Väsbyhem

Publicerad 2010-08-31 17:03:31 i Allmänt

Så trött på Väsbyhem, har bara varit massa strul sen de påbörjade renoveringen.
Vi blev ju av med parkeringen ganska så tidigt då vår parkering är byggväg nu, fick idag hem ett brev om att vår tillfälliga parkering också måste evakueras.
De har mcyket få platser i området men kanske kan ernjuda plats på Hjortvägen, vilket betyder några hundra meter att gå till och från bilen. Är inte längre att bara gå rakt igenom området, man måste gå runt området då det är avspärrat överallt pga. markarbeten och byggställningar.

Hon som jag pratade med skulle återkmma imorgon och ge förslag på platser, får se vad hon säger då.
Stackaren viste precis vem jag var då vi har ringt henne ganska så mycket när vi skulle flytta. Ingenting är hennes fel men det är hon som får ta all skit, skulle verkligen inte vilja ha hennes jobb.

Det enda possitiva är att vi nu har större chans att få en garage plats, men vi vill inte ha ett garage i andra änden av området. Vi vill ha ett garage där vi bor, och här finns det INGA platser alls.

Tillbaka

Publicerad 2010-08-30 19:01:49 i Allmänt


Nu känner jag att jag har tid och lust att skriva igen.
Har varit lite för mycket och innan dess så var det så fint väder så då fanns det inget utrymme för att sitta vid datorn.
Men nu börjar hösten, känns det som iallfall och man får ta och återgå till de vanliga rutinerna.

Ursäkta om texten blev lite konstig, råkade komma ut några knappar och nu får jag inte tillbaka till det vanliga men orkar inte skriv om allt.

Det senste som hänt:

Vi har Äntligen fått hem vår nya bil :)  Så skönt med automat, men jag har långt ifrån lärt mig vad man ska göra med alla knappar och spakar.

Jag har slutat på Bromma och håller sedan idag till på Ticket privat resor :) 
Ser mycket lovande ut att jag kommer med på Amadeus utbildningen om 2 veckor också, så nu börjar dröm jobbet närma sig. Så ni får hålla tummarna för att jag kommer med på nästa utbildning med start den 13 september.

Vi har fått besked om att vi får full ersättning för allt som blev stulet ur källaren, käns jätte skönt. Så nu har vi haft både inrott i bilen och källaren, plus stulen cykel under ca. 2 månaders tid. Nu borde vi väl ha det avklarat, inga mer inbrott för vår del tack. Skönt iallfall att man har försäkring som täcker det mesta.

Hampus har börjat pottränas ordentligt nu, går upp och ned med det. Vissa dagar är han jätte duktig och andra dgara så går det inte alls lika bra. Vi startade för 2 veckor sedan och han är utan blöja både hemma och på dagis.
Så nu kör vi på och hoppas att det ska fungera.

Vinteroverallerna till barnen är inköpta, så det är jag färdig med :) Passade på när vi fick ersättning från försäkringsbolaget och mednas alla storlekar fanns kvar. Helt sjukt igentligen att man måste köpa vinteroverallerna i augusti för att få det man vill ha, i oktober är ju allt slut när det känns som mest logiskt att köpa. Skönt att ha det gjort då det blir en hel del pengar. Även höstskor och fodrade stövlar är inhandlade, så även innertofflor till dagis. Så nu känns vi väl förberedda för kylan, för barnens del iallfall.
Mina och Magnus hörst och vinterjakcor och skor blev ju stlna ur källaren så vi måste shoppa lite till oss själva nu också.

Jag ska på bedöming av läkarteam på Ladvik, rygg institutet i vaxholm nästa vecka. Kommer vara där under 2 hela dagar och träffa läkare, sjukgymnatser, arbetsterapeuter, socionom m.m.
Kommer troligtvis sedan att börja med rehabiliterng där för nacken, de kör på lite liknande koncept som Spine center där jag var förut. Men dom här ska vara bättre, synd bara att det blir längre att åka. 
Hoppas att nacken kan bli bättre sen, för det här året så har det bara blivit värre och värre. Vill gärna kunna komma upp i lite fler timmar när det gäller jobb. Målet är 50 % nu men än så länge har jag bara kommit upp i 12h/vecka och jag har bara till början av december att arbetsträna. Funderar över om man kan få förlängning?


Vi var på bröllop för ca.1 vecka sedan, mycket trevligt :) Min mamma var barnvakt och Hampus sov borta för första gången, hade gått jätte bra. Så det känns skönt, då vet vi att vi kan ha barnvakt igen.




 

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela