Äntligen!

Publicerad 2011-07-27 19:45:21 i Allmänt




Äntligen är bänken till hallen beställd!

Jätte nöjd över valet, tror att det kommer bli väldigt snygt. Den skulle komma till butiken om ca.1 vecka. Vill ju ha den NU, men har vi väntat sen i oktober på att köpa en bänk så kan vi nog vänta 1 vecka till. Hittade även en hatthylla som vi slog till på :)
Har man ingen semester att ta ut så kan man ju lika gärna lägga semestersparandet på inredning istället! :)
Fotrfarande på jackt efter en smal byrå till kapprummet, i och med att vi köpte hatthyllan så är det inte lika akut för då kan vi ha 2 snygga korgar med kepsar/vantar/mössor ovanpå hyllan. Men det skulle bli bra mycket snyggare om vi hade en snygg byrå i kapprummet.

Sitter på en bänk med en stor latte och ti...

Publicerad 2011-07-27 15:52:08 i Allmänt

20110727021 (MMS)

Sitter på en bänk med en stor latte och tittar på när barnen leker i en lekpark. Är vid nya coop i Danderyd och här hittade vi lekparken, perfekt! Verkligen varmt ute idag, solen är inte framme men det är närmare 30 grader. Lämnade av Magnus vid tåget i Täby då han ska jobba kväll, men innan hann vi äntligen få tag på hall möbler. En hatthylla ligger i bilen och en bänk är beställd och kommer nästa vecka :) Nu kom solen fram, ska passa på att njuta innan jag rinner bort.

Blev ett stop på magnus förra jobb på Bohe...

Publicerad 2011-07-26 20:50:28 i Allmänt

20110726018 (MMS)

Blev ett stop på magnus förra jobb på Boheme för en öl. Nu är vi på väg till Magnus nuvarande jobb på Berns för kaffe och dessert :) tre av hans jobb på ett par timmar är ju bra jobbat :) hampus somnade i vagnen runt 18 tiden och verkar sova för natten.

Vi åkte in till stan för ett besök på skan...

Publicerad 2011-07-26 16:25:04 i Allmänt

20110726017 (MMS)

Vi åkte in till stan för ett besök på skansen men det var tydligen så galet mycket folk så vi mötte upp Nilla Claes Elin Alva och Oscar i vasa parken. Får se vad vi hittar på sen blir kvar i stan och äter middag iallafall.

Fick ett fint armband av mamma idag :) kan...

Publicerad 2011-07-23 20:50:36 i Allmänt

20110723009 (MMS)

Fick ett fint armband av mamma idag :) kanske inte bästa bilden men lättast att ta direkt med mobilen och blogg från den nu när jag är på landet. Har varit på fest hos grannarna här men nu sitter jag och tittar på sommar krysset och väntar på att hampus ska somna. Hoppas att baby vakten räcker upp till grannarna. Hampus ville verkligen inte sova i vagnen idag.

En väldigt trött kille slocknade snabbt i ...

Publicerad 2011-07-22 21:03:38 i Allmänt

20110722002 (MMS)

En väldigt trött kille slocknade snabbt i soffan. Barnen blev hämtade av frida idag och Hampus var jätte lycklig :) vet inte hur många kramar och pussar frida fick innan hon skulle gå hem. Jennifer var så nöjd då hon fick låna fridas mobil och spela på den :) så härligt att vi får hjälp av frida och att barnen tycker så mycket om henne.

Helg

Publicerad 2011-07-22 20:32:04 i Allmänt

Och jag är ledig! :) Sen jobbar jag tre helger i rad så det ska bli skönt att spendera helgen med barnen.
Bestämde precis att vi åker till landet imorgon, först ett stopp hos mamma som kom hem från Turkiet imorse.
På söndag så åker jag själv och barnen blir kvar till på måndag. På söndag ska jag först gå på fotboll med min kusin Ida och sen hem till pappa och Annelie och äta middag.
Härlig helg!

Vad tycks om resultatet?

Publicerad 2011-07-22 20:21:46 i Allmänt

Hittade ljusstakar och ljus på EM idag på vägen till jobbet, har inte tagit bort prislapparna än då jag vill se om det passar. Men jag tycker nog att det blev ganska så bra :)





Pop

Publicerad 2011-07-21 23:13:07 i Allmänt

Fick ett sms från polarn o pyret igår att de började med tag 2 betala för 3 på alla rea plagg. Så jag skyndade mig dit och fyndade en del :) Både i Stinsen och i Solna faktiskt. Perfekt då det blev en del plagg som kommer passa perfekt till hösten, specielt Hampus behövde verkligen ordentilg uppdatering i sin garderob.
Gillar att plaggen nu kanske snittade 80:- st. istället för sitta ca.240:- på ordinarie :) 
Åkte även och STOR handlade mat, vilket verkligen behövdes då vi inte gjort det senaste månaden. Syns på kontot nu men väldigt skönt att ha en full kyl och frys, blir bara massa små handlande annars och då blir det ju ännu dyrare.  

Ytterligare en dag i Barkarby

Publicerad 2011-07-21 22:28:12 i Allmänt

Spenaderad hela dagen med att gå i möbelaffärer idag också, avslutade med Ikea vilket var v'ldigt stressande och hysteriskt. Fyndade iallafall både en vägghylla och en lådhurts till Jennifers rum, så något possitivt blev det iallafall med ikea besöket :) 1 timmes kö var det till lekrummet så jag hade ju nästan hunnit kolla runt i hela varuhuset när barnen väl fick gå in och leka.
Fick hjälp avSofie nu på kvällen med att få upp kartongerna och även att skruva ihop en av möblerna, bjöd på middag som tack. Trevligt med lite sällskap när Magnus jobbar kväll.
Nu ska jag forstätta rensa ur ganla hyllan vi hade i hallen, massor av skräp.

Hallen

Publicerad 2011-07-21 01:12:39 i Allmänt

Nu har jag startat pprojektet med att fixa iordning hallen :) Flyttade två sideboard som vi hade i sovrummet till hallen, ska nu hitta några shyssta ljusstakar eller ljuslykta att sätta där på. Den svarta byrån vi haft där innan står nu för en garderob så den får vi ta och tömma imorgon och flytta ned till källaren.
Sitter och kikar runt nu på olika inredningshemsidor, hittar massor av fint men vi inte mycket som passar in på måtten. Behöver dels en skohylla och sen så behöver vi en förvaringsmöbel i kapprummet, bra lådor där man kan lägga vantar, mössor, kepsar och dylikt. Det är på den platsen som måtten är väldigt begränsade och det mesta är 2-3 cm för brett.

Borde väl igentligen sova men fastnade som sagt med att kika runt på förslag på hallmöbler, även på jakt efter en tavla att hänga ovanför soffan. Magnus sitter brevid med andra datorn och spelar pokern, så vi är så där lagom sociala :)

Tisdag

Publicerad 2011-07-19 22:58:28 i Allmänt

Dagen började med att hela familjen var hemma och bara va, inga måsten. Jennifer har precis fått en väckarklocka, hon ställde den på 6 imorse så hon skulle ihna träffa pappa innan han åkte till jobbet :) Tyvärr så var Magnus inte helt med på att gå upp så tidigt då han kom hem från jobbet vid 23.30 igår.
Själv tog jag sovmorgon, har känt att jag håller på att börja få ryggskott så det var lika bra att vila upp ryggen.
Sen kom mormor över och klipte mig, Hampus och Jennifer. Magnus åkte till jobbet och vi andra åkte till Barkarby och Ikea Äntligen hittat en byrå som jag tror kan passa perfekt i hallen :) Även någratavlor som jag är väldigt sugen på till vardagsrummet. Skulle vilja ha en tavla ovanför soffan, dels för att få lite färg i det väldigt gråa rummen med även för att mer dela av rummet mellan soffdesoffan och matbordet.


Bild på nuduschad busunge som väntar på att få bli klipt



Och en bild efter :)  Nu ser man äntligen hans ansikte.

Jobbat

Publicerad 2011-07-18 12:33:32 i Allmänt

Här har det varit lugnt, jag har jobbat på sen i fredags. Nu är jag ledig under förmiddagen för att jobba till stängning ikväll.
Barnen är på ett annat dagis den här och nästa vecka, så vi tog en promenad dit och fick sällskapav Sofie. Tog ca. 30 minuter att gå med barnen, osen fortsatte jag och Sofie en bit bort och var ute nästan 1 timme till.

I lördags så hade vi Nilla, Claes och barnen över på middag, Magnus hade fixat hemma och förberett det mesta av maten tills jag kom hem. Även våra gäster kom inan mig, jag jobbade till kl.16.30. Jätte trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap, spelade lite sällskapsspel också men vi beheöver inte gå närmare in på det...
Sent blev det iallafall, som vanligt när vi umgås med varandra.

Igår kväll så gick vi och grillade med Sofie, ännu mer god mat och trevligt sällskap. Avslutade med att spela lite kort, och jag vann!

Hemma efter en tripp till Täby

Publicerad 2011-07-14 17:46:59 i Allmänt

Gick snabt hos husläkaren, fick en remiss till Astrid Lindgrens barnsjukhus åt Jennifer. Äntilgen!
Gick och kikade lite i några affärer i centrum, Jennifer fick en väckarklocka och lite toffsar. Sen handlade jag revensspjäll som vi ska äta till middag, väntar på att potatisen i ungen ska bli färdig. Köpte även lite god Italiensk salami som jag sitter och äter på nu medans jag väntar, är jätte hungrig.
Måste försöka få Jennifer att städa sitt rum idag, det är på tok för stökigt. Behöver komma in där med dammsugaren, vilket inte går som det ser ut nu.
Hampus är trött, varit det hela dagen så han sitter i soffan och tittar på Handy Manny.

Känner mig riktigt lat idag

Publicerad 2011-07-14 13:28:16 i Allmänt

Känner mig riktigt lat idag, men snart måste vi iväg till Täby då Jennifer ska vara hos läkaren kl.15
Blev en lång dag igår på landet :) Mattias hade stor tomt och barnen sprang ute hela dagen och lekte, vi satt på altanen och pratade mest hela tiden och blev bjudna på god lunch. Dom hade en kanin och en katt som bara för någa dagar sedan hade kommit hem med 3 kattungar. Barnen gillade kaninen och kattungarna var ju bara för söta.

Grabbarna blåser såpbubblor

 






Efter besöket hos Mattias utanför Mariefred så åkte vi tillbaka in mot Södertälje för att sen åka ännu längre söder ut till Hölö och hälsa på Alex.
Om vi tyckte att Mattias bode på landet så är det inget emot Hölö.
Barnen fick se ännu flera djur, en lite shettlandsponny, höns, hundar och får. Alla djuren gick lösa på gården förutom fåren. Barnen fick även provsitta i två stycken traktorer.







Hemma igen!

Publicerad 2011-07-13 21:48:41 i Allmänt

Åkte hemifrån tidig förmiddag och kom hem igen vid 20.45
Var förts och hälsade på Mattias, en klasskompis till oss från gymnasiet. Vi hade inte sets på över 3 år så det var verkligen på tiden. Han bor med sin familj utanför Mariefred så det var en bit att åka men alldeles för nära för att det ska 3 år till tills vi ses igen. Det var bara han och hans son hemma, sonen är lika gammal som Hampus så dom lekte jätte mcyket och hade väldigt roligt tills sista timmen då båda killarna började bli trötta.
När vi åkte därifrån så ringde Magnus en kpmis som bor i Hölö, en bit söder om Södertälje. Han var precis på väg hem från stan så vi åkte dit och stannade någon timme innan vi åkte hem.
Blev en lång dag och vi har spenderat all tid ute, jätte härligt. Ska se om det blev några bra bilder från dagen.

Så då var servicen bokad också

Publicerad 2011-07-12 12:18:50 i Allmänt

Bokade och betalade besiktingpå bilen här om dagen, och nu har jag bokat service och genomgång inför besikting som blir av veckan innan. Så länge inget fel dyker upp så känns det som om det blev bra mycket billigare än vad jag hade räknat med. trode nog det skulle gå på ett par tusen till, så det var stor skillnad.
Lika bra att få allt fixat nu innan garantin på bilen går ut. Men jag hade hellre lagt pengarna på något roligare.

Sjukstuga

Publicerad 2011-07-12 09:45:20 i Allmänt

Jennifer har precis blivit hämtad av Sofie, hon och Monica hade planerat en båttur till Saltkråkeön och frågade om Jennifer ville följa med. Jennife snubblade i söndag och skrapade upp knäna, det blödde inte så mycket då men under natten så har det kommit en del blod och var så pyjamasbyxorna hade fastnat i såret. Inte räckte det med ett vanligt plåster på det heller, som tur var så hade jag laddat upp med lite av varje i medicskåpet inför sommaren. Hampus ville ju också ha plåster, ett litet skrubbsår på kät. Själv har jag gjort illa tån, inte det lättaste att plåstra om.
Nu ska Hampus fixas iordning innan han ska till dagis, jag ska jobba i eftermiddag.

Bangura - Halmstad

Publicerad 2011-07-12 01:10:16 i Allmänt

Ja det var verkligen så det blev, så jävla bra 4-0 och Teteh Bangura gjorde alla mål!
Nu börjar det verkligen se bra ut för AIK i tabellen, hoppas det fortsätter så. Man kan ju verkligen hoppas att Bangura stannar kvar i klubben till nästa sässong men det lär väl komma en del bud. 
Nu njuter jag bara av framgången för älskade Gnaget.

Nu då?

Publicerad 2011-07-10 15:49:05 i Allmänt

Lite smått rastlös, vet inte riktigt vad jag ska hitta på? Har en del som ag vet måste fixas med men som jag helst gör när barnen sover. Finns en del som ehöver rensas, sortera och fixs iordning.
Fick hem nysydda ardiner ogår också men dom måste strkas och det är inte heller något jag vill göra när HAmpus är uppe.
Vi var en sväng till Kairo badet men blev bara där 1 timme, sen började det regna.
Efteratt vi kommit hem så har det både hunnit med att vara klarblå himmel och återigen mult och lite regn. Nu ser det u att klarna upp en gång till, fårgan är om vi ska chansa och åka dit?
Får se hur vi gör, ska ringa Sofie och kolla med henne vad hon tror om Kairo igen :)

Två trötta tjejer

Publicerad 2011-07-09 21:00:10 i Allmänt

Två trötta tjejer är vad jag har här hemma i soffan, men dom håller sig vakna för att se på Sommarkrysset och specielt Jedward. Jennifers kompis Linnea är här och ska sova över.
Hampus har varit jätte trött och bråkat en hel del med tjejerna men nu har han fått gå och lägga sig. Tjejerna ska snart gå i sängs dom med. Får se hur det går för dom, men dom ser väldigt trötta ut så dom kommer nog somna ganska snabt.

Härlig dag vid havet

Publicerad 2011-07-09 20:08:55 i Allmänt

Spenderade dagen med sol, bad och bara njöt. Vi mötte upp min mamma och mina systrar, jätte trevligt.
Faktiskt väldigt skönt i vattnet, var i och simmade en del men det tog ett tag innan jag vågade mig i :)
Tyckte att vi var lite sega i morse att komma iväg, var franne kl.12 ochdå var det endast en familj till där.
Sen när klockan blev 13 så började komma några till och ytterligare en halvtimme senare så kom det bara fler och fler. När vi åkte vid 16 tiden så var parkeringen full och det var jätte mycket folk både på stranden/i gräset och i vattnet.

Tyvärr inte så många bilder, hade helt enkelt inte riktigt tid. Sen så passade jag på att riktigt lata mig i solstolen en del :)



Här var vi helt ensamma förutom en mamma med sina två barn.
När vi åkte så var hela badet proppat med folk.



Sola och bada?

Publicerad 2011-07-09 10:16:08 i Allmänt

Det var tanken idag iallafall, emn får väl se hur vädret är när vi kommer fram.
Tänkte åka ut mot Vaxholm idag, har fixat en lunchsallad, packad badkläder och handdukar och ska göra mig själv färdig nu. Men frågan är om vi får tur med vädret? Återstår att se!

Fick lite sällskap

Publicerad 2011-07-09 01:20:33 i Allmänt

Vilken lång kväll det blev idag, lite filmmys med barnen och små plockande sen kom Sofie över på besök :) Trevligt med lite sällskap då barnen hade somnat, fick även lite ordning i köket medan vi pratade och svalkade oss med lite kall öl.
Nu blir det sängen iallafall, imorgon ska vi upp tidigt för att åka och bada i Vaxholm med min mamma och mina systrar.

Fredag kväll

Publicerad 2011-07-08 19:09:36 i Allmänt

och här sitter jag själv.... eller jag har ju sällskap av barnen :) Har inte ens orkat kolla om någon är ledig och vill ungås, tror att jag bara behöver ta det lugnt och vila upp mig lite.
Hämtade barnen precis till stängning kl.18 och gick sedan till Sigma och köpte pizza. Köpte 2 st. pizzor och jag tror att det totalt blev 1 hel pizza kvar. Måste vara värmen som gör att man inte är så hungrig.
Nu sitter jag iallafall med ett glas rosé med en isbit i och bara varvar ned, har en hel del som måste plockas med här hemma men det är alldeles för varmt nu för att orkas med. Om tempen inne bara kan sjunka någon grad så ska jag sätta igång.

Nu ska jag verkligen göra som jag lovat mig själv

Publicerad 2011-07-08 12:54:09 i Allmänt

Jag ska ta tag i saker och ting så det verkligen blir av!

Börjat nu med att ringa husläkarmottagingen, de kommer ringa upp om ca.30 min. Måste få någon ordning på vad det kan vara med Jennifers mage. Vi utesluter laktos nu, hon är bättre i magen men fortfarande inte bra. Snart börjar hon skolan och då vill jag gärna att det ska funka, nu är hon dålig i magen ganska så ofta och hon behöver hjälp på toa vilket hon borde klara själv i Augusti. Hon har aldrig klagat över att hon har ont i magen, jätte skönt men samtidigt så gör det oss ännu mer fundersamma på vad det kan vara.

Sen så ska jag ta tag i att söka biljetter till Dublin! Nu vill jag komma iväg och hälsa på Carro, Lee och Rachael.
Nu har Carro bott där i 6 år och jag har fortfarande inte kommit dit. Ska börja kika lite på biljetter redan i eftermiddag när jag sitter på jobbet.

Lika bra att skriva ned det som jag ska göra, på något sätt så känns det som om det lättare blir gjort då än om jag bara tänker att jag ska göra saker.

Fredag

Publicerad 2011-07-08 11:49:39 i Allmänt

Kom iväg sent till dagis, två barn som inte alls vill lyssna och göra sig iordning. Lämnade vid 10.45, hade tänkt senast 10.30 så det inte blev precis till lunch. Kommer inte kunna hämta förrän kl.18 idag då jag jobbar eftermiddag. Tog en power walk efter lämningen och det var riktigt skönt :)
Nu ska jag ta hand om lite tvätt och fixa lite i köket innan det är dags att bege sig till jobbet.

Kvälls funderingar

Publicerad 2011-07-08 00:36:05 i Allmänt

Ensam hemma ikväll, eller jag har ju barnen hemma men dom sover sen ett par timmar tillbaka. Så ofta som jag tänker på saker som jag borde göra, ringa dom där samtalen, skicka det där mailen/breven, men istället så tänker jag att jag kan göra det sen. Men sen blir det ju aldrig av...
Idag när jag satt i bilen på väg till Barkarby så hade jag radion på, kom då på att varje gång jag lyssnat på eftermiddagarna med Rix fm nu under sommaren så har jag tänkt på Emelie, lite senare. Hon jobbar i sommar för Tele2 och dom åker med Rix fm på sommarturné. Nu när jag lyssnade så kom jag på igen att jag har ju inte ringt Emelie än, så upp med mobilen och så ringde jag. Det var inget särskilt jag ville, bara säga Hej och höra efter hur hon har det på resan/jobbet :)
Har haft en del papper hemma som borde postats med en gång, men även där så har vissa saker blivit liggande. Men nu äär allt iväg skickat och det känns genast skönt att få det gjort.
Varför är det så svårt att göra saker och ting med en gång? Tror inte att det bara är jag som skuter upp på saker, men det känns ju så mycket bättre att få saker gjort direkt!

Grönan i bilder

Publicerad 2011-07-07 23:07:21 i Allmänt

Här kommer bilder från gårdagens äventyr :)
Tyvärr blev det inte så många bilder, var lite för mycket flr att hinna med kameran och omöjligt i vissa attraktioner.




Jag och Jennifer ska åker Nyckeligan





Hampus väntar spänt på sin tur att få åka







Stora tjejen!



Magnus och Hampus i veteranbilarna.



Jennifer jätte lycklig då hon äntligen ska få åka Lyktan :)



Jag och Hampus åker veteranbilarna.
Hampus sa till mig med en gång att jag inte fick ha händerna på ratten, det var han som körde. Sedan så var han fullt koncenttrerad hela varvet och studerade hur hjulen rörde sig efter ratten, väldigt spännande för en liten 3 åring :) 





Den här lyckades Magnus och Hampus vinna!

Barkarby idag

Publicerad 2011-07-07 22:50:29 i Allmänt

Spenderade eftermiddagen med barnen, mina systrar och min mormor i Barkarby idag. Vi gick och kikade i ite affärer, barnen lekte i lekparken inne på outlet området och fikade under ett parasoll på waynes. Inte ofta jag eller min mormor väljer skuggan framför solen men idag var det riktigt hett ute. Vi satte oss och fikade, barnen åt isglass men den smälte väldigt snabt själv tog jag en laktosfri chokla och mint frappesom var väldigt god och svalkande. Upptäckte att Odd Molly öppnat i Barkarby (kanske var länge sedan men jag har inte tänkt på det tidigare) hittade iallfall en jätte härlig och fin klänning där. Och med outletpriset så blev det ett rätt okej pris på den också :) Köpte även gardiner som min mormor tog med sig hem direkt, blev två stycken då färdigsydda endast såldes i en längd, så hon ska sy ihop två stycken så ska det passa i vårat vardagsrum sedan.

Gröna lund

Publicerad 2011-07-07 12:17:31 i Allmänt

Igår spenderade vi 11 timmar på Gröna lund, och Jennifer hade nog gärna stannat sista timmen också till dom stängde. Vi hade en toppen dag men Jennifer var nog den som hade allra roligast :) Hon lät inte många minutrar gå till spillo, hon åkte allt hon fick åka och många gånger om.
Lite synd att Jennifer saknade 1,5cm för 120 gränsen som det var på mycket hon ville åka och Hapmus saknade 1,5cm för 100cm gränsen. Hampus var lite besviken då Jennifer fick åka mycket mer än honom, men med lite mutor i form av glass och liknande så gick det bra ändå :)
Jennifers absoluta favorit var Kvasten, som jag innan var tveksam till om hon ens skulle våga åka. Men om man räknade in att stå och kö så hamnade Kvasten och Bläckfisken på delad 1:a plats. Bläckfisken slapp hon köer till och fick åka mycket längre :) Men jag håller med henne om att det är de två roligaste på Grönan.
Ska leta upp kameran och återkommer ikväll med bilder, förhoppningsvis finns det några bra iallafall.

Själv ikväll

Publicerad 2011-07-04 22:16:41 i Allmänt

Var och lämnde barnen på landet på förmiddagen, blev kvar och fick våffel lunch och kaffe. Se har jag jobbat till stängning, blev ett stopp på coop på vägen hem så jag var inte hemma förrän kl.20.45.
Magnus jobbar fortfarande så jag köpte lite salami, revensspjäll och grönsaker och suttit i soffan och ätit. Tittade på tv, hollywoodfruar (eller vad det nu hette) helt galet program.
Tänkte bara ta det lugnt en liten stund til nu sen blir det till att passa på att läggasig i tid så jag är pigg och utvilad imorgon. Igen tidig tid att passa  så lite sovmorgon får jag passa på att ta. Börjar jobba kl.15.30 imorgon och sen efter jobbet så åker jag ut till landet. Hem tidigt på onsdag morgon för att gå på grlnalund hela familjen på onsdag :)

Nu inser jag hur bra jag känt mig

Publicerad 2011-07-03 21:48:34 i Allmänt

Senaste veckorna har jag känt mig väldigt bra i nacken, tror att jag kunde slappna av efter att fått allt klart med anställning och FK. Nu helt plötsligt på bara fem minuter så gick det från att vara bra till katastrof. Höll på att packa kläder till barnen då dom ska till landet imorgon men jag fick helt enkelt sluta med det och sätta mig ned istället. Hoppas att det är bra till imorgon, måste köra barnen till landet och sean tillbaka för att jobba under eftermiddagen/kvällen.
Nu ska jag och Magnus försöka stämma av våra scheman.

Lördag

Publicerad 2011-07-02 23:49:19 i Allmänt

Jobbdag för mig men Magnus och barnen har varit lediga. Sofie flyttade idag så Magnus och banen har hjälpt till med flytten medan jag var på jobbet, nu är jag nyfiken på hur det ser ut.
När jag kom hem så var familjen redan nere på ängen och hade förberätt för en grill middag i solen, jätte härligt.
Blev grillad biff med potatissallad och bea, och en kall öl till det. Mycket gott! Barnen träffade på flra dagiskompisar som också var där så dom sprang runt och lekte och hade det jätte bra :)
Jag kom på i morse att JEnnifer fick ett par inlines av oss i present, men då var det lite för mycket snö för att använa dom. Så idag kom dom fram på nytt, hon åkte till och rån ängen och ävn nere på ängen :) Hon hade gaska bra balans men lite feg, snart så kommer det nog gå väldigt bra.
Jobb imorgon också som gäller, får se vad kvällen bjuder på.
 

Så var det sen kväll helt plötsligt

Publicerad 2011-07-01 21:25:08 i Allmänt

Kom inte ifrån jobbet förrän 18.45, så jag var hemma ganska så sent. Sofie som passade barnen hade lagat middag och det var precis färdigt när jag kom hem, vilken lyx.
Har precis fått Hampus i säng (men nu kom han upp igen) tänkte försöka sitta och mysa lite med bara Jennifer. Frågade hur dagis hade varit idag, det hade varit lite konstig tidag sa hon. Hon hade målat några fina teckningar med blommor på som hon tagit med hem. Jag frågade om hon målat någon och lagt i lådan med de andra som hennes kompisar hade gjort, det hade hon inte. Det verkade som om hon inte vågat fråga någon fröken om att få lägga en där.

Hade tänkt skriva om helt andra saker idag och hade lite bilder på gång, men det får helt enkelt bli en annan dag.

Jaha...

Publicerad 2011-07-01 13:03:31 i Allmänt

Nu när jag väl fått det att fungera med bloggandet från mobilen, då lägger mobilen av. Igen.....

Lite omtumlandestart på dagen

Publicerad 2011-07-01 10:51:52 i Allmänt

Gick till dagis vid 9 tiden idag för att lämna barnen precis som vanligt.
Vi har varit lediga sen i måndags, båda jag och barnen så vi hade inte så stor koll på vad som hände där i veckan.
Den här veckan har vi fått höra ett par tråkiga saker som hänt, men tyvärr verkade det inte ta slut där.
Ni kanske hört och läst om en 5-årig flicka som blev påkörd i Spånga i södags kväll, jag hade iallafall gjort det men så mycket om flickan sa dom inte. Idag vid lämningen fick jag veta att det var en av Jennifers dagiskompisar, de gick på samma avdelning fram till i vintars då alla -05:or slogs ihop till en avdelning.
Peronalen hade fått veta det i måndags och sedan under veckan pratat med barnen om det, men Jennifer hade ju inte fått veta något då hon vrit ledig.
Idag skulle alla tjejer på avdelningen där hon gick gå på begravningen, så det var lite dyster stämmning på dagis. Dom hade stält upp ett bord i personalrummet med lite foton och hennes portfoliopärm och blommor, även en låda där barnen hade fått rita en varsin teckning om dom ville. Senare idag så skulle föräldrarna och syskonen komma och hämta det. Lillasyster går också på samma dagis och avdelning.
Undrar så hur Jennifer tog det, var inte en av hennes närmaste kompisar men dom har gått på samma avdelning ganska länge. Hon följde med och tittade på minnesbordet dom hade stält upp och så sa jag att hon fick måla en teckning om hon ville. Hon viste inte om hon ville men skulle fundera på det, vi sa att det bara var att säga till någon fröken så kan dom antingen gå med henne och lämna den eller så kan fröknarna gå dit med den. 


När jag hörde om olyckan i söndags/måndags så lät det ju självklart hemskt att en liten tjej blivit påkörd, men samtidgt så var det "långt" bort. Ingen sa något om att flickan kom i från Väsby. Hade man hört att det hänt någon i väsby något liknande så hade jag förmodligen hela tiden haft i tanken att det faktiskt kan vara en kompis till mina barn, men nu tänkte jag aldrig den tanken.
Hoppas personalen tar sig igenom dagen, de var väldigt nedstämda och ledsna,de måste ju samtidgt hålla humöret uppe för att ta hand om alla barn och berätta om vad som hänt för alla föräldrar. 
De berättade att det var många barn som varit lediga i veckan pga. det som hänt, så det va inte så många barn där idag iallafall.

 

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela