Tog fruktansvärt lång tid att handla idag,...

Publicerad 2012-05-18 20:27:16 i Allmänt

imag0525 (MMS)

Tog fruktansvärt lång tid att handla idag, var iväg mellan 13.30 -18.00 helt slut när jag kom hem! Men nu har vi nog allt hemma inför morgondagen. Köpte färsk torskfile och svensk färskpotatis som blev dagens middag med en god vitvinsås och lite Rose bubbel till det :) Nu lite mys i soffan med Jennifer, sen är det dags att försöka beta av lite från den långa Att göra listan.

Godmorgon! Skön sovmorgon idag, behövde in...

Publicerad 2012-05-18 11:17:46 i Allmänt

imag0523 (MMS)

Godmorgon! Skön sovmorgon idag, behövde inte ställa klockan och barnen väckte oss 9.30!!! Sitter med en stor kopp kaffe och funderar på hur vi ska hinna allt idag. Jennifer får besök av en klasskompis vid 13 tiden idag, så då tänkte jag ta med mig Hampus och åka till affären. Lång inköpslista inför kalaset plus att det börjar bli allmänt tomt i kylen. Funderar på att klippa mig också. Sen ska det bakas kakor och bullar, och så städa... Kan man få några extra timmar det här dygnet tro???

2 lediga dagar

Publicerad 2012-05-17 23:45:54 i Allmänt

Jobbat idag, men nu är jag ledig fredag och lördag och det är Magnus också :)
Imorgon så har jag en lååång lista på saker som måste uträttas och inhandlas, är nog ganska trött då jag råka skriva - Köpa en inköpslista..... Tänk om det var så enkelt ;)
Hampus fyller 4 år på lördag! Så det blir kalas med släkten och sen för de som vill stanna kvar så blir det kubb, fotboll m.m. nere på ängen och sen mat och Champions League final här hemma :) Tyärr många som var bortresta den här helgen, inte så konstigt då det är långhelg men det ska iallafall bli jätte trevligt.

Har även påbörjat en lista nu på vad jag ska ha med mig till Bodrum, och så har jag provat alla sommarkläder som jag la undan i höstas. De mesta passade och ligger nu i tvätten. Inhandlade även idag ett par till träningsshorts och ett träningslinne. Skulle behöva några nya toppar då de jag har inte passar längre men vi får se om det blir något.

Nu ska jag gömma undan Hampus presenter som jag hämtade ut på posten idag, man vet aldrig om han vaknar tilll.

Projektet Jennifers rum är nu igång för fu...

Publicerad 2012-05-12 12:35:52 i Allmänt

imag0513 (MMS)

Projektet Jennifers rum är nu igång för fullt! Gamla sängen blev precis hämtad och nya är på plats. Däremot la dammsugaren av nu.... inte så passande! Läst instruktionsboken och det verkade vara ett överhettnings skydd, så om 20-30 min. så ska den förhoppningsvis funka igen.

Nöjd

Publicerad 2012-05-11 23:18:38 i Allmänt

Jobbat 2 "långa" dagar i rad nu, mycket för att vara mig :) Just nu mycket nöjd över dagen, hoppas bara att siffrorna inte blivit förändrade åt fel håll till jag kommer in på onsdag igen!

Haft en lugn hemmakväll med barnen ,hyrde en film via headweb, funkar jätte bra. Ikväll fick det bli filmen om Hotell gyllene knorren, faktiskt lite rolig :) Blev ganska sent då jag slutade kl.18 och barnen var hos deras farmor så de skulle hämtas upp där innan vi kom hem, men det funkade okej.
Problemet vara bara att när vi skulle åka hem så hittade Hampus en snigel vid bilen, och den skulle han absolut ha med sig hem!!! Jag försökte med att sniglar inte tycker om att åka bil, vi har inget passande säkerhetsbälte, den skulle bli åksjuk m.m. Sen kom vi till att den inte kan bo hemma hos oss, de tycker inte om att vara inomhus, ja ni förstår nog.... Tog ett tag men till slut så satte han snigeln på en kruka, för i gräset kunde någon trampa på den, bland blommorna gick inte för snigeln tycker inte om blommor, på stenarna funkar inte för då skulle snigeln ha sönder stenarna.....
Hampus var iallafall lite ledsen på vägen hem, han saknade sin snigel :(

Nu sover båda barnen sen ett tag tillbaka, så jag har precis passat på att beställa en present till Hampus. Hoppas de hinner komma innan nästa helg! H&M hade fotbolls/landslags kläder till riktigt bra pris så jag beställde tröja, shorts, strumpor och keps. Han älskar sina urtvättade sverigetröjor så jag tror han kommer bli jätte glad över en ny uppsättning :)

Man allvarligt

Publicerad 2012-05-09 16:26:34 i Allmänt

Nu blev jag ännu mer irriterad.... Ringde för att klaga hos min husläkarmottagning då de inte ville boka in mig förra veckan. Sköterskan jag pratade med verkade väldigt frågande, sen säger hon att det finns inga anteckningar i min journal att jag ens har ringt dit....  De ska ju antackna allt! Och jag vet att jag har ringt!

Nu närmar det sig :) Ska bara bli av med s...

Publicerad 2012-05-09 14:39:36 i Allmänt

imag0506 (MMS)

Nu närmar det sig :) Ska bara bli av med såret på benet med tillhörande infektion så är jag redo! Synd bara att infektionen eller om det är penicillinet som gör mig så trött.... Hade behövt hålla igång med träningen nu men har ingen ork alls just nu.

953..... Nej nu ska det bli ändring! Ja 95...

Publicerad 2012-05-08 18:49:48 i Allmänt

imag0060 (MMS)

953..... Nej nu ska det bli ändring! Ja 953 dagar sedan AIK vann ett Derby mot djurgården, men ikväll måste det bli ändring på det! Idag blev der tyvärr att följa derbyt hemifrån, svårt med barnvakt idag och sen så mår jag verkligen inte bra. Beställt hem matchen iallafall, nu i försnacket så visar de gamla bilder från tidigare derbyn. Får rysningar :) Ovan är bild från förra derbyt, derbyt som inleddes med 10 tysta minuter i protest. Och nu 10 minuter till avspark!

Ajajaj....

Publicerad 2012-05-07 10:08:57 i Allmänt

Nacken som gett upp totalt, förmodligen pga. att jag har en infektion. Minsta lilla förkylning, infektion eller liknande gör att nacken blir värre. Och så har jag mitt ben.... Ett litet, litete sår som inte ville bli bra och jag försökte boka in mig hos husläkaren förra veckan men sköterskan där ansåg att det inte behövdes. Ringde sjukvårdsrådgivningen men de sa likadant... Fick tillslut tag i sköterska på närakuten på löwet i lördags, hon ansåg att jag inte skulle vänta till på måndag men de hade helt fullt så jag fick komma dit igår (söndag).
Såklart så är det streptokocker, stafilokocker eller något liknande, så en orentlig penicillinkur har jag fått nu. Hade jag fått komma till äkare tidigare så hade kunnat hjälpa med en salva med antibiotika i, vilket hade varit mycket bättre. Nu kommer jag dessutom med största sanolikhet få ett stort fult ärr på benet.
Nu hoppas jag bara att det hinner läka ordentligt innan jag åker till Turkiet, enliogt läkaren så borde det hinna göra det. Men jag skulle räkna med att det kan ta någon vecka eller två om jag nu fått rätt penicillin.

Nu är det färdig klagat för min del :)
Så less bara, det gör så ont i benet och jag kan inte träna, inte heller ha på mig vilka kläder som hellst då jag inte får på mig flera byxor pga. såret.

Provbakade en kladdkaketårta här om dagen,...

Publicerad 2012-05-02 20:29:10 i Allmänt

imag0490 (MMS)

Provbakade en kladdkaketårta här om dagen, men vi har inte haft tid att smaka. Så idag gjorde jag oordning den och tog med på mötet som jag hade. Blev i vintras festgrupps ansvarig på Hampus förskola och idag var första mötet. Gäller ju att smöra lite ;) haha.... Uppskattat var det verkligen, och Magnus var lika nöjd över att det fanns lite kvar :) Mötet gick jätte bra, ska bli en trevlig tillställning i början av Juni för alla barn och föräldrar.

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela