skolavslutning

Publicerad 2012-06-14 21:49:07 i Allmänt

Idag var det dags för Jennifers skolavslutning och nu har hon SOMMARLOV
Vi var där hela familjen och så följde Jennifers farmor med också, var tal och sång ute med hela skolan, sen gick vi in i klassrummet för att fika. Jennifers lärare pratade lite och det blev lite tårar från Jennifers underbara lärare, hon kommer inte längre vara lärare i klassen :( HOn är verkligen helt underbar, jätte synd att hon inte blir kvar men hon ska vara kvar på skolan och blir till hösten biträdande rektor. KOmmer nog bli jätte bra, och hon sa till eleverna att de får komma upp och hämta henne om dom tycker att hon sitter på kontoret för mycket :)



Jennifer med kompisen Alice



Vi hamnade ganska långt bak och solen mot oss, men här får Jennifer komma upp med alla elevrådsrepresentanter från skolan. De tackas med en varsin biobiljett, vilket Jennifer blev jätte glad över :)



Här står alla montessori elever och sjunger



Jennifer och kompisen Karin



Lärarna Cissi, Jonas och Daniel  tackar för året som varit.



Efter fikat så ville Jennifer ohc Alice leka med varandra, så dom gick hem till Alice och vi fick med oss Alice lillasyster som är Hampus dagiskompis med oss hem. Blev perfekt, tror de stora tjejerna uppskattade mest att få leka utan att bli störda av småsyskonen. Och både jag och kompisarnas mamma var överens om att det blir mycket mindre bråk så här, syskonkärlek.....

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela