Kalas

Publicerad 2011-02-02 16:19:49 i Allmänt

Här planeras det kalas för fult. Jennifer fylde 6 år när vi var i Åre så nästa vecka är det dags att bjuda hem släkten för att fira henne. Vi brukar bli några stycken, oftast runt 25-30st i vår lägenhet på samma gång. Det blir lite trångt, varmt och rörigt, men väldigt trevligt :)
funderar på om vi ska börja baka lite kakor redan idag så kan vi frysa in dom. Men har inte bestämt än vad vi ska baka? Ska kika i lite böcker och på nätet så får vi se vad det blir.
Nu sa Jennifer precis att hon ville göra chokladbollar, så det får vi se till att göra. Hon är så duktig på att göra det själv, men det får bli nästa vecka.

Jag och Magnus är inte lediga så mycket den här månaden så för att få ihop det med barnkalas och släktkalas så måste vi ha dom på samma dag. Så Jennifer får bjuda med ett par kompisar på bio, dom ska titta på Trassel.
Sen blir det till att åka hem och fira med släkten. Kändes lite för mycket att ha barnkalas hemma på förmiddagen och sedan hela släkten på eftermiddagen, så bio känns som en bra lösning.
Det svåra är att bestämma någon tid, ska skicka ut inbjudningar men bio programmet släps inte förrän tisdag eller onsdag nästa vecka. Får se hur det blir med inbjudan, får skriva någon ca. tid.


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela