premiär för norskogsbadet

Publicerad 2012-06-28 22:46:38 i Allmänt

Dagen efter skolavslutningen så var det dags för oss att premiär bada på Norskogsbadet, klarblå himmel när vi packade väskorna hemma. 
Desto närmare vi kom ju mer moln blev det, och det var inga ljusa tunna moln....



Jennifer var snabb i och hon badade för fullt, jätte duktig på att simma.
Vi var nästan själva på hela badet.



Magnus ser något skeptisk ut och Hampus tyckte det var alldeles för kallt.





Jennifer gav sig inte, och en lång stund hade hon hela barnpoolen för sig själv.

Nu är det en trött kille jag har här hemma...

Publicerad 2012-06-28 19:09:06 i Allmänt

imag0611 (MMS)

Nu är det en trött kille jag har här hemma, han håller nästan på att somna i soffan. Skulle vara skönt för min del om det inte blev så sent för honom ikväll, jag behöver vila så jag blir frisk. Penicillin nu iallafall, så nu ska det väl vara på bättringsvägen.

Nu sitter jag hemma och tycker synd om mig...

Publicerad 2012-06-27 19:46:08 i Allmänt

imag0608 (MMS)

Nu sitter jag hemma och tycker synd om mig själv... Ont i halsen och lite feber, sen igår. Är öm i hela kroppen och det gör för ont i halsen för att orka prata. Kom iallafall iväg till jobbet, men satt inne på kontoret så jag inte smitta kollegorna eller kunderna. Hann gå igenom allt inför semestern och ta några samtal. Känner nu att vätktabletterna håller på att sluta hjälpa, så dags för nya. Köpte mig iallafall en smothie som skulle vara väldigt nyttig, hoppas den kanske kan hjälpa.

Så regnigt och trist idag, så jag och barn...

Publicerad 2012-06-26 14:23:38 i Allmänt

imag0607 (MMS)

Så regnigt och trist idag, så jag och barnen tog tåget till stan och är nu på Sergelbion och ska titta på Tigers film. Blev ett dags äventyr istället för bilen till Täby eller Kista för bio.

Flyr alla Sverige och regnet?

Publicerad 2012-06-18 23:01:39 i Allmänt

Var en helt galen helg på jobbet, verkar som om varenda en vill fly regninga Sverige. Vi hade verkligen fullt upp! Känns i kroppen idag, stressen sätter sig i nacken och axlarna och det värker. Skönt med 2 lediga dagar, sen jobb på onsdag igen för att vara ledig hela midsommarhelgen sen :)
Vad hittar ni på i midsommar? Vi hade lite olika ideér och förslag men valde att ta det lugnt och åka ut till landet. Känndes mest lockande då vi är lediga torsdag - söndag, jag börjar jobba kl.11 på nästa måndag så är det fins väder kan vi vara kvar ända till måndag morgon.

Jennifer går på friidrottsläger måndag - torsdag, så vi åker direkt efter att det slutar på torsdag. Hoppas verkligen att vi inte hamnar i de hysteriska köerna ut mot Norrtälje som det brukar bli.
Hampus är ledig hela veckan med undantag för onsdag då både jag och Magnus jobbar. De skulle midsommarfirande på dagis då så det kommer nog bli jätte roligt för honom att vara där då.

Imorgon blir det att åka och handla mat, ska skriva inköpslistan nu. Hittat massor av goda recept i nyaste Allt om Mat, så det blir några grilltillbehör och en dessert därifrån som ska testas.
Ska lägga in sill och grava lax också, ska bli så gott!

skolavslutning

Publicerad 2012-06-14 21:49:07 i Allmänt

Idag var det dags för Jennifers skolavslutning och nu har hon SOMMARLOV
Vi var där hela familjen och så följde Jennifers farmor med också, var tal och sång ute med hela skolan, sen gick vi in i klassrummet för att fika. Jennifers lärare pratade lite och det blev lite tårar från Jennifers underbara lärare, hon kommer inte längre vara lärare i klassen :( HOn är verkligen helt underbar, jätte synd att hon inte blir kvar men hon ska vara kvar på skolan och blir till hösten biträdande rektor. KOmmer nog bli jätte bra, och hon sa till eleverna att de får komma upp och hämta henne om dom tycker att hon sitter på kontoret för mycket :)



Jennifer med kompisen Alice



Vi hamnade ganska långt bak och solen mot oss, men här får Jennifer komma upp med alla elevrådsrepresentanter från skolan. De tackas med en varsin biobiljett, vilket Jennifer blev jätte glad över :)



Här står alla montessori elever och sjunger



Jennifer och kompisen Karin



Lärarna Cissi, Jonas och Daniel  tackar för året som varit.



Efter fikat så ville Jennifer ohc Alice leka med varandra, så dom gick hem till Alice och vi fick med oss Alice lillasyster som är Hampus dagiskompis med oss hem. Blev perfekt, tror de stora tjejerna uppskattade mest att få leka utan att bli störda av småsyskonen. Och både jag och kompisarnas mamma var överens om att det blir mycket mindre bråk så här, syskonkärlek.....

turkiet

Publicerad 2012-06-11 20:06:31 i Allmänt

Tänkte att jag skulle se om det blev några bilder att visa från resan till Bodrum, Turgutreis. Förutom de bilder på alla fel på rummet då.... Kanske tar de i ett annat inlägg.



Vi låg oftast på en av de två bryggorna som tillhörde hotellet, imella bryggorna så var det en härlig sandstrand.
Eftermiddagarna spenderades nere på sanden, ibland under soltaken som var helt perfekta.
Man fick ju passa på att utnyttja brygga och strand när man inte hade barnen med sig :) Hatar att ligga på stranden när det är barn med, sand ÖVERALLT, i håret, på kroppen, i solkrämen, i väskor, kläder m.m. Och bryggan hade varit fullständigt omöjligt att ligga ohc koppla av på.



Hamnen i Gumbet, på väg ut för en dag till havs.



Härlig utsikt från middagsbordet



Middag, och maten var faktiskt jätte bra på hotellet. Dock enorma bitar på efterrättsbordet, åt inte upp hela den där tårtbiten kan jag ju lova.



Efter att ha fått byta rum så fick vi den här härliga utsikten



Min mamma ser väldigt glad ut :) Uteserveringen på baren ett par våningar upp med härlig utsikt





Var som sagt väldigt god mat på hotellet, även då det var All Inclusive och buffe. Nygrillat och 2 sorter att välja på varje kväll, härliga sallader och såser, kvällstid så blev de pommes till också. Alltid nybakat bröd till också, åt alldeles för mycket....



Och så här såg det ut från matbordet när vi åt lunch, kan man verkligen inte klaga på :)




Min mamma



Ska höra efter sen med mamma om hon fick några bra bilder, vi var ganska så dåliga på att ha kamera med oss.

Behöver energi

Publicerad 2012-06-11 13:29:03 i Allmänt

För står inte hur man kan vara så trött??? Ingen energi alls, kanske beror lite på nacken för den är inte bra... Kaffe hjälper inte heller, och då är det illa! ;)
Sommar och sol skulle göra susen, men var är Solen? Inte här iallafall :(

På torsdag har Jennifer skolavslutning, så snart är det sommarlov :) Jobbar bara några få dagar till i Juni, riktig semester har vi först den 28-29/7 till sista helgen i Juli. Ska bli så skönt! Vi har aldrig innan haft så lång semester tillsammans, Magnus brukar få 1 vecka max i sträck under sommaren.
Sen i Augusti så jobbade jag bara helger, så barnen kommer inte behöva komma tillbaka till skola och dagis förrän terminen börjar igen för Jennifer.

Trött....

Publicerad 2012-06-06 00:30:45 i Allmänt

borde verkligen gå och lägga mig nu men för trött för att resa mig upp ur soffan.... Vet att det är en del som måste fixas innan jag kan gå och lägga mig, så därför dröjer jag kvar.
Imorgon blir det jobb igen, tråkigt med jobb en röd dag men skönt då det är bra betalt :)

Nu vill jag ha sommar och semester, fick ju lite härlig försmak av det i Turkiet. Va galet att komma hem till 4 grader, regn och storm.....
Ska återkomma med lite bilder från resan, men tyvärr blev det inte så många.

Hampus hade sommaravslutning på förskolan idag, sprack upp och blev sol precis under den timmen som avslutningen var :) Barnen sjöng sommarsånger och var så duktiga, Hampus hördes väldigt väl och han kunde alla texter!
Blev fika och så hade de hängt upp massor av målningar och foton inne på avdelningarna.

Hemma sen så blev det en lat eftermiddag med barnen, lite legobyggande och sen film och fotboll.

Hampus har fått riktigt lego nu i present ...

Publicerad 2012-06-05 16:31:58 i Allmänt

imag0562 (MMS)

Hampus har fått riktigt lego nu i present av flera stycken. Jätte kul då det blir lite mer utmaning än Duplo. Han är jätte duktig, tittar på beskrivningen och bygger så fint. Inte ofta man ser han sitta stilla och koncentrera sig så länge.

Var en upplevelserik resa minst sagt..... ...

Publicerad 2012-06-01 17:17:54 i Allmänt

imag0542 (MMS)

Var en upplevelserik resa minst sagt..... Både positiva och negativa erfarenheter. Nu vet jag hur ett turkiskt sjukhus kan se ut, hur reseförsäkringen fungerar gånger två, turkiska getingar sticker ordentlig... Men härligt var det också! Här på stranden låg vi hela sista dagen och bara njöt av lugnet och ljudet av vågorna :)

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela