, stress control.
Några vänner har fått prova produkterna och ett par har fått med sig en varsin djuprengörande tvål för att prova lite mer hemma.

Vill ni också vara med i Buzzador och ha möjlighet att delta i deras spännande kampanjer för att marknadsföra nya produkter så anmäler ni er här.
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Nettan86







Mina underbara busiga barn

Publicerad 2010-10-20 14:18:11 i Allmänt


Liten uppdatering från helgen.
Mina barn älskar att vara med på kort och sonen kommer ofta fram med kameran och vill att jag ska fota.
Precis så gjorde han vid det här tillfället :)




Flytt

Publicerad 2010-10-20 10:31:58 i Allmänt

Har varit fullt upp här hemma, imorgon flyttar vi!

Det har blivit mycket packning, men tyvärr inte så mycket som vi skulle ha behövt.
I lördags så behövde vi bara ha lite tid för varandra, Magnus hade jobbat och skulle jobba väldigt mycket så det var skönt att få lite tid med familjen. Barnen hinner knapt träffa han annars då han jobbar från tidig morgon till sen kväll.

I söndags så var Jennifer iväg och lekte med en kompis som hon inte lekt med sen nästan 1 år tillbaka, de verkade ha haft det jätte bra tillsammans :)
Vi hade behövt sattsa på packningen men Magnus var tvungen att åka iväg och hjälpa till hos sin mamma med lite trädgårdssysslor så jag passade på att packa lite när jag var själv hemma. Men som jag trode så orkade jag inte med så många kartonger själv, är riktigt jobbigt att packa. Och flytta på dom fulla kartongerna är ingen höjdare, de tar kål på min rygg. Blev hemma i måndags från jobbet då jag hade så ont i ryggen, så det blev inte heller någon mer packning. Magnus jobbade 8-21 så han var hemma ganska så sent och var själv helt slut.  Igår jobbade jag men sen orkade jag inte med att packa, blev bara lite kläder och badrumssaker när Magnus kom hem vid 22.30.  Så typiskt att han jobbar så långa dagar nu när vi ska flytta, vi får ingenting gjort.

Idag är jag hemma, har lite ont men mest k'nde jag att om jag både ska jobba och packa färdigt allt idag så kommer jag vara sängliggande imorgon, och det går INTE. Flyttfirman kommer tidigt imorgon och flyttar över alla våra saker, så imorgon måste jag hitt på någonting. Fyller ju år då också så jag funderar på att åka in till stan och bara njuta av att för tillfället inte ha några måsten. Funderade på att boka in en spa behandling men sen blev det inget. Sa till Magnus att jag önskar mig det i present om han inte redan hade köpt någonting. Får väl se imorgon om han kanske bokat in något, annars ringer jag nog och hör efter om det finns någon ledig tid på privatskolan där jag varit tidigare.

Har möte med min handläggare på AMS idag, efter att ha fått maila, ringa och tjata på henne att det nog är dags att boka in ett uppföljningsmöte.
Fattar inte hur det kan vara så här, regeringen vill att inga ska vara sjukskrivna och alla ska kunna återgå till arbete igen. Många försöker få det till att alla som är sjukskrivna inte vill jobba och bara är hemma och är lata.
Jag VILL jobba, men med whiplash skadan så är det inte så lätt att hitta ett jobb. För det första är de flesta tjänster på heltid och sen så är många yrken fysiskt krävande.
Nu har jag ju fått hjälp med arbetsträning och det är jätte bra, men stödet från AMS är obefintligt. De verkar som om dom blev helt stälda första gången jag hade möte med AMS/FK då jag la fram alla mina tankar och ideér. Dom sa att det var sällan som dom träffade på någon som ville återgå till arbete igen.
Jag kan säga att jag skulle kunna ta över min handläggares jobb och endast jobba 50% och jag skulle ändå få mer gjort än vad hon får på sin heltid. Dom gör ju ingenting, jag så fruktansvärt irriterad på det.
Jag har massor av funderingar och som jag vill ta upp men då dom inte ens vill boka in möte med mig så är det så svårt. När jag väl är där så sitter dom som 2 frågetecken och vill att jag håller i hela mötet i 1 timme. Som sagt dom verkar inte vara vana vid att någon faktiskt VILL återgå till arbetet. Känns som att dom motarbetar mig bara för dom inte vet vad dom ska göra.
Jaja, nog med det blev nog inget bra sammahang i det hela heller men är bara så irriterad på dom.
Får se hur det går idag. 

Äntligen!

Publicerad 2010-10-10 21:22:51 i Allmänt

Idag mjukstartade vi med att packa några flyttkartonger, känns så skönt.
Nu är det verkligen nära :)

Imorgon ska jag gå och titta på våran lägenhet, vi får komma in och titta under 1 timme på morgonen.
Ska bli väldigt spännande och hur det blivit, men fasaden är långt ifrån klar.
Det jag ska kika extra npga på är garderoberna, har fått lite oklart besked om hur dom skulle bli omgjorda eller inte. Känns så självklart att man fixar nya garderober när man totalrenoverar och säger att det ska bli som en nyproducerad lägenhet. Men när vi frågat specifikt om garderoberna så har vi fått svar att dom endast ska måla om dörrarna, om inte garderoberna är helt fförstörda.
Återstår att se imorgon, är dom inte fixade så kommer jag bli tokig. Våra gardeober har varit helt värdelösa och inte särskilt fräsha.

Ska komma ihåg kameran imorgon så kanska jag kan lägga in några bilder :) 

Lördagen

Publicerad 2010-10-04 22:25:21 i Allmänt

I lördags efter simskolan så var det dags för Magnus att åka till jobbet, så jag och barnen åkte till Täby.
Vi åkte till min mamma, barnen var jätte glada att få komma hem till mormor och mostrarna. Momomor Kerstin (som barnen säger om min mormor) var också där och skulle klippa mina systrar, så hon fick klippa Hampus också.

När alla som skulle bli klipta var färdiga så åkte momomor Kerstin iväg och vi andra fixade lunch, korv och makaroner. Kan väl inte bli så mycket enklare matlagning.
Jag bakade cjokladbollar med Jessica och Jennifer, men mamma hade varken pärlsocker eller kokos hemma. Letade strössel men hon hade bara stora konstiga strössel, mer som tprtdekoration så det funkade inte heller.
Jennifer fick gå med mostrarna till Täby centrum och köpa pärlsocker och strössel som dom sedan rullade chokladbollarna i.
Så vi hann med lite fika innan det var dags att åka hem.
Hemma blev det enkel middag, buffalo wings, chicken nuggets, potatis kroketter och grönsaker. Så tittade vi på Dansfeber innan barnen somnade.


Söndag blev det shopping i Arninge och sen åkte jag och Ida in till Råsunda för att titta på derbyt, behöver inte kommentera det något närmare. Det började bra!


Några bilder från lördagen.










Hampus med munnen full av chokladboll!

Han snodde åt sig medans Jennfier och Jessica satt och rullade dom i pärlsocker och strössel.
Han hade verkligen inte tid att vänta tills vi skulle fika.

Supergrafik

Publicerad 2010-10-04 17:17:14 i Allmänt

Kom på att förra året så var jag med i en tävling på www.barnsemester.se julkalender, de hade olika utlottningar varje dag. Jag vann ett presentkort på 500:- hos www.supergrafik.se

Var inne på deras hemsida nu och kikade lite, tänkte passa på att beställa nu när vi ska flytta hem till vår nyrenoverade lägenhet. Men det var så svårt att bestämma sig, finns så mycket att välja på.
Funderar på någonting roligt till barnens rum.

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela