Ny vecka

Publicerad 2010-09-21 22:49:34 i Allmänt

Härligt att flrra veckan gick så pass smidigt, och jag har mitt Amadeus diplom :)

I helgen var vi alla lediga, så lördag började som vanligt med Jennifers simskola kl.10.40
Jag satt och tittade på, ville se hur hon låg till. Vi behöver träna mer på att ha ansiktet i vattnet och glida, så ska hon nog få sitt första märke när terminen är över.
Magnus och Hampus badade medans JEnnifer simmade, Hampus ville tydligen bara åka stora rutshkanorna och vägrade bada i poolerna.
Efter badet åkte vi hem och packade om och fick i oss lite lunch. Sen bar det av in till stan med tåg, vilket barnen tyckte var väldigt roligt. Vi skulle köpa kaffe (nespresso) och Magnus behövde lite nya kläder. Regnet bara öste ned så vi tog bussen från pendeln och gick av vid gallerian, man kan väl säga att vi inte var ensamma direkt.
Magnus hittade lite kläder på MQ och sen gick jag och barnen in på BR medans Magnus fick ta paraplyt med sig och gå till biblioteksgatan och köpa kaffe. Barnen fick välja en varsin målarbok och så blev det lite nya pennor.
Vi anslutade med glass och Frappe på mitt italienska favorit ställe i Gallerian :)

Sen blev det tunnelbana till Stureby, vi skulle hälsa på Jonas som flyttat dit för inte så länge sedan.
Hampus längtade nog mest efter att få hälsa på katten Rufus, Kan ju säga att Rufus inte var lika förtjus över besöket. Jonas bjöd på lite småplock och Öl när vi kom sen gick vi till en Pizzeria/Pub i närheten och åt middag.

Söndagen böev det lite sovmorgon, härligt. Sen passade Jonas och Lotta barnen medans vi åkte och röstade och tittade på en lägenhet. Vi fastnade verkligen för den, en 4:a på marklplan, inglasad veranda och stor tomt. Tyvärr lite mindre än vad vi annars ha men det gjorde inte så mycket då det fanns en stor tomt.
Det var ett bostadsbyte så dom som bor där måste ju vilja ha våran lägenhet, lite svårt bara när vi inte kan visa den. den är färdigrenoverad om precis 1 månad men vi vill ju helst slippa flytta in och flytta ut direkt.
Hyran för dom om dom tar över vår lägenhet blir mycket dyrare också så dom är lite osäkra. Vi hoppas att det kan lösa sig men det känns lite hopplöst just nu då det inte verkar gå att komma in i lägenheten innan 21 oktober.
Vi fick ett brev om att alla får komma och titta på sina lägenheter den 11 oktober mellan 8-9 men då kan varken vi eller dom.

I vilket fall som helst så är det bara 1 månad kvar nu! Äntligen kan man börja nedräkningen i den här lägenheten :) Ska bli så skönt att flytta hem igen, eller till en helt ny lägenhet kanske.


Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-09-21 22:52:08

hej vi bor i vallentuna nära täbygränsen i bällstaberg, elton går på svampskogens förskola me täbypedagogerna :) erika

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela