7 år

Publicerad 2012-01-31 22:11:22 i Allmänt

Har varit lite mycket sista veckan, både hemma och på jobbet så jag har inte ens haft ork att ladda över fotona som jag hade tänkt göra.
Här kommer några bilder från Jennifers födelsedag när vi väcker henne med frukost på sängen



Frukost brickan, så som Jennifer vill ha den :) Hembakad bröd med leverpastej och gurka, hembakad semla och oboy.



Nyvaken tjej, med sängen full av paket.



Lillebrorsan tittar på när syrran öppnar paket, sötnos!



Zhu zhu hus, var väldigt populärt :)



Zoobles som hon hade önskat sig, minsta paketet och bland de bästa :)



Hampus ligger och gömmer sig under filten ...

Publicerad 2012-01-30 14:09:24 i Allmänt

imag0328 (MMS)

Hampus ligger och gömmer sig under filten i soffan när jag försöker fota honom. Han har varit hemma med mig idag, förkyld och lite feber. Passade på att klippa honom på förmiddagen när han tittade på Bilar, tror att det blev ganska bra :)

inte min dag

Publicerad 2012-01-26 23:16:07 i Allmänt

Inte när dte gällde bloggen ialla fall. Tänkte först logga in för att lägga över flera bilder från gårdagen och vår nyblivna 7 åring :) Men bloggen låg nera.... Kom sedan in på bloggen men efter att ha skrivit en del så försvann allt....
Nu tar jag och stänger ned istället och går och lägger mig.
Blev en extra dag på jobbet idag då det har varit en del sjuka, imorgon jobbar jag 12-19 så det är lika bra att komma till sängs i tid så jag är pigg imorgon.

Godnatt!

Hemma från skola, dagis och jobb. Hade en ...

Publicerad 2012-01-24 16:27:12 i Allmänt

imag0315 (MMS)

Hemma från skola, dagis och jobb. Hade en hyfsat normal arbetsdag idag, 8.30-14.30 Hampus somnade på vägen hem, och det går inte så bra att väcka honom.... Får se hur läggningen ikväll blir? Lite mys med Jennifer nu, hennes sist dag som sexåring!

Kalas igen

Publicerad 2012-01-22 22:39:36 i Allmänt

Idag har det varit släktkalas här hemma, fullt hus kan man ju säga :) Blev nog närmare 30 stycken då de flersta kunde komma, vi skulle behöva störra så alla får plats ordentligt!

Jennifer verkar vara jätte nöjd över båda kalasen :)




Vi bjöd på lunch, man fick plocka ihop sin egen cesarsallad. Verkade uppskattat för maten gick åt :)

Barnen åt pannkakstårta.
Missade att kolla batteriet i kameran så jag fick ladda det mitt under kalaset då det tog slut. Fotade pannkakstårtan med mobilen.



Sne blev det hembakade semlor som Jennifer hade önskat.





Jennifer fick mpnga fina presenter, jätte nöjd var hon!
Hon hade önskat sig Zhu zhu, Littles pet shop, zoobles, pyssel och kläder, allra hellst onepice.

Nu ska vi se om jag kommer ihåg vad hon fick...
Zhu zhu princess sett, säng till zhu zhu, squinklies (eller så hette det något liknande, hon fick sånna även igår och har nu ca.50st. :) ) littels pet shop, Belle ville tillbehör, presentkort på SF bio, fina kläder som leggings med matchande topp, kjol, nattlinne och 3 onepice, vårjacka och pyssel.







kalas

Publicerad 2012-01-22 00:16:09 i Allmänt

Idag har vi haft barnkalas för Jennifer, det blev ett nästan 2 timmar långt besök i bowlinghallen :)
10 tjejer, de flesta från Jennifers klass och parallelklass och kusinen plus bästa kompisen från dagis. Alldeles lagom många, och roligt hade dom :)
Först bowlade de i 1 timme, gick riktigt bra för dom allihopa, sedan blev det korv och fika i klubbrummet. Jennifer fick många fina presenter av sina kompisar och så avslutade dom med att köra limbo... Limbon urartade lite smått i något hysteriskt skrattanfall/hopptävling.
Alla tjejer verkade jätte nöjda när kalaset var slut och det var dags att gå hem.

Alva hängde med hem hit efter kalaset och sover nu här, imorgon så ska vi ha släktkalas så då kommer resten av släkten. Får se hur pigga tjejerna är då...?
Sofie var med på kalaset och hjälpte till, jätte skönt för min del då Magnus jobbade. Jag och Sofie var i köket och pratade och jag höll på att fixa iordning en tårta till imorgon. Tjejerna hade gått och lagt sig i varsin säng (Hampus sover hos mormor) och det var så tyst och lugnt. Sen skulle jag bara gå för att titta till dom, men var helt säker på att de sov. Men det gjorde dom ju inte.... De satt under Jennifers täcke med en ficklampa och fnittrade, där hade de då suttit bra länge och vi hade inte hört någonting.
Tillslut så somnade de iallafall, Jennifer gick och la sig i Hampus säng. Får se hur länge de sover imorgon.




Trevligt besök

Publicerad 2012-01-20 21:55:27 i Allmänt

Kom på att jag inte lagt in bilder från besöket vi fick av Carro och Rachael när de var här i Sverige över jul.
Alltid lika trevligt att träffa dom, hoppas att vi snart kommer iväg till Dublin igen. Just nu så sattsar vi på den 6 september i år, kombinera att fira Magnus födelsedag och Sverige spelar landskamp mot Irland i fotboll då :)



Här spelas det spel, Hampus fick Ballongspelet i Julklapp av Carro och Rachael. Mycket uppskattat och spelats många gånger redan :)



Stackars liten, Jennifer var som dåligast när de var på besök men kämpade verkligen för att få vara med. Med några alvedon så orkade hon hålla sig uppe och spela lite spel iallafall. Sen blev det besök hos läkaren.



Hampus tar på sig rätt utrustning för ett parti Laban yatzy :)



???

Publicerad 2012-01-20 14:01:54 i Allmänt

Läste om den här artikeln på en annan blogg, vad ska man säga?

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article476974.ab

Ska inte pappan få ta hand om sitt eget barn, tydligen så skulle en barnflicka vara bättre än att pappan är hemma med barnet första åren.... Nja, jag håller inte riktigt med.

Nu glömmer jag den här veckan

Publicerad 2012-01-20 13:00:56 i Allmänt

Den här veckan har verkligen inte varit något vidare, galet på jobbet och sedan sa kroppen ifrån.
Två dagar då jag legat i sängen till kl.14-15 pga. värken i nacken, inge vidare. Igår så kom jag upp iallafall och fixade lite i lgnt tempo här hemma, sedan åkte jag och Jennifer till Täby för att träffa Emelie. Vi åkte först hem till henne i hennes lägenhet som hon ganska nyligen flyttat till, jätte lite 1:a men allt nödvändigt fick plats. Men spisen var från 60-70 talet någon gång, helt galet. Emelie hade inte vågat använda ugnen ännu.... :)

Sen blev det storhandling, dels den vanliga storhandlingen och sedan inför helgens kalas. Jennifer var i lekrummet medan jag slet med kundvagnen på Ica. Började känna ganska så snabt att jag såg dåligt, för att se prislapparna/skyltarna så fick jag gå så nära som det bara gick och ändå så såg jag inte allt. När jag kom till mejeriavdelningen så såg jag inte ens skillnad på om det var mjölk, juice eller yoghurt..... Sen kom yrseln och flimret för ögonen, så det var bara att försöka slappna av samtidigt som jag kände panik över att bli färdig så fort som möjligt och komma hem.
Får så ibland när jag är jätte spänd i nacken, när flimret börjar så är det lixom kört. Det enda som hjälper är att släppa allt och lägga mig ned. Men hur gör man det mitt i storhandlingen på Ica???
Har igentligen ingen aning om hur jag egentligen lyckades ta mig igenom kassan, hämta upp Jennifer och in med allt i bilen, dessutom köra hem.  Jag vet att jag övervägde en lång stund att ringa någon och be om att få hjälp att köra hem bilen, men kom inte på någon. Behvöde ju vara två, skulle ta sån tid om någon skulle ta sig dit komunalt.

Fick iallafall vila ut imorse, Magnus tog barnen till skolan. Fixat lite smått nu under dagen iför helgen, men börjar känna mig ordentligt förkyld nu.... Så less!!!!
Ursäkta allt gnäll men jag är verkligen så fruktansvärt trött på det här nu!
Hoppas att helgen blir bra iallafall, och att jag och barnen får en mysig fredagskväll också :)
Imorgon kväll så blir det bowlingkalas, godispåsarna är fixade och jag ska bara ta och ringa bowlinghallen nu och meddela hur många de blir.
Sen har vi släktkalaset kl.11 på söndag, mycket kvar att göra men tror och hoppas att vi gjort det ganska enkelt för oss. Magnus åkte precis iväg till jobbet och jobbar till 00.30 och imorgon jobbar han också 14-00.30 så vi har inte så mycket tid tillsammans att förbereda.
Det mesta till kalaet kan jag nog fixa själv, så länge nacken är okej, men kycklingen och pannkakorna får Magnus ta.

Hoppas att ni alla får en jätte härlig helg, jag ska ta och proppa i mig vitaminer, och alvedon och hoppas på det bästa!

Lugn

Publicerad 2012-01-18 23:41:00 i Allmänt

Nu börjar det kännas lite lugnare för min del, men jag ä så glad över att jag hade två dagar att återhämta mig efter den här helgen (lör- mån) för det var värre än vad jag ens hade kunnat ana.
Jag har idag fått färdigt inköpslistan till Jennifers kalas, äntligen! Vi var från början inne på att göra smörgåstårta och pannkakstårta, men igår så fick jag lite panik inför helgen och ringde Magnus och så gjorde vi om planerna.
Vi behövde något som kunde förberedas lite mer eller som inte krävde så mycket jobb.
Då vi aldrig gjort smörgåstårta innan så kändes det lite jobbigt, dessutom så var vi tvugna att göra 2 olika. En med skaldjur och lax och en som var vegetarisk och lactosfri. Nu blir det cesarsallad istället så får man kombinera ihop sin egen :)
Jennifer har sedan önskat en chokladtårta och minisemlor till fika, så vi får ta fram bakmaskinen och baka semlor på lördag. Eller kan man kanske baka bröden imorgon och sen frysa in till på söndag....?

Imorgon är vi iallafall lediga både jag och Magnus, så Hampus är hemma från dagis men Jennifer går i skolan som vanligt till 13.30. Magnus jobbar sen fredag, lördag och söndag, så lite stressigt kommer det bli att få ihop allt. Skönt att Hampus får vara hos mamma på lördag under barnkalaset, det underlättar både under kalaset och efter. Så då kommer jag förhoppningsvis hinna mer mer under lärdagskvällen.
Jag tar med mig Jennifer sen till Täby, ska träffa Emelie och så ska vi köpa godis och kanske något annat kul till godispåsarna till barnkalaset. Ska bli trevligt att komma iväg en stund.

Nu ska jag drick en kopp te innan det är dags att sova.

Var tog helgen vägen?

Publicerad 2012-01-17 22:13:56 i Allmänt

Jobba helg för min del, skulle ha jobbat fredag - måndag men fick vara hemma med Jennifer i fredags.
Vi var hos husläkaren och tog nya prover, de såg bra ut men febern är kvar. Tar lång tid för henne att återhämta sig. Vi tog det sedan lugnt med fick, lite shopping och lunch i täby centrum innan vi hämtade Hampus som var på dagis.
Sen var det alltså jobb lördag, söndag och måndag. Jag brukar ha jobba mellan 3-5 timmar oftast men nu blev det 7 timmar per dag, utan rast. Eller jag lyckades smita iväg runt 16-17 tiden lördag och söndag under ca.10 minuter men i måndags så blev det ingen rast alls. Det vara helt hysteriskt, fullt med kunder från att vi öppnade tills vi stängde och långa köer på telefon.
All stress satte sig direkt i nacken, dessutom har jag nu min axel som strular så både igår och i söndags låg jag däckad i soffan hela kvällen och idag körde jag barnen till skolan sen låg jag i sängen till kl.15!
Låter kanske fånigt för många, men jag jobbar bara 25% och det är vad jag klarar av. Dessutom så har vi precis lämnat årets 3 absolut lugnaste månder bakom oss på jobbet, så snacka om chock när vi nu är inne på årets absolut värsta månad på hela året.

Hoppas att det ska kännas bättre imorgon, vill verkligen komma igång med träningen igen. Appropå träning så skulle jag även behöva komma på något bra när det gäller kosten. Småäter hela tiden, massa onyttigt får jag i mig varje dag. 
Skulle inte vilja gå ned i vikt men däremot så vill jag äta nyttigare, när jag lyckats med det i kortare perioder tidigare så har jag kännt stor skillnad. Mycket piggare, syns på huden och jag känner mig inte lika uppsvullen vilket jag ibland gör när det blivit mycket småätande.
Dags att storhandla nu i veckan, ska se till att jag köper hem massor av frukt och bär, inget godis ska med hem! 
Måste försöka hålla mig till onyttiga saker enbart under helger.

Jennifer visar upp stora gluggen :) Hon ta...

Publicerad 2012-01-12 17:47:08 i Allmänt

imag0303 (MMS)

Jennifer visar upp stora gluggen :) Hon tappade precis en tand som suttit löst ett tag nu, hon har kämpat för att få den att lossna. Nu ligger den i ett glas vatten och väntar på tandfen.

Nu är det jag och lillbus som är hemma. Je...

Publicerad 2012-01-11 15:06:42 i Allmänt

imag0300 (MMS)

Nu är det jag och lillbus som är hemma. Jennifer följde med en kompis hem och Magnus jobbar till kl.16. Nu ska jag fixa ett bad till Hampus, själv ska jag drick en stor kopp kaffe *gäsp*

Tillbaka till rutinerna

Publicerad 2012-01-10 13:07:15 i Allmänt

Idag började skolan och dagis, de hade studiedag igår. Har varit skönt med lov, tyvärr väldigt synd att Jennifer var sjuk större delen av tiden så vi inte hann göra så mycket roligt som vi tänkt oss. Men nu ska det bli skönt att komma tillbaka till någorlunda rutiner, iallafall för barnen del. Jag och Magnus som jobbar olika tider så blir det ju aldrig riktigt några rutiner.

Julkartongerna står här uppe men Magnus har jobbat så mycket sista tiden så vi har inte hunnit få bort allt. Kartongerna behövdes gås igeom innan vi kan plocka ned allt som står uppe, var en enda röra i dom. Mycket som vi säkert kan göra oss av med då de år efter år bara ligger i kartongerna. Väntar in att barnen somnat ikväll så ska vi sätta igång och röja, Magnus har sin lunchvecka nu så nu kommer vi vara hemma tillsammans under kvällarna.
Jag har fått problem med min ena axel och har haft lite svårt för att göra vissa saker, så frustrerande... Jag får inte anstränga den, inga tyngder men jag ska görna röra på axeln mycket samtidigt som det hela tiden värker. Inte lätt att få ihop det. Tydligen så kunde ta upp till 1-2 år innan det försvann, hoppas att värken inte är konstant under tiden!

Ska bli skönt att få bort allt iallafall, jag älskar julen men nu är den över.
Nu siktar vi in oss på Jennifers kalas :) Planeringen pågår för fullt, ska bli jätte roligt!

Loftsäng

Publicerad 2012-01-09 21:10:47 i Allmänt

Någon som har eller känner någon som har en lite lägre loftsäng som bara står?
Vi är på jakt efter en till Jennifer, hon behöver en ny säng och vill verkligen ha just en loftsäng.

Kikat på den här på Mio, men tycker den känns lite dyr att köpa ny.


Nyårs maten :)

Publicerad 2012-01-08 21:53:36 i Allmänt

Varit så trött om kvällarna att jag inte ens orkat starta datorn, men nu tänkte jag få upp bilderna från nyår som inte kom med sist :)
Innan jag somnar....



En otroligt god brushetta till förrätt




Jennifers drink :) Cars bubbel dekorerat med stjärnfrukt.



Hemmagjort vitlöksbröd, kräftstjärtar och skagenröra.



Svenska "hemmakokta" (farfar kokade dom på landet) kräftor och dillmajonäs till hummern.



Så åt vi färsk hummer också :)





Jennifers improviserade dessert, hallonsorbe och piggelin avskrapad från pinnen då den hade smällt på vägen hem från affären.

Jag och Sofie åt hemmagjord kaffeglass. Glassmaskinen som jag och Magnus fick i julklapp kommer verkligen bli välanvänd. Perfekt att kunna göra egen laktosfri glass och slippa det lilla sortimentet som finns i affärerna.

 

När Magnus kom hem vid 01 så dukade vi fram chokladfondue gjord på toblerone, helt underbar!
Till det ett stort fat med frukt och bär, ananas, mango, apelsin, jordgubbar, melon och hallon.



Så gott!
Inviger de nya fondue portionsskålarna som vi fick i julklapp, verkligen jätte trevliga att duka med.


Vad åt ni på nyår? 

Vilken otroligt seg dag vi har här hemma, ...

Publicerad 2012-01-06 17:03:12 i Allmänt

imag0296 (MMS)

Vilken otroligt seg dag vi har här hemma, men lite städning i barnens rum har vi sysselsatt oss med iallafall. Funderar på lite idéer Ang. Jennifers 7års dag och kommande kalas. Lite svårt att få ihop det då vi jobbar alla helger. Men det verkar lösa sig.

Nyårsafton

Publicerad 2012-01-04 17:52:28 i Allmänt

Blev ett lugn nyårsafton här hemma tillsammans med Sofie, Jennifer var sjuk så det var väldigt skönt att inte ha några större planer.
Hampus fick mat redan vid 17.30 och sen satte sig barnen och tittade på film, fick lite bubbel dricka och chips. Båda somnade redan 18.45! Jennifer fick fortsätta siva och så väckte vi henne då hon ville var med och äta gott.
Bra att hon fick en lite vilopaus, det behövde hon.

Har skrivit lite om nyår innan men nu har jag bilderna på plats :) Men det blev mest matbilder....

Börjar med de som inte bara är mat



Sofie sitter redo att äta och dricka gott :)



Glad, tandlös tjej



Ute på balkongen på tolvslaget

baka sockerkaka

Publicerad 2012-01-04 17:42:24 i Allmänt

Hittade dom här bilderna när jag la över bilder från kameran.
Hampus hjälpte Magnus att baka en underbart god sockerkaka på nyårsdagen.





Mysig hemmadag

Publicerad 2012-01-04 17:20:45 i Allmänt

Jag vaknade runt 5.30 imorse, mina armar var blöta och täcket fuktigt.... Såg att min lilla son låg i mitten av sängen, så han hade helt enkelt fått för sig att kissa i sängen. Sällan han göra det, men han kunde väl hållt sig till sin säng.
Fick lägga mig på soffan och somnade om där tills barnen vaknade och ville sitta dör och titta på tv.
Bytte plats med Magnus, då hade jag så ont i nacken och axlarna så jag viste inte var jag skulle ta vägen. BLev kvar sen i sängen till 13.30! Men efter det så har det faktiskt kännts bättre :)
Har tid hos läkaren imorgon, se vad hon säger. Hoppas att jag inte ska behöva fler kortisonsprutor...

Efter att jag kom upp så har det blivit en riktig slappardag, barnen har lekt under förmiddagen sen tog dom ett långt bad. De bad Magnus om gurkskivor till ögonen, de skulle ha spa :)
Sen har vi spelat spel, gått igenom alla nya spel som Hampus fick i julklapp.

Nu blir det snart middag, hemmagjord potatis och purjolökssoppa men något gott bröd till. Har även suttit och planerat lite inför morgondagen, Sofie och Nicke kommer över på middag och spelkväll.
Vi tänkte ta fram vårat stekbord/bordsgrill som vi har och och grilla lite olika grönsaker, kyckling och biff. Till det blir det en potatisgratäng och lite kalla såser, det ska verkligen bli gott. Sen plockas ost och kex fram som vi inte hann med på nyår.

Några fler bilder

Publicerad 2012-01-04 00:07:09 i Allmänt

Här kommer fler bilder från besöket på Pelle Svanslös hus i Uppsala



Hampus fiskar, något han verkligen tyckte var roligt. Spenderade mcyket tid där.





Jennifer gillade den lilla butiken



Det här var också en favorit :)



Sen kunde man slappa lite i hängmattan



Gårdagen i bilder

Publicerad 2012-01-03 23:59:59 i Allmänt

Blev inte så många bider igår då barnen inte var stilla långa stunder :)
De var iallafall jätte nöjda över dagen!















Det fanns massor av roliga utklädningskläder och dessutom så kunde man bli målad till katt.
Hampus gillade verkligen utklädningskläderna, han gick in för det ordentligt!

jaha...... vad ska man säga?

Publicerad 2012-01-03 17:29:31 i Allmänt

Nu på eftermiddagen så ringde jag till närakuten på Löwet, kände att jag ville ha ett svar på varför de inte hört av sig angående provsvaren.
Efter ca.30 min. så ringer en läkare och ber så hemskt mycket om ursäkt, och jag hörde att han verkligen skämdes över att ringa så här.
Det var ju inget konstigt att ingen hade ringt, för de hade inte fått något provsvar att följa upp. Urinprovet som  skulle skickas till lab hade aldrig blivit skickat!
Han kunde inte förklara hur de hade gått till, de hade sen något år tillbaka infört nya rutiner så vid 2 tillfällen så ska det följas upp om prover ska skickas till lab. Men tydligen så har det blivit en miss 2 gånger om den kvällen.
Han bad verkligen så mycket om ursäkt och sa att vi hade gjort precis helt rätt, hade vi väntat kanske bara till dagen efter så är det nog stor risk för att Jennifer hade varit så dålig att hon hade behövt bli inlagd ett par dagar.

De skulle nu göra en avvikelserapport och sedan ta upp det med alla som jobba där, och ha ett extra möte med de som jobbade just den kvällen. Det här är som sagt något som inte får hända.

Det kändes verkligen konstigt enda från det att vi träffade läkaren sista gången på löwet, han var så stressad och ville bara bli av med oss. Magnus trode att jag bara överdrev och att läkaren nog hade varit ganska bra iallafall men nu trode han mer att det var så som jag beskrivit.
Läkaren vi träffade där nämnde inte ens att det kunde vara något allvarligare än en helt vanlig urinvägsinfektion, febern verkade vara något separat. Medicinen vi fick utsriven var helt fel, och vid den höga långvariga febern så ska det kollas upp ordentligt.

Undrar om vi kommer lita på dom och känna oss säkra nästa gång någon blir sjuk och behöver uppsöka löwet, blir barnen sjuka så blir det nog Astrid lindgren direkt. 

Pelle svanslös

Publicerad 2012-01-02 21:08:39 i Allmänt

Idag var fösta dagen som vi kunde ta oss hemifrån med Jennifer sen juldagen, dte var efterlängtat.
Nu har hon hållt sig runt 37.0-37.5, normalt så har hon 36.6 så helt återstäld är hon inte men verkligen på rätt väg. Pigg är hon, men man märker att hon behöver lite små pauser, aptiten är inte tillbaka ännu.

De ringde från Astridlindgrens barnsjukhus idag också, vi ska tillbaka inom 1 vecka på ultraljud. Sen om ca.2 månader så blir det kontraströntgen. Efter det så blir det uppföljning på Astridlindgrens barnläkarmottagning här i Upplands Väsby.
Det märkliga är att ingen har hört av sig från Löwenströmska ännu.... De skulle också skicka prover på lab och återkomma om det var något. 


Vi besökte iallafall Pelle Svanslös hus idag i Uppsala, åkte dit med Nilla och barnen. Det var trevligt och alldeles lagom stort. Barnen lekte, de fick klä ut sig till katter, leka i Pelle svanslös kvarter som var jätte fint uppbygt. De var sagostund precis när vi kom och sen fanns ett Bio rum på nedervåningen i anslutning till cafét.
Mycket trevligare än ett stort lekland.

Ska se om jag fick några bra bilder med kameran, barnen är ju inte stilla :)

Nu ska jag se på film och bara vila, min axel är jätte dålig. Har fått någon inflammation och kan inte röra armen just nu, ont gör det!
 

Nytt år!

Publicerad 2012-01-01 17:16:45 i Allmänt

Hur var eran nyårsafton? Några nyårslöften?
Själv har jag nog aldrig haft några nyårslöften, känns som om alla de där löftenna är något som aldrig blir av... Eller har jag fel?

Hade en lugn och trevlig kväll igår, jätte god mat och dryck :) Magnus kom hem och gjorde sällskap till desserten.
Men det nya året hade kunnat börjat bättre, jätte gnälliga barn och jag har fruktansvärt ont i nacken. Men nu kan det bara bli bättre!

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela