Vilken start på dagen...

Publicerad 2012-03-31 12:11:31 i Allmänt

Magnus kom hem vid 01 inatt från jobbet och drog kl.6 imorse för att åka på bortamatch och se ett lag som jag inte ens vill nämna här. Så imorse då jag vaknar kl.8 av barnen så märker jag att jag inte kan röra mig. Ryggskott!!!! Fick iallafall ligga och vila ut till kl.10, barnen satt i soffan och tittade på barnprogram och tagit för sig frukost själva.
Planen var att jag och barnen skulle till väsby centrum där Mojje skulle uppträda kl.11, men det känndes inte alls aktuellt längre. Jag hoppas att vi kommer iväg om drygt 1 timme, det är trampolintävling idag i Vilunda och barnens kusin ska tävla från ca.14.30.
Något måste vi ju göra, annars kommer barnen klättra på väggarna här hemma...

Ikväll får jag iallafall sällskap av Emelie. Det blir middag (måste kika på vad vi har hemma kom jag på nu) och rosa bubbel :)

De här planterade Magnus och barnen förra ...

Publicerad 2012-03-31 10:47:52 i Allmänt

imag0406 (MMS)

De här planterade Magnus och barnen förra helgen då jag jobbade. Jätte smarta kitt som finns på IKEA, man behövde inte ens köpa jord. 6 olika örter som nu är på väg att växa upp, mycket trevligt! Men ni ser väl att kopparna som man planterar i är märkta. Magnus la märket till det först igår.... Så han och barnen hade suttit och klippt till egna lappar och undrar varför det inte ingick...

Spännande

Publicerad 2012-03-28 22:58:24 i Allmänt

Förlängning i hockeyn nu som pågått lääääänge nu. 5:e perioden nu! Om AIK tar hem det här så står det 2-0 i matcher, och det skulle vara så skönt!
Börjar bli riktigt nervöst nu...

Helgen

Publicerad 2012-03-26 14:44:43 i Allmänt

Blev en mycket händelserik helg för min del så tiden bara fllög förbi. Idag är jag dock rätt så mör, trött och ont i kroppen.
Jobb i fredags och kom hem vid 20 tiden, strax efter kom Sofie och Nicke över. Vi spelade spel och så bjöd vi på ost och kex och massa god frukt.
Jobb i lördag också sen kom Magnus och mötte upp mig då jag slutade kl.17. Vi tog oss in till stan och satte oss och tog ett glas rose/öl. Hade hoppats på att det skulle vara soligt och varmt så man hade kunnat sitta ute men det gick ju tyvärr inte. Sen möte vi upp min pappa pch Annelie på Italiano Papa, god mat men väldigt stora portioner. Sen blev det väldigt goda drinkar på Tbar :)
De hade kommit hem från Thailand kvällen innan och var lite trötta så när de åkte hem så gick vi och mätte upp vänner som höll till på en inflyttningsfest på Drottninggatan. Alla var precis på väg därifrån så vi gick till ett ställe vid Norrabantorget, till min och Cias lycka så spelades det schlager på ena dansgolvet :) 
Vi dansade minst 2 timmar i sträck för det gick ju inte att sluta då det var bra låtar hela tiden, blev bara några små pauser för att ta sig till baren och få i sig lite vatten.

Kan lova att det känns i benen, först körde jag oredntligt på gymet onsdag och fredag, power walk torsdag och söndag och så ett par timmars dans i klackar under lördagen.  Jag hoppade över gymet med hyfsat gott samvete idag. Men på onsdag och fredag är jag igång igen!

Vår!!! Nu är alla mörka ljus utbytta till ...

Publicerad 2012-03-26 14:02:46 i Allmänt

imag0404 (MMS)

Vår!!! Nu är alla mörka ljus utbytta till mina ljusrosa. Serien med vita tallrikar som vi haft ett tag har nu kommit i ljusrosa, så självklart var jag tvungen att köpa några nya tallrikar :)

sen kväll

Publicerad 2012-03-22 21:45:17 i Allmänt

Hade en sån där konstig jobbtid idag, jobbade mellan 16-19, så inte hemma förrän vid 20 och då känns det som om man varit borta hela dagen.
Barnen var vakna när jag kom hem och blev jätte uppspelta samtidigt som de var grymt övertrötta.... De somnade inte förrän kl.21.30
Nu ska jag se om det finns någon middag till mig, grymt hungrig.

Fredag imorgon och min jobbhelg, men vi har även lite roligt inplanerat både fredag och lördag.
Imorgon kommer Sofie och Nicke över och spelar spel, vi tänkte njuda på lite ost, kex och kallskuret.
På lördag så ska vi möta upp pappa och Annelie i stan och gå på restaurang, ska bli jätte trevligt. Sen blev vi även bjudna på inflyttningsfest så vi kanske möter upp dom (dom skulle ut ur lägenheten vid 22) efter att vi är färdiga på restaurangen. Får se vad jag orkar då jag jobbar hela helgen också.

Idag var det simskola igen för Jennifer, h...

Publicerad 2012-03-21 17:48:28 i Allmänt

imag0395 (MMS)

Idag var det simskola igen för Jennifer, hon har verkligen blivit jätte duktig :) Vi har anmält henne till nästa omgång också som startar efter påsk och håller på till juni. Hon fick gå upp en grupp nu, så i sommar kommer hon nog vara jätte duktig på att simma. Inte alls rädd längre för att simma i djupa poolen. Själv startade jag dagen med ett träningspass, jätte skönt att komma igång igen efter muskelinflammation och halsont. Blir gymmet på fredag igen också! Ska vara i form om 2 månader, så det gäller att hålla igång nu :)

SOL

Publicerad 2012-03-21 14:01:38 i Allmänt

Nu ser jag fram emot sol, värme och avkoppling.... :)

Tradera

Publicerad 2012-03-19 22:41:28 i Allmänt

Fick ork att få ut lite auktioner på Tradera förra veckan, la dom så de skulle gå ut imorgon då det är barnbidrag. Brukar vara bra då det är barnkläder. Kikat lite nu under kvällen och de är snart uppe i 1000:- så en bra grund för Turkietresan som jag förhoippningsvis bokar i veckan. Det är ju under sista dygnet som det brukar hända en del så jag hoppas att det går upp en del...Men det bästa är att vi blir av med massa kläder som annars bara ligger och tar massor av plats, har ingen stans att spara dom, och skaffar vi fler barn så kommer jag iallafall gå och köpa nytt :)

Så var dottern hemma igen, blev en lång da...

Publicerad 2012-03-19 21:51:34 i Allmänt

imag0393 (MMS)

Så var dottern hemma igen, blev en lång dag för henne. Träningen slutar kl.20 och idag tog det lite extra tid på hemvägen då dom gjorde ett stop imellan. Hemma runt 20.30 idag. Vilken tur vi har att Jennifer får åka hem med Sofie, annars ska hon hämtas precis efter att Hampus somnat för natten. Hade förberett lite fruktsallad som vi åt och tittade på familjen annorlunda. Sen tvärslocknade hon i soffan. Jätte god fruktsallad var det med äpple, apelsin, blåbär, hallon och granaräpple.

Ledig dag

Publicerad 2012-03-19 15:08:21 i Allmänt

Idag är vi lediga, eller Magnus var med oss till kl.13 sen åkte han till jobbet. Vi åkte och hämtade upp Alva vid 10 tiden ochså åkte vi till Nickis i Täby, orkade inte med Lek & Bus då det är så stort.
Nu har vi varit hemma i drygt en timme, barnen leker och lyssnar på mello skivan. Jag ska väl börja fundera på middag, men känneri ngen inspiration. Vi måste iallafall ha ätit färdigt till senast kl.17.40 för sen blir tjejerna upphämtade då de har trampolinträning kl.18 ikväll.

Min lilla busunge!!! Idag är både jag och ...

Publicerad 2012-03-15 08:57:52 i Allmänt

imag0387 (MMS)

Min lilla busunge!!! Idag är både jag och Magnus lediga, Hampus hemma med oss och Jennifer blir hämtad när skolan slutar. Blir nog ett besök på vilundabadet idag.... Magnus får springa efter vilden. Jag fick nog igår! Själv tänkte jag att bubbelpoolen blir perfekt, sitta där och mjuka upp musklerna :) Trevlig dag!

Dåligt minne

Publicerad 2012-03-14 14:08:21 i Allmänt

Skulle starta datorn för att fixa något, men jag kommer inte på vad..... Ingen aning!
Så viktigt kan det ju inte vara om jag glömmer bort det så snabt, eller?

Kanske återkommer då jag fått tillbaka mitt minne :)

Lördag

Publicerad 2012-03-14 00:47:17 i Allmänt

Lyckades ta mig iväg även på lördagens mello :) Trots hallsont (undrar fortfarande vad det är för något, jätte int men inga andra symptom och fortfarande ingen annan i familjen som blivit smittad) så jag fick ta nåra alvedon under dagen men sen var det lugnt.

I lördgas var vi inte lika många, vi var tre som gick på finalen och då inga barn heller att hålla koll på så man kudne slappna av lite mer.
Inledde med middag på Rival (där Magnus jobbar), Magnus hade bokat bord åt oss och det var jätte trevligt. Tyvärr så kände jag inte riktigt att jag kunde njuta av maten så som jag hade gjort utan min halsåkomma...
Jag åt iallafall entrecote, och innan vi fick in vår varmrätt så blev vi bjudna på en liten råraka med löjrom och tillbbehör. Jag som varit lite skeptisk till löjrom innan har börjat ändra mig. Det kan ju faktiskt vara riktigt gott ibland, men det beror väl på hur man blir serverad det :)

På plats i globen så hann vi med en öl i baren, vi hade lite roligt när vi kikade runt på allt folk som var där :)
Har nog aldrig sett så många killar i rosa och glitter förut!

Även då det var trevlig stämning i globen under fredagen så var den helt oslagbar under lördagen. Hade nog inte kunnat anna att det skulle vara så häftigt att vara där under direktsändningen, det här måste bli den nya traditionen!



så här såg vi finalen live


Vi gick sedan till Globen Qualityhotel som ligger precis intill, det var full fart där kan jag lova!
Dansgolvet var det fart på och människor precis överallt, men vi lyckades ta oss fram till baren efter en liten stund. Efter en liten stund så fick vi ett bord, skönt så man kunde hänga av sig ytterkläderna.
Vi insåg då att vi hamnat mitt bland de artister som inte tog sig till finalen, vi var mitt imellan Timotej och Dynazty. Gick inte att se så bra vilka som satt längre in i lokalen men med tanke på alla ungar som kom inspringande med autografblock så fanns där fler artister.




 

Fredag

Publicerad 2012-03-14 00:04:59 i Allmänt

Här är tjejerna i globen och sjunger Manboy :) De va så söta, verserna var lite tuffa men i refrängen så sjöng de som om de aldrig hade gjort något annat. De hade klätt sig med massa rekvisita medan de väntade på sin tur, precis när de skulle få gå upp på den lilla scenen så tog de av sig glitterhattar och fjäderboór...



 Här förbereder de sig



Modiga tjejer :)



På plats!



Här har vi Alva och Jennifer som väntar ivrigt på att allt ska dra igång!



Tjejerna ställde sig upp direkt när det startade, sen dansade de med till de flesta låtar :)

Lite svårt att fota då vi var 10 stycken som gick och då satt på två rader, så jag fick ju alla bilder på barnen bakifrån och fick radera de flesta.Och när de tittade åt mitt håll så var det för någon sekund......
Vi var inte hemma förrän 23.30, har nog aldrig sett Jennifer så trött. Och hon sa de själv föera gånger, ville sätta sig lite vid sidan av på pendeln hem också för att få vila lite. Inte ofta hon erkänner att hon är trött.

Godmorgon

Publicerad 2012-03-13 09:22:16 i Allmänt

Nu ska jag se till att få i mig en STOR kopp kaffe, sen kanske man kan orka ta tag i något här hemma.
Behöver se om vi har några vårskor till Jennifer, börjar bli dags att byta ut vinterkängorna nu. Ska plocka fram kameran också så ska ni få se på några bilder från helgen :)

VILL HA

Publicerad 2012-03-12 11:48:05 i Allmänt

Måste se till att skaffa årets matchtröja
Var några år sedan nu jag skaffade en ny matchtröja, men denna är en hyllning till Råsunda!




LÅNGT HAR JAG FÄRDATS OCH MYCKET JAG SETT
MEN PÅ MITT LAG SER JAG ALDRIG MIG MÄTT
STORMAR HAR RASAT MEN VINDEN HAR VÄNT
OCH DEN TAR MIG TILLBAKS TILL RÅSUNDAS GRÄS

Vad segt

Publicerad 2012-03-12 10:31:51 i Allmänt

Ont i halsen sen i torsdags, men inga andra symptom. Ingen annan i familjen är förkyld eller klagar på ont i halsen, så jag vet inte vad det är. Ont gör det iallafall!
Jag som verkligen behövde komma igång med träningen så nacken ska bli bättre. Fick order om att inte träna då det var ordentligt inflammerat men nu verkar det ha lagt sig, men nu kan jag inte träna då jag har ont i halsen istället...
Ska iallafall ta mig ut på en promenad i solen tänkte jag, det kan väl inte vara så illa för halsen?

Hampus har lagt beslag på vår dator här he...

Publicerad 2012-03-06 18:39:50 i Allmänt

imag0374 (MMS)

Hampus har lagt beslag på vår dator här hemma, han har blivit besatt av Daidalos (tror jag de hette) som finns på barnkanalen och på nätet. Vad vi hittat så är det bara 3 avsnitt och de går om och om igen....

Bläää

Publicerad 2012-03-05 19:17:17 i Allmänt

Så less just nu, sjukskriven 1 vecka pga. min nacke som inte fixade mer. Nu blir jag hemma ytterligare i 10 dagar, sen hoppas jag verkligen att jag kan jobba ordentligt!
Så det lär väl kanske fortsätta var lite tyst här, försöker vila så mycket jag kan när jag är hemma.

Men något possitivt också! Det är schlagervecka nu :) Det är nu i helgen det gäller, ska bli så spännande!
På fredag blir det genrep i Globen, jag och Jennifer plus 8 stycken till sen på lördag så ska jag till finalen med 2 stycken. Ska verkligen bli jätte roligt, ser verkligen fram emot helgen!
Vilka hejar ni på?

Vår

Publicerad 2012-03-02 22:25:33 i Allmänt

Så härligt väder det är nu!
Dunjackan utbytt mot vårjacka, halsduk utbytt mot tunna fina sjalar, kängorna har bytts ut mot mina reebock easytoones :) Så nu är det promenader i solen som gäller! Ska se till att komma iform nu inför sommaren, promenader och komma igång med träningen på gym igen. Måste bara bli av med inflammationen innan jag får köra igpng med träningen igen, som tur var så funkar promenader. När jag är ute och går så är det power walks som gäller, har alltid hållt ett högt tempo när jag är ute.

Bilden tagen från förra derbyt, på tok för...

Publicerad 2012-03-01 00:30:14 i Allmänt

imag0060 (MMS)

Bilden tagen från förra derbyt, på tok för länge sedan. Nu längtar jag verkligen efter att årets allsvenska ska dra igång, men med lite vemod såklart. Sista året på Råsunda.... Nej, nu vill jag ha vår och allsvensk fotbollspremiär!

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela