Jennifer är så lycklig

Publicerad 2013-04-28 23:02:53 i Allmänt

Jennifer går fortfarande runt och är jätte lycklig över hennes Gröna lunds vinst.
- Kan fortfarande inte fatta att jag vunnit!
Det är en kommentar som jag har hört många gånger den här helgen :)

I kuvertet med inträdet/åkbanden så fanns det även med en broschyr över grönan med, tror att hon lärt sig hela kartan nu och kan varenda längdgräns :)

The Dubliner

Publicerad 2013-04-27 17:17:16 i Allmänt

Ikväll ska vi ut och fira Cia igen kan man säga :)
Jag, Magnus och Sofie gav Cia i present att vi skulle ut och äta tillsammans, men Magnus får dock inte vara med och äta. Efter att ha kikat runt lite så blev valet The Dubliner, tror att det kommer bli en jätte trevlig kväll!
Vi ska träffas innan och ta en öl eller två på här i Väsby först på Tiger baren, ingen av oss har varit där innan men det blir nog en bra strat på kvällen.
 
Hoppas ni får en trevlig Lördag!
 
 

Tårtkalas

Publicerad 2013-04-27 16:44:22 i Allmänt

Kom precis hem från min mamma och systrar, Jessica fyller 13år idag och de bjöd på tårtkalas :)
Insåg att det även är dags att fundera p å vad vi ska bjuda på när Hampus fyller år.. Några veckor kvar så vi hinner nog bestämma oss :)
Trevligt att träffa släkten, men nu är det desto lugnare här hemma.
Barnen blev kvar och ska sova där inatt,

Glad dotter!

Publicerad 2013-04-24 18:53:24 i Allmänt

Barnen skickade in en varsin teckning som var tävlingsbidrag till Ronald McDonald klubben. I vinstpotten stod inträde och åkband för 4 personer till klubbdagen på Grönan, varav första 2 timmarna endast är öppna för de som vunnit.
Idag kom det ett stort brev till Jennifer, hoon hade vunnit :) Så en väldigt glad dotter har jag nu :)
Hon har ispekterat åkbanden, brevet, en kupong om att hämta ut en överraskning på plats och kuponger på gratis Happy meal och nya salladsmenyn som gäller just den dagen på McDonalds. 
 
Men dilemmat blev ju att samma helg så är det trampolinläger, men vi löser det nog med att hon får delta under lördagen och grönan på söndagen. Jennifer ville ju inte missa grönan, specielt inte nu när hon vunnit biljetterna helt själv.
 
 

Sova?

Publicerad 2013-04-23 00:19:46 i Allmänt

Efter mycket jobb i slutet av förra veckan så kändes det i kroppen, riktigt ont. Åkte och hämtade upp resten av familjen på vägen hem då dom var i Fresta, Hampus var på kalas hos en dagiskompis. Magnus passade på att hjälpa till hos sin mamma i trädgården medan då hon bor precis i närheten.
Hampus var så glad, han har längtat efter kalaset och det var det första han pratade om när han vaknade igår :)
Har än så länge inte varit så många kalas för hans del, men nu börjar dom rulla på med jämn takt.

Hem direkt och Magnus hade redan förberett middagen, så efter middagen gick jag och la mig på sängen för att vila kroppen lite. Tror inte klockan var ca.18.45 då, hade så sjukt ont men egentligen inte så trött. Men pga värken så somnade jag och Magnus försökte några gånger att få upp mig men jag orkade inte, så jag sov till kl. var 8 imorse!
Undrar när jag sov så länge senast???

Ja men då sitter man vaken nu efter midnatt istället och är knappt trött.... Så kan det gå, men det var skönt att få sova ut igår iallafall :)

Drömma sig bort... :)

Publicerad 2013-04-22 22:18:05 i Allmänt

När våren aldrig vill komma här hemma så får man helt enkelt drömma sig bort till sol och värme istället :)
 
Nu har vi en resa bokad i sommar som kommer vara barnfri, riktig lyx. Hotellet är inte alls så som vi bott när barnen är med, då är det altiviteter, gärna bekvämt All inclusive och lekplats som står på "önskelistan".Efter senste resan rill Rhodos där hotellet hade egen vattenpark så stor vattenruchkanor högt på barnens lista för en kommande familjeresa.
 
Sufrade runt lite på solresor.se, lite tveksam inställning till Turkiet efter en tidigare resa dit men man kan ju inte dömma hela landet pga ett hotell som inte var vad det utlovades. Vill man ha bra service på plats så var solresors guider super!
 
Hittade ett resmål som jag tror skulle passa oss prefekt om vi skulle åka hela familjen i 1 vecka. Då vill vi ha alla bekvämligheter man kan tänka sig, mycket att göra för barnen, bra All inclusiveutbud och nära stranden. Dessutom så föredrar vi ett nybygt eller nyrenoverat hotell, väldigt petig på just den punkten.
 
Resmålet är Belek, kort transfer från Antalyas flygplats.
Jag har mest tänkt Belek som en destination för golfare, men det finns många fina familjehotell här också.
 
Det hotell jag fastnade för heter Sherwood Dreams Resort  här fanns verkligen ALLT!
Fräsha rum, stora pooler, vattenrutschbanor, mini tivoli (hur galet låter inte det!) härligt strandläge, gym och spa.
3 km in till centrum, så en kort taxiresa så är man där :)
 
 
 
 
Härligt poolområde och stranden
 
 
 
 
 
 
Rummen ser också väldigt fräsha ut!
 
 
 
Här skulle inte jag ha någonting emot att ligga och läsa en bok och bara koppla av :) 

Är det helg nu?

Publicerad 2013-04-18 23:53:28 i Allmänt

Snacka om udda veckor, imorgon är det fredag och då startar min jobbvecka igång på riktigt!
Men det ska bli väldigt trevligt, och mellan jobb så har vi även middag inbokad hos vänner som det var väldigt länge sedan vi träffade :)

Däremot så ser nästa vecka väldigt lugn ut, så då får jag vila ut ordentligt.
Hoppas på sol också så jag kan börja med min löpträning inför Vårruset..... vad har jag gett mig in på? ;)

Hur svårt kan det va :)

Publicerad 2013-04-18 14:26:44 i Allmänt

Innan jul så blev jag uppringd av en försäljare som ville att vi skulle gå med i barnensbokklubb, jag brukar säga nej till alla försäljare men den hä gången så hade de ett jätte bra erbjudande så jag gick med.
Det är barnens bokklubb så då ska det stå på ett av barnens namn, det paket som lockade bästa var till Jennifer.
Jag bokstaverade för och efternamn och han frågade - Sa du Svantesson. Mitt svar var ju då -Nej jag sa Santesson. Du ska ta bort V i namnet.
Varje gång jag nu loggar in för att avbeställa månadens bok så ser jag namnet, SVNTESSON, hur fick han det till det???
Han borde ju sett själv att dte såg väldigt märkligt ut... :)

Möte...

Publicerad 2013-04-18 00:39:29 i Allmänt

Imorgon har jag ett möte inplanerat sen drygt 1 månad tillbaka med FK. Vet bara inte om jag är glad att det är redan imorgon eller om jag borde bli mer skeptisk och önska att det var ytterligare 1 månad kvar.....
Aja, får se vad som sägs imorgon

Bra köp!

Publicerad 2013-04-14 23:40:16 i Allmänt

Vi har varit i behov av en ny skrivare under lång tid men bara inte orkat göra någonting åt det.... Magnus gjorde ett försök att få liv i vår gamla men den ville inte, så då bestämde vi oss för att det var dags för en ny.

Efter lite strul (Magnus åkte till jobbet med både hans och min bilnyckel) igår så kom jag tillslut iväg till Häggvik. Stort tack till Sofie som kom och hämtade upp mig!
In på Elgiganten, direkt upp till avdelningen med skrivare och tog en kartong under armen och en sladd ifall att den vi hade ej skulle passa, blev även en förpackning skrivarpapper.
Till kassan inom 5 minuter och priset för allt, 440:- :)
Nu passade vår gamla sladd så jag ska lämna tillbaka den jag köpte, för den sladden i förhållandevis till vad skrivaren inkl. färgpatroner kostade var dyr. Den gick på 99:-.

Så idag gjorde vi det så modernt och jämnstält det bara kunde bli, Magnus stekte pannkakor till brunch och jag installerade skrivaren ;)

Undrar bara varför vi inte fixat detta tidigare, kan ju inte klaga på att det var dyrt direkt... :)

Överraskning

Publicerad 2013-04-10 23:26:30 i Allmänt

Jennifer blev hemma idag från skolan, hörde på henne att hon var extra gnällig imorse och blev misstänksam. Hon brukar vara grinig och säga emot på mornarna men idag så gick det snabbt till att gråta över allt.... Igår när jag hämtade henne på fritids så tyckte jag att hon såg hängig ut och var lite hes.
Hon har alltid låg temp på 36.6 och imorse när tempen ska vara som lägst så var den på 37.4 så jag bestämde att hon fick stanna hemma. Dessutom gymnastik första lektionen idag som inte kändes så bra.
Hon blev så sur över att behöva vara hemma! Men man ska väl vara tacksam över det, att hon tycker så mycket om skolan :)

När jag kom hem efter jobbet och hämtat upp Hampus på vägen så fick jag höra att hon gjort en överraskning åt oss :) Hon hade bakat muffins helt själv medan Magnus tränat (här hemma) så det blev fika när vi kom hem.

Under eftermiddagen gjorde hon sen även en fruktsallad på eget initiativ, helt själv fixade hon och plockade undan efter sig :)

Min favoritserie nu :)

Publicerad 2013-04-09 22:12:22 i Allmänt

Tisdagskvällar är helt okej att sitta hemma själv när barnen sover och Magnus jobbar.
Förut så var det 3 timmar med komedier men nu är det ändrat lite. Bergs bärbara talkshow, och min absoluta favoritserie Cougar town.
Sen är det The middle har jag för mig att de heter, dålig humor men så här sent på kvällen så skrattar man... :) Och jag som är en riktig nattuggla är ju vaken länge så hinner det bli The big bang theory också, vilket jag inte alls gillade förrän i höstas tror jag, nu tycker jag det är jätte bra!

Ja, så Tisdagar är alltså min tv-kväll!

Dans

Publicerad 2013-04-09 16:11:48 i Allmänt

Tror att vi måste kika på dansskola till Hampus till hösten, han verkligen ölskar att dansa :)
Han är jätte duktig på att memorera koreografier, han har kikat på Yohio och har tagit efter rörelserna och alla märkliga saker han gör med händerna. Fick en ordentlig uppvisning igår när Jennifer har åkt till sin träning. Lyckades filma en av låtarna också, visade Magnus när han kom hem :)
 
Ska se om jag kan hitta en grupp som är för killar, så blir det lite "coolare" dans. Har ni några bra tips så tas de gärna emot!
 
Ska även leta ny grupp till Jennifer, hon tycker det är alldeles för mycket lek i sin grupp. Då går hon ändå i en grupp som är för 7-9år, så det är ju ingen barndans där det annars är lite lek med ofta.

Vunnit igen :)

Publicerad 2013-04-09 01:20:39 i Allmänt

Trevligt när man öppnar upp mailen och det översta mailet har rubriken VINST!
Så glad jag blev, inte alls beredd på att jag skulle få ett sånt mail. Även denna gång var vinsten på en blogg, tror att jag ska skippa det här med lotter och liknande helt och hållet och endast köra på bloggtävlingar ;)
¨Visserligen var det inte en lika stor vinst som jag fick på Stadium vid årsskiftet, men glad blev jag :)
Det är ju mer själva grejen att man faktiskt vann!
Inser nu hur fel det här låter.... Så säger man till barnen att det spelar ingen roll vem som vinner bara man har roligt... Men allvarligt, visst är det bra mycket roligare när man vinner!?! ;)

200:- i checkar från Arla var vinsten iallafall, om ni blev nyfikna ;)

Lovet slut

Publicerad 2013-04-07 23:40:17 i Allmänt

Idag var det jobb som gällde för mig, men hann med en lång frukost hemma med familjen innan jag åkte.
Sista dagen på påsklovet, så ikväll så gäller det att ställa klockan så vi kommer upp i tid. 
 
Jobb för mig i Solna kommande 2 veckor, roligt att träffa mina gamla kollegor :)
 

Fixardag

Publicerad 2013-04-06 18:31:44 i Allmänt

Riktigt seg start idag, rygg och nacke var inte alls okej när jag vaknade så jag blev kvar länge i sängen...
Men sen har det rullat på, men dock ganska så långsamt. Jennifer har varit på kalas och Hampus har fått vara ute och cyklat lite.
Vi hämtade upp kassar från källaren med vårskor och jackor, jackorna var på plats (saknar någon vindfleece bara) men däremot så saknas alla mina vår och sommarskor och några av barnens. Får leta ordentligt imorgon men annars så blev väl de stulna i vintras,
Fortsatte och rensade ut här uppe, och blev några kassar med kläder och skor som kastas, sen lite som jag la ut bilder på fb och tradera och se om det kan säljas eller skänkas bort.

Nu ska vi testa texmex pizza från santa maria som jag är med och testar via smartson. Sen blir det spelkväll!

Snart helg!

Publicerad 2013-04-04 23:33:00 i Allmänt

Den här veckan gick verkligen fort! Och så var jag ju ledig till och med idag också :) Jobbar dock söndag, men det känns helt okej iallafall, lite extra OB så här innan sommaren skadar ju inte... ;)


Blir då som jag skrev i tidigare inlägg en genomgång i källaren efter vårkläder och skor. Hanns helt enkelt inte med idag, eller orken fanns inte kvar kanske man ska säga.
Fick så fruktansvärt ont när jag kom till Väsby efter att ha jobbat idag, slog till på bara några sekunder och sen fick jag lägga mig och vila när jag kom hem. Inte kul alls :(
Hoppas på en bättre dag imorgon, mycket sälj och trevliga kunder på jobbet, ett under här hemma när det gäller städningen och en supertrevlig kväll med min familj.

Shopping

Publicerad 2013-04-03 22:14:04 i Allmänt

Precis lagt undan en underbar klänning, så nöjd att den fanns kvar!

Dock ingen bild....



Måste leta vårskor, ska först söka igenom förrådet. Sist så såg jag inte mina vårskor så jag hoppas verkligen att de inte blivit stulna som de flesta andra kläder blev....
Hittar jag dom inte så blir det till att leta snygga i centrum, Jennifer behöver också nya vårskor så en shoppingrunda känns nödvändig :)

Tekniska

Publicerad 2013-04-03 18:05:27 i Allmänt

Idag har vi varit på Tekniska, blev en trevlig utflykt :) Tyvärr hade vi tandläkartid att passa men annars så hade nog gärna barnen varit där någon timme till, men för egen del så kändes det ganska så lagom.

Fick med oss mellankusinen hem hit också, så nu sitter barnen i soffan och ser trötta ut allihopa. Snart blir det middag, så kanske piggnar till lite iallafall.

Imorgon blir det jobb, så dagis och fritids för barnen är det som gäller. Blir även det på fredag, men då blir det nog en sen dag då jag jobbar till kl.17 och Magnus ska hämta. Han lär väl komma precis innan stängning, tur då att de bara går 2 dagar den här veckan :)

Påsklov

Publicerad 2013-04-02 22:30:02 i Allmänt

Hemmadag idag med barnen, någon timme med utelek här utanför bara. Nu ikväll så kom min farmor och farfar över på middag.

Imorgon så blir det Tekniska med Magnus syster och barn. Trevligt att komma iväg lite :)

En hel roman

Publicerad 2013-04-02 15:00:00 i Allmänt

Ja, eller nästan iallafall. Har precis skickat iväg ett mail till tres kundombudsman, så jäkla less på dom efter allt strul med min mobil. Fick ett autosvar att de hör av sig inom 5 dagar, ska bli spännande att se vad de svarar.
Fick iallafall lite hjälp av kundservice idag gällande min nya telefon jag ska få, och nytt sim kort har jag tjatat till mig redan nu också så jag slipper vänta på det sen när mobilen väl kommer till butik.
Men det jag mailat om nu har inte med väntetiden på nya mobilen att göra utan har helt och hållet med deras sjukt dåliga sevrvice, eller bristen på service över huvud taget när min mobil var inlämnad för reparation. De gjorde ingenting på eget initiativ, bara när jag kom in i butiken så kunde de ringa runt

Abonemanget går ut om 4 månader, just nu lutar det åt att jag byter då. Haft Tre i 10år så har ju ingen koll på de andra. Allt hänger på svaret jag får från kundombudsmannen.

SOL

Publicerad 2013-04-02 11:44:24 i Allmänt

Oj vad mycket piggare och gladare man är nu när solen skiner när man går upp.
Så med sol och klarblå himmel idag så ska jag få med mig barnen ut, varit så mycket inbokat hela påskhelgen så vi inte har hunnit vara ute något.
Leta pump ska vi göra också, Jennifer fick ihop sin cykel igår men tyvärr så funkade det inte att pumpa däcken med pumpen som fanns...

Vintips!

Publicerad 2013-04-01 20:34:45 i Allmänt

Diskuterat viner med många nu under påskhelgen, och här kommer mina tips på mousserande viner.
 
 
 
 
 
 

Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Brut

(nr 7688)

 
Den hade tydligen gått upp i pris med en tia, så nu kostar den 109:- 
 
 
 
 
 

Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Rosé Brut

(nr 7781)

 
Och som rosé, kostar 115:-
Nu är Rosén även i fin kartong också, så perfekt om man ska ge bort i present till någon :)
 

En tripp till Uppsala

Publicerad 2013-04-01 20:06:00 i Allmänt

Idag överraskade vi barnen med att åka till Uppsala och Gränby Centrum där Yohio skulle uppträda.
Vi sa ingenting förrän vi kom fram och de började misstänk något när de såg allt folk. Vi var i god tid idag jämfört med förra veckan när Yohio var i Stinsen. Var på plats nästan 1 timme innan han skulle uppträda, ändå så fick vi platse en liten bit bak på sidan. Men vi såg rätt bra ändå, och var bara några meter ifrån scenen.
Då barnen inte tjatade så sa jag att vi skulle gå och köpa skivan och sen ställa oss i kö för att få den signerad. Nöjda barn!
Signeringen gick super smidigt och snabbt, men de vi kom fram till var att Yohio nog är väldigt scenrädd, Han verkade inte våga titta upp och efter uppträdandet så ville ha fota publiken men sa till en annan på scenen att säga till att han ville fota alla.

Vi åkte hem med supernöjda barn kan jag iallafall säga! :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Små fix som ska bli färdigt

Publicerad 2013-04-01 00:51:06 i Allmänt

Sitter med lite pyssel som ska bli färdigt innan helgen är slut. Dock tar ju alltid saker så mycket längre tid än vad man tror.... Men de ska vara färdigt till imorgon!
 
 
Sen ska jag ta tag i projekt här hemma, redan gått igenom båda badrummen och här om dagen så rensade vi bland papper och annat i hyllorna i sovrummet och fick iordning där inne. Skulle sedan vilja fortsättas med klädkammaren och sen så småningom även garderoberna.
Snart kan man nog även ta en dag för att fixa balkongen med fönstrena öppna och njuta av solen samtidigt :)
 

Seg dag

Publicerad 2013-04-01 00:47:05 i Allmänt

Tog en ordentlig sovmorgon idag, kom inte hem jätte sent igår men ändå så var jag så sjukt trött.
Fastnade i och för sig för en film när jag kom hem, Sex and the city 2 :)

Idag blev det då en tur till Salem och firande av min morfar som fyller 75år. Blev bjudna på mat och fika, sen åkte vi hemåt mycket mätta och belåtna.

Imorgon så ska Jennifer och Magnus skruva ihop hennes cykel, som hon längtat!
Sen är planen att åka till Uppsala och Gränby Centrum för att titta på Yohio. I något hopp om att det är lite lugnare där än vad det var i Stinsen.....

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela