Stämningen på topp!

Publicerad 2013-09-26 23:46:17 i Allmänt

Tyvärr bara 1 poäng fick vi med oss men stämningen va på topp och en riktigt bra första halvlek.



Fika

Publicerad 2013-09-25 23:16:47 i Allmänt

Har en present/inredningsbutik precis vid jobbet, går in nästan varje dag jag jobbar och kika. Finns så mycket fint, men tyvärr så behlver jag ju inte allt jag tittar på där ;)
Men här om veckan så unnade jag mig själv iallafall att köpa 2 nya te/kaffekoppar som jag ville ha. Men innan dess så har jag funderat på vilka 2 som åker ur skåpet här hemma, för vi får verkligen inte plats med några nya annars.
 
Blir ju så mycket trevligare att fika med fina koppar :)
 
 
 
 
 
 
 

Hösten är här.....

Publicerad 2013-09-25 22:34:44 i Allmänt

Nu är hösten här på riktigt, galet kallt idag när jag var ute och körde för att lämna/hämta barn.
Jennifer hade varit hos en kompis efter skolan, hämtade henne kl.19 och då sa hon att hon frusit hela dagen. Hon lät lite förkyld och i bilen hem så sa hon att det sved i ögonen. Väl hemma så tog jag tempen på henne för hon verkade lite hängig, visade 37,6 och hon har normalt max. 36.6
Jaha, förkylning då för då brukar tempen stiga ungefär en grad.
Vet inte varför men av någon anledning så tog jag tempen efter en kvart igen, förmodligen för att hon helt motvilligt gick till sängen kl.19.30 och då visade tempen 38.5....
Var inne hos henne nu vid 22.30 och då har hon 39.2 och jobbigt att sova :(
Så det verkar ju inte vara någon vanlig förkylning utan något annat. Får se hur länge det håller i sig och hur det utvecklas.

40-års fest!

Publicerad 2013-09-16 09:47:47 i Allmänt

I lördags var vi bjudna på 40 + 40 års fest på kvällen, barnen lämnade vi tidigare under dagen hos min mamma där även sov kvar.
Vi hade en jätte trevlig kväll, mycket trevligt sällskap, jätte god mat och fika till kaffet.
Vi satt ute i ett stort partytält under middagen, tur att sommaren höll i sig just fram till i lördags :)
Sen blev det julfest i källaren :) De hade röjt ur källaren, dekorerat med julbelusning, tomtar, advents ljusstakar, julgran m.m Så alla presenter låg under granen istället för presentbord.
Det bjöds på glögg, knäck m.m och en vanlig "drinkbuffe" också. Sen blev det dans hela natten!










Fredagsmys

Publicerad 2013-09-13 23:16:36 i Allmänt

Bara jag och barnen hemma ikväll, Magnus jobbar. Jag slutade kl.18 så barnen blev hämtade av deras farmor och var där och åt middag, Jennifer fick besök av en kompis också så hon var jätte nöjd.
Väl hemma så blev det fredagsmys med fångarna på fortet, frukt och snacks.

Stora tjejen

Publicerad 2013-09-10 20:51:12 i Allmänt

Jennifer fick ta bussen själv för första gången idag, hemifrån till truppgymnastikträningen i Frestaskolan. Tanken är att hon kanske ska göar det nu då det börjar kl.19 precis när Hampus brukar somna, så det krockar ju lite om jag eller Magnus jobbar kväll.
Hade iallafall gått jätte bra! Sofie som tränar gruppen visste att hon skulle komma precis innana med bussen och sen får Jennifer åka med Sofie hem efter träningen.
Så då blir det nog att hon får åka själv med bussen till skolan vissa dagar också, de dagar då Hampus ska vara ledig. Hon har verkligen längtat efter att få göra det, så jag tror att hon vara väldigt nöjd :)
Mobil har hon haft med sig så hon fick höra av sig under vägen, men glömde meddela att hon kom fram... Men då Sofie inte ringde och saknade henne så förstod jag att det gick bra. För när jag ringde kl.19 så hade hon redan kommit in i gympasalen och lagt ifrån sig mobilen.
 

Lill bus

Publicerad 2013-09-10 01:10:44 i Allmänt



Hampus är verkligen full av bus, blir det tyst här hemma så vet man att det är någonting på gång....

Semester

Publicerad 2013-09-08 11:44:24 i Allmänt



Drömmer mig bort lite och funderar på var jag skulle vilja åka med hela familjen på sol och bad semester. Sunwing Kallitea står högt på listan. Var där på ett litet studiebesök när vi var på Rhodos, blev visade hotellet och några olika rumstyper. Här är ett av de nyrenoverade rummen med en enorm uteplats med stort matbord för minst 6 personer, sackosäckar att slappa i på kvällarna och solsängar till dagarna. Utsikten är underbar!




Gympakalas

Publicerad 2013-09-07 23:28:29 i Allmänt

Idag har båda barnen varit på Gympakalas på eftermiddagen. Hampus som var bjuden men då födelsedagsbarnets storasyster är bästa kompis med Jennifer så var även Jennifer dit bjuden. Tjejerna va lekledare, vilketvde tog på största allvar :)
Båda var jätte nöjda över kalaset och hade haft det jätte bra.
Jennifer åkte sedan hem med en annan kompis efter kalaset, så henne hämta jag hem vid åtta tiden.





Födelsedag

Publicerad 2013-09-06 00:37:40 i Allmänt

Imorgon, eller ja nu är det ju idag då jag som vanligt sitter uppe sent så fyller Magnus år.
Blir till att ställa klockan tidigt för att gå upp och förbereda frukost och väcka Magnus med våran härliga stämma ;) För kaffe på sängen och paket blir det imorgon innan barnen ska till skola och dagis.
 
Som vanligt så får jag inte ur Magnus någonting han önskar sig, men jag tror nog att jag hittat några bra paket som han vill ha men inte tänkt på. Fina är paketen iallafall :) 
 

Jennifer

Publicerad 2013-09-06 00:00:00 i Allmänt

Jenifer var så nöjd då hon kom nyfixad i håret från frisören, riktig lycka! Hon var så fin och det märktes att hon själv tycket det :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt lilla bustroll

Publicerad 2013-09-05 23:51:00 i Allmänt

Med bus i blicken som vanligt ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haha!!!!

Publicerad 2013-09-04 20:59:59 i Allmänt



Var inne på en supermarket på Rhodos och hittade de här flaskorna med någon typ av sprit i..... Köpte inte med mig en flaska hem

Trött men nöjd kille

Publicerad 2013-09-04 20:55:06 i Allmänt

Idag har Hampus fått gå hem med en kompis för första gången efter dagis, tror nog han tyckte det var lite spännande. Dom hade haft det jätte roligt, byggt med lego och lekt massor ute. Han blev kvar på middag också och jag hämtade vid 19 tiden, fick en kopp kaffe och Hampus var nöjd som fick leka några extra minuter :) 
När vi kom hem var han riktigt trött, slocknade på soffan efter några minuter.
 
 

Längtar tillbaka!

Publicerad 2013-09-04 14:10:26 i Allmänt

 
 
 
Längtar tillbaka till detta underbara hotell, Sunprime Miramare med Ving
En riktigt lugn oas, hoppas att vi får möjlighet att åka tillbaka dit någon annan gång. 
 

Den stora dagen :)

Publicerad 2013-09-02 02:27:00 i Allmänt

Dagen innan bröllopet så var det fullt upp med förberedelser hemma hos Magnus mamma där vi skulle ha Champagnemingel efter vigseln. Partytät som skulle upp, som tur var så hade vi fått hjälp redan på torsdagen med att få upp 2 stycken tält vilket verkligen underlättade för oss.
Men en del mat, dukning och allmänt småplock att fixa, Emelie kom och hjälpte till och även Sofie.
Till kvällen så anslöt även Emil och Tara, Emil som var Best man och så Carro och Emelie som var brudtärnor. Vi gick tillsammans till Kinarestaurangen här i väsby och åt en lugn, avslappnad och trevlig middag, en härlig kväll tillsammans :)
Sen så gick vi åt varsit håll, då Magnus skulle sova hos Emil. Jag, Carro och Emelie fick en jätte trevlig tjejkväll här hemma med vin, mycket prat medan vi fixade naglar och provade klänningarna en sista gång för att se att allt passade och vilka smycken som passade bäst till.
 
 
 
           
 
Sen på morgonen på lördagen så blev barnen hämtade tidigt av Sofie, samtidigt så kom en tjej hem hit som fixade hår och make up.
Till en början så kändes det jätte lugnt och vi hade gott om tid, men vart efter timmarna gick så blev det mer och mer stressigt. Men vi hann få hår och make up klart, klänningarna kom på men med en del stress, lite lunch tvingade vi oss och så hann vi drick lite champagne med vi fixade oss :)
 

 
 
 
Kl.13.30 så blev vi upphämtade av Magnus och Emil, vi åkte till Bollstanäs där vi mötte upp vår fotograf och fotade i ca.1 timme inna nvi åkte till Fresta kyrka.
Barnen anslöt även de till fotograferingen, de kom precis från frisören och var så fina.
 
Jag var nervös veckor och till och med månader innan när vi satt med planering, lite saker som uppstod men som vi lyckades fixa till. Sista veckan hade vi väldigt mycket att göra men då kändes det ändå lungt. Vi hade delat ut uppgifter och jag hoppas och tror att vi hade spridit ut det hyfsat så ingen kände att de fick göra "allt".
Så när det var dagar kvar och även under dagen på själva bröllopsdagen så kände jag mig jätte lugn, jag som annars kan stressa upp mig över småsaker. 
Magnus hade också känt sig lugn samma dag, då var det tydligen mest Emil som hade varit stressad.
Men när vi väl stod innanför dörrarna i kyrkan och klockorna började ringa så kändes det att nu var det på riktigt! Vi hade båda känt likadant samtidigt :) Men sen när vi väl stod där framme i kyrkan så släppte det.
Vi hade sen några månader innan bokat en kille som skulle sjunga, men då han 3 veckor innan bröllopet fick förhiner pga jobb så trode vi att vi skulle bli utan solosång i kyrkan. Magnus fick avslöja bröllopet för en kollega vars man är en duktig sångare och dessutom spelar piano. Så med kort varsel så kunde han, men han hann bara med att träna in en av sångerna vi valt men vi fick den viktigaste.
Så fort han började spela i kyrkan så kändes det så rätt, så glad att det blev han och låten Astrologen gjorde han så bra och passande version för bröllopet.
Låten valde vi då vi kom på att Magnus Uggla är en av få artister vi båda tycker om, och Astrologen var en av få passande Uggla låtar för att spelas i kyrka :)
Utgångsmarshen blev We are the champions, till kantorns stora fasa ;) Men hon fixade den riktigt bra!
Blev lite förvirrat när vi skulle gå ut ur kyrkan, prästen som var ganska ny i just Fresta kyrka sa att vi skulle gå upp för trappen till läktaren så alla gäster kunde fortsätta gå ut sedan. Så vi var precis påväg upp när hon ropar till oss att vaktmästaren säger att vi ska gå ut. Så vi var snabba på att hänga på och sedan fick vi gå ute runt kyrkan till en annan ingång. Så då hann vi få stå inne i kyrkan och lyssna färdigt på musiken :)
 
Efter gratulationer utanför kyrkan så blev det mingel i trädgården hos Magnus mamma, och allt var så fint gjort!
Som sagt, jag hade ingenting att oroa mig för, jag visste att de skulle göra det perfekt :) Champagne och goda snittar, trevligt mingel och även några tal. Sen blev vi överraskade med att de hade fixat så vi skulle dansa brudvals! Inte riktigt vad vi hade röknat med eller tränat på, jag kan val egentligen men blev så paff så jag glömde helt bort stegen, och ingen chans att Magnus kunde. Men dans blev det iallafall :)
 
Efter ännu mera mingel, presentöppning och mera gott att äta och dricka så var det dags för oss att säga hej då och åka till Arlanda.
Nicke körde oss, blev ett stopp hemma för att hämta upp resväskorna bara. Väl på Arlanda och Clarion hotel så kunde vi verkligen slappna av och var så otroligt glada över dagen. 
Vi gick nästan direkt till restaurangen, har nog aldrig varit med om att få ALLA blickar på mig när jag gått in i en restaurang. Hade fortfarande brudklänningen på mig, synd att bara använda den ett par timmar....
Inte så jätte mycket att välja på men det vi valde från menyn var otroligt gott. Självklart även champagne till maten, trotts att det var kött. Men jag vågade mig inte på rödvin med min klänning ;)
 
 
 
Tillbaka på hotellrummet så var klockan inte så mycket så vi hann med ett bad då vi såg innan at tdte var stort badkar på rummet. Hotellet hade bjudit på ett riktigt stort fruktfat och vi tog med oss en varsin drink från baren. Sen satt vi länge och bara pratade om dagen, fortfarande då svårt att fatta att vi verkligen hade gift oss.
 
 
 
 
Kl. 05 så ringde klockan, dags att gå upp och packa ihop, checka ut och checka in.
Gick så otroligt smidigt, vi gick ned till receptionen och checkade ut, lämnade in klänning och kostym för förvaring. Gick till terminal 5 och checkade in oss på flyget vilket bara tog någon minut. Sedan gick vi tillbaka till hotellet och i lugn och ro satt vi och åt frukost. Det var en otroligt stor och bra frukostbuffé på hotellet. Sen när det var ungefär 1 timme kvar till flyget skulle gå så gick vi direkt via säkerhetskontrollen och satt på våra platser på flyget på max. 15 minuter. Smidigare än så kan det inte bli.
 
 
 
 
 
 
 
 
Mer om resan kommer :)
 
 
 
 
 
 

Då kör vi igång igen :)

Publicerad 2013-09-02 01:36:35 i Allmänt

Nu ska här bloggas :)

Har varit så mycket under sommaren och en hel del planering inför bröllopet då vi gifte oss den 17 Augusti.
Vi valde att hålla det hemligt då vi bara bjudit närmsta släkten plus närmsta vänner som brudtärnor och best man.
Så mycket saker som jag inte kunde skriva om och då blev det ingenting alls istället.

Nu är vi gifta, vilket känns jätte härligt! Bytt efternamn så jag heter som resten av familjen, det känns mest märkligt. Eller rättare sagt svårt att komma ihåg :) Dags att ta tag i allt som måste bytas ut!
Har fått hem papper från trafikverket, så måste fixa ett foto och sen skicka in papper så jag får nytt körkort. Pass får jag ta tag i när det närmar sig en ny resa, någon gång i framtiden.
Visa kort är på gång och resten känns inte lika brådskande.

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela