Hemma med Jennifer

Publicerad 2013-02-25 10:55:42 i Allmänt

Igår kväll fick Jennifer huvudvärk och feber, febern är kvar idag men inte så hög. Blir däremot en hemmadag med lite lugn och ro, ska kolla upp hur kvällen blir då jag skulle iväg på middagsmöte med jobbet och då ha barnavkt.

Fick även veta när jag lämnade Hampus idag att de går vattkopper på avdelningen. Ingen av barnen har haft det ännu...

Oscars

Publicerad 2013-02-25 01:22:00 i Allmänt

Nu sitter jag uppe alldeles för sent.... Oscarsgalan inatt och jag är ju alldeles för nyfiken för att kunna gå och lägga mig.
Så otroligt fina klänningar alla har!
 
 
 
 

Skridskoåkning

Publicerad 2013-02-24 14:43:00 i Allmänt

Igår blev det en spontan tur till Norrviken för lite skridskoåkning. Fick sällskap av barnens kusiner och deras pappa, blev en trevlig liten dagsutflykt.
Förutom skridskoåkning så blev dte lite snökrig med barnen, så sjukt jobbigt att springa runt där i snön men roligt hade vi :)

Ingen kamera med tyvärr och har Magnus gamla mobil just nu ochden vet jag inte hur jag ska få över bilder ifrån...

Sportlov

Publicerad 2013-02-22 00:28:27 i Allmänt

Snart börjar lovet och då ska vi vara lediga större delen av tiden :)
Barnen går kort dag imorgon, hämtar när skolan slutar kl.13.30 sen funderar vi på att inleda lovet med besök på Lek & Bus.
Lite trevliga planer för helgen har vi också, och Magnus är ledig fredag - söndag :)
Blir dagis/fritids på måndag och då ska jag träna eller om det blir jobb sen är vi lediga hela familjen tisdag - torsdag.
Inga planer än så länge, ska kolla upp lite om dte är några speciella sportlovsaktiviteter i närheten.
Kom gärna med tips om ni vet något!

Åh vad bra det va!

Publicerad 2013-02-20 22:47:00 i Allmänt

Fick hem leveransen från MatHem vid 19.30
Var beredd på att kanske behöva bära upp allt, nog för att det är jobbigt men inte lika som att först behöva åka til laffären dra runt en tung kundvagn, in med allt i bilen och få allt från bilen till porten.
Jag behövde inte ens gå utanför min dörr, allt uppburet och det var så härligt! 7 kassar torrvaror och kylvaror, 1 påse med 7kg frukt, 1 stor påse med frysvaror och storpack toapapper och hushållspaper.
 
Just nu så känns det som om storhandlingen i framtiden kommer bli på det här sättet, så smidigt :)
Däremot så gillar jag att gå i delikatessdisken och kika och köpa hem lite gott, men att kunna sköta de stor nödvändiga inköpen är ju perfekt att göra på det här sättet.
 
 

MatHem

Publicerad 2013-02-20 14:41:00 i Allmänt

Med nacke som strular och alltid blir mycket värre efter storhandling så bestämde jag mig här om dagen för att testa på att beställa hem maten istället.
Brukar försöka ta det när Magnus är ledig så vi kan åka tillsammans, men han spenderade sin lediga dag igår med att vara sjuk. Och nu i efterhand med ytterligare sjukdommar i hemmet så var det ju ren tur att jag beställde, för jag hade ju inte kommit iväg idag heller...
 
Körde på en riktig storhandling, vilket verkligen behövdes. Beställde från MatHem och det ska bli väldigt spännande att se vad vi får hem och om allt funkat som det ska. Trodde ju att jag skulle ha lite tider att passa under dagen så jag valde leverans först mellan kl.18-22, men så här i efterhand så hade jag ju gärna valt en tidigare tid.
Men nu har jag gott om tid på mig att få ordning och rensa kylskåpet innan.
 
Priserna verkade vara ungefär desamma som där jag brukar handla, något var lite dyrare men sen fanns några varor som jag tycker verkade billigare. Fick till en rabatt på 125:- också så det slog ju ut fraktkostnaden och lite till :)
 
Tog ju lite tid så här första gången, ville gärna kolla igenom sortimentet ordentligt och se vad som fanns. Men sen kan man sparar inköpslistor och på så sätt så går det snabbare om man fortsätter handla där. Vi iallafall brukar ha ungefär samma baslista när vi handlar, kan vara några småvariationer men 75% av listan är nog densamma varjegång.
 
 
 
 
 

Men när ska alla vara friska???

Publicerad 2013-02-20 14:29:10 i Allmänt

Ja Hampus blev ju sjuk natten mellan fredag och lördag, Magnus blev sjuk igår natt och nu inatt precis när jag höll på att somna så var det Jennifers tur....
Så nattens första timme spenderades med att torka golv, väggar toalett m.m. Sen göra Jennifer sällskap i soffan, hon mådde inte så bra och hade svårt att somna. Kom en vända till vid 7 tiden imorse, så idag och imorgon blir hon hemma men hoppas på skola på fredag.
Nu mår hon bra, hon har både ätit och druckit under dagen.
På Fredag är de Fresta talang i skolan och det vill hon ju inte missa, och händer inget mer så har det precis passerat 48 timmar på fredag morgon :)
Hampus fick vara hemma han med idag, mest för att efter en till vakennatt så är det skönt att få slippa passa tiderna.

Varken Jennifer eller Magnus fick någon feber eller andra symptom så det var nog bara en tillfällighet att Hampus åkte på en rejäl förkylning efter kräksjukan.

Hur lång tid kan det ta?

Publicerad 2013-02-17 18:18:41 i

Började rensa badrummen, plockat ut precis allt ur skåpen och på hyllorna. Sorterat, rensat och fixat, skrubbat badkaret och under badkaret. Så slut, men än så länge är det inte riktigt färdigt.
I veckan ska jag ta tag i sovrummet.

Hemmadag

Publicerad 2013-02-17 14:29:27 i

Hampus har feber men massa energi.... Försöker få honom att ta det lugnt men det är inte det lättaste. Han vill iallafall dricka idag, men äta går väldigt trögt. Blir hemma imorgon, på tisdag är han ledig så då hoppas jag att han är piggare så vi kan hitta på något kul.

Jag väntar in Jennifer som snart kommer hem från truppträningen, hon fick åka hem med en kompis då jag inte visste hur Hampus skulle vara idag.

Ska fortsätta plocka här hemma, fick ett litet städryck, rensat städskåpet och tänkte fortsätta med badrummet.

Influensa

Publicerad 2013-02-16 23:55:22 i Allmänt

Tror mer att det är någon influensa än kräksjuka Hampus åkt på.
Han kräktes 2 ordentliga gånger inatt och hade ont i magen i ca.2 timmar, sov sedan från ca.03-08
Idag har hostan tilltagit ordentligt, väldigt täppt i näsan och feber till och från. Han var pigg på förmiddagen men somnade sedan och sov mellan ca. kl.14-19 för att vakna upp och vara pigg till kl.22.30 då han somnade igen.
Nu ligger han i vår säng och känns jätte varm, får se hur natten blir.
Har fått i han lite vätska under dagen men ointressrad av att äta, ville smaka lite chips på kvällen och med tanke på att han förmodligen behöver salt i kroppen så fick han lite vilket han faktiskt åt. Får se hur detta fortsätter imorgon.

Bilden

Publicerad 2013-02-16 15:20:44 i

Bilden kom inte med.....
Hittar inte hur man redigerar i mobilappen.




Jennifer

Publicerad 2013-02-16 15:19:30 i

Min stora fina tjej!




Status

Publicerad 2013-02-16 13:57:43 i

Nu är han pigg, men inte springa runt och busa pigg. Blir mer och mer snorig och lite förhöjd temp.
Sitter i soffan och spelar Mario Kart.
Försöker få i honom något att äta men han vill inte ha, tog fram en festis nu men den är inte heller intressant...
Ska se om jag kan komma på något annat.

Jennifer blev precis hämtad av Sofie och Nicke, de skulle besöka nya godisaffären vid station :)









Nu är han bra

Publicerad 2013-02-16 12:13:17 i

Kom lite till igår/natt, men jag tror ändå att det blev ganska lindrigt.
Verkar mest va jag som är påverkad idag, sov lite halvt för att ha koll och med Hampus i vår säng som mest sparkade på mig i sömnen. spänningshuvudvärken gör sig påmind...
Hampus har druckit lite saft, han har fått rostad smörgås men inte velat äta.
Verkar relativt pigg, fortfarande snuvig och hostig/hes. Så någon kombo av kräksjuka och förkylning :(

Nu hoppas vi att ingen mer i familjen blir sjuka!

Då var det vår tur....

Publicerad 2013-02-16 01:07:44 i

Klockan är 01.00 och jag har bäddat ned en nyduschad Hampus i soffan, en maskin tvätt med nedkräkta sängkläder i maskinen och en hel hög med bäddmadrass och kläder som ska in imorgon.
Just nu verkar han okej, kladdiga ögon och hes men magen känns bra...
Ska bädda med madrass på golvet i vårat rum. Hoppas Magnus kommer hem från jobbet snart!
Det här är vi inte vana vid.

Koppla av

Publicerad 2013-02-13 20:10:34 i

Efter jobb hela dagen så ska jag nu inta soffan och bara vara. Så slut idag!
Kände inte det efter att jag hade jobbat men blev jobbig hämtning av Hampus som inte ville som jag, han var jätte trött.
Hoppas det känns bra imorgon då jag tackade ja till jobb då också, men inte så långt pass som igår och idag.

Kanske öppnar en chokladask och häller upp ett litet glas vin, känns som det är jag värd. Lite vardagslyx måste man unna sig ibland :)

Nu är kvällen fullbokad med Tvprogram iallafall.
- Sveriges mästerkock
- Mia på grötö
- Familjen annorlunda på TV4 play

Imorgon är Magnus ledig, så då får jag kvällssällskap :)

Jobb, jobb

Publicerad 2013-02-12 23:49:08 i

Mycket jobb för att va arbetslös :)
Väldigt spännande måste jag säga, så glad att jag kontaktade min gamla arbetsgivare där jag slutade för 5 år sedan. Uppenbarligen måste jag gjort ett bra jobb då chefen verkade jätte glad när jag hörde av mig :)
Har innan bara jobbat på förskola och till största del med småbarn, men nu har det bara blivit jobb i skola. Lågstadiet med blandat åk.1-3. Väldigt spännande måste jag säga! Passar mig väldigt bra då nacke och höger axel fortfarande inte är helt ok.
Ska tillbaka imorgon igen, sen får jag se om jag orkar jobba något mer i veckan. För jobb kommer det finnas, februari bjuder tyvärr på mycket sjukdommar... Eller när man jobbar som vikarie, februari bjuder på massa sjukdommar :)
Hoppas bara jag och min familj fortsätter hålla oss friska, för Hampus lilla ögoninflammation är ju ingenting mot alla influensor och virus som går.

Semla

Publicerad 2013-02-12 23:38:05 i

Vilken lyx att bli bjuden på denna goda i fikarummet på rasten :)





Haft en trevlig helg :)

Publicerad 2013-02-10 15:31:00 i Allmänt

 
En jätte trevlig helg, men nu är jag helt slut! Behöver få ta det lite lugnt nu, min nacke vill inte riktigt idag, och så verkar jag ha någon förkylning på gång då det känns i bihålor och hals. Men efter lite vila nu så känns iallafall halsen bättre, alltid nåt :)

Magnus och Jennifer är iväg och firar barnens kusin som fyller 17år, jag och Hampus stannar hemma då Hampus verkat få ögoninflammation. Vill inte riskera att smitta då det brukar smitta rätt så ordentligt, men just nu så är det inget kladd alls men hade varit det igår kväll och imorse.

Men annars så har helgen varit väldigt trevlig!
Jennifer hade disco för sina kompisar i fredags, det slutade kl.19.30 och efter det så blev det middag med vänner.
Blev perfekt planerat, jag fick hjälp av Sofie under discot och Magnus och Nicke handlade och förberedde hemma hos Nicke och så kom de över lagom till alla discotjejer hade gått.

Vi åt raclett, jätte gott var det. Vi har lövbiff, kycklingfile, champinjoner, paprika, sushini, rödlök och sparris som vi grillade.
Hemmagjord chiliolja och vitlöksolja att smaksätta med.
Sen hade vi potatis, grädde, madeira och cognac till de små brickorna under där man kan gratinera. Ja ost såklart då också.
Så blev det hemmagjord guaquamole, färdig bea och cafe de paris sås och nachoships som tillbehör.
Mycket fat och skålar på bordet kan jag lova, tur att vi kunde lägga i en iläggsskiva.


Efter en del övervägning så bestämde vi oss för att äta efterrätt också, vi hade köpt Ekströms chokladmoussepulver men en ny med Caffe latte smak. Vi var väldigt nyfikna på den och fixade iordning och hvispade grädde till, men ingen av oss kunde ens hitta den där kaffesmaken. Trotts det så var det väldigt gott, men tråkigt när det står at dte ska vara något och så stämmer det inte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Publicerad 2013-02-10 10:53:31 i

Lite sovmorgon, härligt då jag var iväg igår kväll och kom hem ganska sent.
Lugn start med småprat och kaffe i sängen.
Barnen sitter i vardagsrummet med surfplatta och iphone, de kollar på olika klipp på sunwings minidisco (vi har aldrig varit där ens...) Bamseshower från Blue Village, när andra spelar super Marioklipp där andra spelar och nu Sean banan..... Och dom tittar då inte tillsammans, utan samtidigt på olika klipp brevid varandra.

Skriver mer om helgen senare :)

På rätt väg :)

Publicerad 2013-02-07 23:53:25 i Allmänt

Har inte alls varit orolig för att inte få något nytt jobb, mest sett det som en ny bra vändpunkt.
Men visst är dte jobbigt när man vet att man inte får någon lön, det är inte roligt. Men försökt att inte tänka enbart på den ekonomiska biten utan att hälsan kommer först.
Tog iallafall kontakt med min gamla arbetsgivare sen 4 år tillbaka, där jag jobbade som förskolevikarie. Hon ringde mig ikväll och hade jobb till mig redan imorgon! Hade redan lite planer (då Jennifer ska ha kalas) men förhandlade fram 4,5 timme, perfekt för mig!
Och som det lät så fanns det mer jobb att få. Kommer bli spännande imorgon, som det lät så skulle jag vara assistent till en lärare i årskurs 2. Har varit på den skolan i förkosleklass men det är det närmsta skolan jag varit. Annars har jag bara varit på förskolor, och det är ju lite skillnad.
Men det var just för att det var skola som jag sa ja, min nacke är ju fortfarande inte okej så en småbarnsavdelning hade ju inte varit optimalt.
Även om det här inte är det jag vill gå tillbaka till så känns det skönt att det verkar se ljust ut för lite extra tills jag hittar ett "riktigt" jobb.


Men hallå.....

Publicerad 2013-02-07 10:35:00 i Allmänt

Såg precis en artikel på DN, det hade ju jag kunnat säga till dom utan flera års forskning.......


Personer med långvarig nacksmärta har svårare att varva ner kroppens stressystem. De är också ofta mindre fysiskt aktiva än andra, visar en avhandling från Högskolan i Gävle.

För att man ska kunna varva ner och återhämta sig måste det råda balans i kroppens autonoma nervsystem, men långvarig smärta i muskler kan skapa en stress i kroppen som gör att balansen rubbas. Därför försämras återhämtningen under sömn och vila, enligt studien.
 
 
Det är väl inte så konstigt, har man jätte ont så går det inte över på en natt. Eller ca.3 månader som det varit för mig just nu.....
Men nu har jag fått en helt ny medicin som man ska ta under en längre tid för långvarig effekt, vilket jag annars inte vill för jag vill inte äta massa tabletter. Men nu får det vara nog med värk!   Det räcker med den vanliga värken, men dessa smärttoppar som inte vill ge med sig är ju hemska.

Mysfrukost

Publicerad 2013-02-07 09:42:50 i

Hampus fick vara hemma idag, hostade och täppt när han vakna min lilla bus.
Redan nu känns han bättre, hostar inte längre men något täppt men känns helt normalt för att vara i februari.
Jag skulle ändå vara hemma, så då känns det då dumt att skicka till dagis när man inte vet åt vilket håll det är påväg.
Hampus ska sova borta imorgon, hos sin kusin och Hampus längtar. Grabbarna grus, undrar hur det ska gå.... :)
Vi får hoppas att inte förkylningen blir värre för då funkar det ju inte.

Jennifer ska ha Disco kalas här hemma imorgon kväll, så vi vill vara friska!
Måste handla till det idag också, börja med inköpslista snart.


Nu ska vi äta upp vår frukost, gjorde det lite extra mysigt med tända ljus och så satte vi oss i soffan. Hampus fick plättar med sylt också, vardagslyx för en 4-åring :)







SNÖ

Publicerad 2013-02-07 09:31:08 i

En härlig bild på utsikten från köksfönstret :)




Det är verkligen vackert med Snö!

Publicerad 2013-02-07 09:29:57 i

Jag blir glad bara jag tittar ut, vi har ett jätte stort/högt träd här utanför och nu är alla grenar helt täckta med snö.
Vilken skillnad det blir, så mycket ljusare :)



Däremot så kan man ju undra var plogbilen är, 24 timmar har gått nu och varken plogat inne på gården eller på parkeringen. Tror det är Väsbyhem som är ansvariga, iallafall gården men ingenting händer. Hampus kunde knappt gå här ute, och porten var väldigt svår att öppna.
I garage kontraktet står mycket tydligt att vi ansvarar för att hålla rent och skotta 30 eller 50cm utanför garageporten, jag har skottar 150cm ett par gånger sen igår morse. Men vet inte var jag ska göra av all snö, precis som de andra på parkeringen. Så fullt av snöhögar och man kör lätt fast....

Nu blir det fotboll!

Publicerad 2013-02-06 20:07:30 i Allmänt

Magnus fick ta över här hemma efter middagen, så slut och nacken värker. Har satt mig skönt i soffan och inväntar att Sveriga - Argentina ska börja.

Semlor

Publicerad 2013-02-06 18:01:20 i

Jennifer håller på att baka semlor, dock gick det lite segt idag så vi får se om vi hinner smaka på dom ikväll. Eller, jag och Magnus kan ju alltid smaka när barnen somnat.... ;)
Hon är jätte duktig på att baka, fixar allt själv för det mesta. Och till skillnad från mig så vägrar hon använda bakmaskin.
Men idag blev det lite krångligt och jag fick hjälpa till lite, i receptet står det: Använd 1/2 satts vetebröd. Jennifer har inte riktigt lärt sig det ännu. .



Mysigt

Publicerad 2013-02-06 10:57:55 i Allmänt

Jag tycker det är jätte mysigt att det kommer snö nu igen och nä man tittar ut så är det vitt ute :)
Men tyvärr så lär det väl inte ligga kvar så länge, såg ut att bli plusgrader redan imorgon igen...
Men man får njuta så länge det varar :)

Jobb

Publicerad 2013-02-05 01:05:54 i Allmänt

Sitter här och försöker hitta jobb att söka, inte det lättaste!
Vet inte riktigt vad jag ska leta efter, platsbanken på Arbetsförmedlingen känns rått så rörig när jag inte vet exakt inom vilket område jag ska leta.
Började isället söka efter olika företag som lät intressanta och skickat några spontanansökningar. Då jag bara söker ett deltidsjobb (på ganska liten del...) så känns det lättast.
Det är på detta sött som jag fått alla mina tidigare anställningar, så jag vet att det inte är helt omöjligt.
Får se om jag får några svar nu i veckan, man vet ju aldrig :)
Dock lite jobbigt att skriva ansökningarna då min högerhand domnar bort hela tiden, så det tar tid. Men nu har jag gjort mitt för idag!

Kvällsfika

Publicerad 2013-02-03 20:19:00 i Allmänt

Efter middagen så ville Jennifer baka något, så det fick bli scones. Hon är jätte duktig på att följa receptet och gör allting själv, Jag hjälpte bara till att ta ut plåten ur ugnen.
Så nu har vi fikat, scones och te. Jätte gott!
Hampus somnade precis brevid mig här i soffan, Jennifer ska gå till sängen nu. Ska se om det kanske är någon bra film ikväll på tv, om jag orkar hålla mig vaken.

Sällskap

Publicerad 2013-02-03 11:30:56 i Allmänt

Härligt när man får sällskap när man inte är på topp och inte orkat eller kan ta sig iväg med bilen.
Igår hade vi bokat redan sen innan att Sofie skulle komma över på middag och stanna för att titta på Mello.
Sen kom även min mamma och systrar över på en spontan fika, jätte trevligt! De blev kvar till kl.19 så sen blev det sen middag för oss.
Ev. skulle de även komma över idag. Vi hade egentligen bestämt att vi skulle på bio idag, men jobbigt när jag inte ska köra bil. Får se om vi kan komma på någon lösning.

Mello

Publicerad 2013-02-02 22:26:00 i Allmänt

Hampus redo för mello :)

Mys

Publicerad 2013-02-02 13:32:00 i Allmänt

Hampus har krupit upp i sängen och gjort mig sällskap, han tittar på olika barnprogram på datorn från barnkanalen. Efter bilden togs så hoppade han ännu närmare och bäddade ned sig under täcket, min lilla myskille :) Jennifer är iväg på kalas nu, kommer hem igen efter kl.15. Vet inte om hon och Sofie stannar på vägen direkt efter kalaset för att handla lite till middagen. Hade bokat in kvällen redan sen någon vecka tillbaka att Sofie skulle komma över och titta på Mellon ikväll. Så det ska bli jätte trevligt med sällskap :) Börjar bli något rastlös här hemma...

Något sött

Publicerad 2013-02-02 12:29:00 i Allmänt

Den här veckan har jag varit jätte sugen på godis, brukar annars äta det väldigt sällan.
Så nu har jag en skål här brevid mig, som snart är slut....
Skålen fick jag i försenad julklapp av Magnus här om dagen. Grå/lila mateus skål, så snygg!

Deligerar ut uppgifter

Publicerad 2013-02-02 11:49:05 i Allmänt

Sitter i sängen och deligerar, blir sjukt rastlös.... Men var uppe i ca.5 min och plockade fram gympaskor till Jennifer och lite presentpapper m.m då hon snart ska iväg på gymnastikkalas. Fick så sjukt ont efter dom minutrarna, kändes annars rätt då okej innan.
Bara göra som läkaren sa tror jag och trycka i mig alla dessa tabletter, Magnus och Hampus var precis i centrum och hämtade ut mitt recept på Apoteket.
Jobbigt bara att Magnus har sin jobbhelg nu, men vi får hjälp nu så Jennifer kommer till och från kalaset och resten får lösa sig.
Blir så jäkla trött av citodon så det är lite jobbigt, och bil får man inte köra på varken citodon eller antiinflammatoriska tabletterna jag fick.

Köpte en ny sjal här om dagen, var ju perfekt tajming då den verkligen kommer till användning nu. Både inne och ute :)

Hoppas ni får en trevlig helg! Jag ska göra mitt bästa :)

Färg!

Publicerad 2013-02-02 00:21:07 i Allmänt

Blev ett besök hos frisören idag efter att ha hämtat barnen, ringde dit inna njag hämtade och bokade tid. Jätte skönt så slapp vi vänta, brukar annars vara ganska så dålig på att boka tid hos frissan. Båda barnen klipptes samtidigt, vilket blev jätte smidigt. Jennifer satt i en vanlig stol och blev behandlad som en prinsessa :) Frislren var jätte trevlig och pratade glatt både med mig och Jennifer, fick även Jennifer att vara delaktig i hur resultatet skulle vara men med en lite diskret avstämning med mig. Hampus fick sitta i en racerbil framför den fanns även en TV med pippi film, han var supernöjd! Vi kom precis innan eftermiddags rusningen började så de hade gott om tid på sig, Jennifer fick håret fönat, lockat och både glitterspray och rosa spray. Nöjdare tjej fick man nog leta efter ;) Hampus hade bestämt redan för någon dag sedan att han skulle ha svart spray i håret, jag är tacksam över att frisören var väldigt försiktig med färgen :)

Jaha

Publicerad 2013-02-01 23:09:00 i Allmänt

Blev ett besök på när akuten idag, fanns ingen tid hos husläkaren. Ringde klockan 9, och fick då frösta lediga telefontid som var kl.11. Sedan ringde de inte förrän 11.30
Förklarade läget och undrade om de hade någon tid över idag, fick då nästan en utskällning för att jag ringer sent en fredag eftermiddag.....!?
Försökte få lite hjälp via telefon av sköterskan om ev. andra mediciner men det kunde hon inte hjälpa mig med. Sa då att dte kanske är bäst att jag ringer löwet och ser om jag kan få en tid där då i eftermiddag (klockan var fortfarande bara 11.30 och de har öppet till 22) men det tyckte hon absolut inte jag behövde. Dom skulle inte vilja ta emot mig fick jag till svar.
Sa då att då får jag väl se om jag kan hålla mig uppe i helgen och återkomma på måndag, men domningarna i armarna och flimmer för ena ögat som återkommer hela tiden idag är riktigt jobbigt. DÅ sa hon helt plötsligt att jag kanske skulle åka till akuten.....
Jaha.......????

Fick faktiskt lite samma respons på vårdguiden som har hand om löwets tidsbokning, kände då att jag kanske var fånig som ville komma till en läkare. Har jag haft ont i nacken i 10 år så ska jag väl kunna vänta till på måndag. Men min högersida funkar inte, värk som strålar upp och ned från nacken, bortdomnad arm och flimmer för ögat. Hon ringde upp löwet och meddelade direkt att jag var välkomen dit.

Så när jag väl var på plats så förklarade jag läget för läkaren, han konstaterade att det gått över från muskelinflammation till någon sorts nerv infektion. Detta var tydligen lite värre än muskleinflammation som jag brukar ha, om det blir minsta lilla värre eller ofärändrat på måndag så skulle jag uppsöka akuten för att träffa en ortoped.
Sen lyssnade jag inte så noga, jag hörde bara ortoped och sprutor hit och dit.... Så 6 citodon om dagen och dubbel dos antiiflammatoriskt så hoppas jag att det är bättre på måndag!

Jaha, och det här är första dagen jag inte är sjukskriven längre...

Fredag!

Publicerad 2013-02-01 12:44:24 i Allmänt

Barnen tillbaka på dagis och skola idag, mjukstart för Jennifer då de skulle ha filmdag idag. De har ett belöningssytem i klassen och de hade nu kommit upp i 2:a nivån. Så långfilm och popcorn väntade i skolan idag :)
När jag hämtar barnen sen så ska vi åka till Centrum för att få båda barnen klippta. Vilket verkligen är på tiden!
Ska se om jag kan få en tid till läkaren också, kändes okej igår men idag så har jag så sjukt ont i nacken så jag vet inte om jag orkar vänta till nästa vecka på en läkartid. Sover inte då det gör så ont i nacken och sen jag vaknade imorse så har högerarmen varit bortdomnad till och från och värker i axeln plus flimmer för höger öga. Jag som trodde det skulle vara bättre nu efter drygt 2 månaders sjukskrivning....

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela