Påsken

Publicerad 2010-04-06 12:22:30 i Allmänt

Ja då har påsken hunnit passaera också, snabt gick det.

Har inte haft så mycket tid för uppdateringar här i bloggen sista vackan/veckorna. Hampus har varit sjuk och vi håller på för fult med packning inför flytten. Ja ochså har vi hunnit fira lite påsk också.
Var skönt att vara låg lediga iallfall, men hade hoppats på att hinna med mer när det gäller packningen. Har iallfall hunnit rensa ur en hel del, kastat massvis av sopsäckar.

Igår började vi misstänka att Hampus hade feber men hittade inte rätt termometer.
Imorse när han vaknade så kändes han likadan, hittade termometern och den visade på 38.5 så vist hade han feber. Han som precis blev frisk från sin förra förkylning och avslutade penicilin kuren för bara 1 vecka sedan.
Han blev hemma idag iallfall, sovit nästan hela tiden.
Farmor och farfar skulle passa barnen idag på eftermiddagen då både jag och Magnus jobbar sent. Vi ska testa och se hur det går. De är på väg nu och ska passa Hampus när jag jobbar, blir ju bara borta 5 timmar.
Hoppas att det fungerar, annars får de ringa så kommer jag hem igen. De var här på middag igår så det känns ju bra ialfall att det inte var så länge sen de sågs.

Nu tror jag att Hampus vaknar, han hostar så mycket att han har svårt att sova.

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela