Snart Åre

Publicerad 2011-01-18 13:35:17 i Allmänt

Ja nu är det bara några dagar kvar tills vi åker till Åre, som vi längtar.
Ska bli så roligt att komma dit och se hur det ser ut nu, åka skidor och att ha semester. Var 5,5 år sedan vi flyttade därifrån så det har ju hänt en hel del, men i år bytr vi Åre by mot barnens Björnen :) 
Båda barnen är anmälda till skidskola, Jennifer kommer gå 9.30-11 och Hampus 10-11 måndag till fredag. Så kanske att jag och Magnus får 1 timme i backen själva några dagar. Första dagen måste vi ju finnas i närheten och se hur det går för Hampus, igentligen var skidskolan från 3 år men de stod att det var väldigt individuelt från barn till barn så jag ringde och frågade om vi kunde anmäla honom. Jag tror inte att han kommer ha några problem med att vara själv 1 timme. MEn det är första gången han kommer stå på ett par skidor, spännande!

Har börjat skriva lite pcklistor, kommer ändå glömma massor av saker hemma. Har börjat fixa lite redan, slog in Jennifers födelsedagspresenter igår och la ned i en kasse, hon fyller år under veckan i Åre. Har bakat några ost och skink pajer nu, tänkte att det kunde vara bra lunch mat som går snabt att bara värma på.
Vi tänkte även göra en lassagne och en lövbiffgryta att ta med, dels för matpriserna är fruktansvärt höga i Åre men framför allt för att vi inte vill läga massor av tid på matkagning när vi har semester. Sen vet vi ju inte hur köket kommer se ut, ibland är det ju ingen vidare spis/ugn och väldigt dålig köksutrustning.
Baka bullar ska vi också försöka hinna med att gra så vi kan ha fika i backen med bullar och varm choklad/kaffe.

Tisdagen då Jennifer fyller år så blir det att äta ut i Åre, vi ska även sysselsätta oss på Holliday club som har bland annat äventyrsbad, bowling och minigolf.
Onsdagskvällen har vi ett bord bokat i restaurangen på vår gamla skola :) Ska bli jätte roligt att gå dit som gäst och äta. Verkar som om alla lärare jobbar kvar förtfarande, får se vilka som finns där den kvällen.

Ska se om det finns några nya bilder i kameran nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela