18 månader koll, BVC

Publicerad 2009-11-22 00:53:14 i Allmänt

Glömde ju bort förut att berätta att jag var på 18 månaders koll med Hampus på BVC i Måndags.
Han brukar alltid vara så pigg och glad, tycker det är jätte roligt att vara där (och för övrigt också).
MEN i Måndags var det verkligen inte Hampus dag, började redan när jag hämtade på dagis.
Hampus var jätte grinig och det fortsatte tills vi kom till bvc.
Vi gjorde ett stop innan hos husläkaren, vi skulle tillbaka till labbet. Vi var där förra fredagen och då skulle Jennifer ta blodprov för att se om hon kanske har allergi mot lactos eller gluten. Det behövdes ganska mycket blod så då måste dom ta blodprovet i armen, fick då med oss bedövningsplåster hem så skulle vi komma tillbaka. Så Jennifer kände ingenting, bara lite på sosta röret dom var inne på. Hon var så duktig, var jätte rädd först men så fort dom började så gick det jätte bra. HOn hade sån otur att de kom knapt något blod så de fick hålla på väldigt länge innan de fick till alla rören. Därav tyckte Jennifer att sista gjorde lite ont.
Sen på kvällen fick hon EMD:s jul CD för att hon varit så duktig.
När vi sen kom till bvc så började barnen leka med en gång, de var båda helt vilda i vänt/lekrummet.
Ganska så snabt efter att vi kommit så kom sköterkan ut och det var vår tur. Hampus bara gallskrek, han ville ju åka rutschkana. Han fick åka några åk till sen var vi tvugna att gå in, han fortsatte att skrika, kastade sig runt på golvet och ville inte alls vara där. Han visade verkligen att han har ett ordentligt humör.
Vi lyckades tillslut få upp han på vågen, med kläder och blöja på. Han väger nu 11.1 kg så han har lagt på sig ordentligt nu. Mäta han gick desto bättre, 83cm lång.

Sen har han fortsatt att visa det här humöret resten av veckan och än så länge ser det inte ut som om han tänker ge sig. Han vägrar dricka välling sen i måndags, varken innan han ska sova eller under natten. Och så vaknar han flera gånger under kvällarna och nätterna och är jätte ledsen.
Fick höra av Hampus fröken att just vid 18 ånader så brukar barn börja drömma mardrömmar så det kan mycket möjligt vara det. Nu framåt helgen så har han även börjat bli lite förkyld så ikväll gav jag han nässpray vid ett tillfälle då han vakande till. Verkar faktisk som om det hjälpte.
Vi hoppas att han snart ska få sova ordentligt om nätterna, både vi och han blir ju trötta när han vaknar hela tiden.
Hampus äter kakor efter kusinen oscars dop

Jennifer och Hampus

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela