Påskafton

Publicerad 2013-03-31 01:05:46 i Allmänt

Började dagen med två barn som tjatade om att få leta påskägg.... Tillslut kändes det som en anständig tid att gå upp och med det ge barnen den första ledtråden till påskäggen.
De letade ledtrådar och hittade tillslut sin påskägg, Jennifer ett "mindre" och Hampus ett STORT påskägg.
Jennifer fick precis en cyckel av oss så hon fick lite godis i sitt men Hampus fick smurfar, en smurf t-shirt och en Sean banan CD i sitt ägg,

Sen blev det lite fix här hemma och jag åkte och handlade mjölkfri grädde (som inte var lätt att få tag i) och blomor till svärmor som vi skulle hem på påskmiddag hos. Magnus har tyvärr jobbhelg och åkte till jobbet straxt innan vi åkte.

Sen blev det påskäggsletande, påskäggsmålande, matlagning och en jätte trevlig middag med Magnus mamma,Krister och Magnus syster med familj. Tog sedan en taxi hem runt elva tiden tror jag.

Imorgon blir det en tur till Salem för att fira min morfar som fyller 75 år.

Påsk

Publicerad 2013-03-30 01:44:54 i Allmänt

Nu är påsken här och vi har startat för fullt :)

Igår så var barnen påskkärringar och gick runt tillsammans med sina kusiner, lyckliga barn som fick ihop lite godis.

Idag så har både jag och Magnus jobbat, men jag hade kortdag (som vanlig) och slutade kl.15. Barnen var hemma hos min mamma och jag åkte sedan direkt dit. Jätte trevlig eftermiddag med mamma och syrrorna, vi åt lite påskmat till middag, gjorde det lite lätt för oss med goda ägghalvor, varmröktlax, gravadlax, sill och rostbiff. Till barnen blev det även prinskorv och köttbullar.
Letade påskägg och fikade.
Sen åkte vi hem och jag och Jennifer tittade på Lets dance, Hampus somnade efter 5 minuter.

Nu ska jag och Magnus fixa rebusar till morgondagens påskäggsletande :)

Skärtorsdag

Publicerad 2013-03-27 23:13:06 i Allmänt

Snart börjar påsken, imorgon så är vi lediga men Jennifer har skola 8-13.30, får dock se om hon kan gå. Hon ramlade ned från sin säng idag, hon har en låg loftsäng. På vägen ned hade hon även skrapat emot skrivbordet, hon slog sig på sidan av ryggen, låret och rumpan. Hon hade jätte ont när vi kom hem från Stinsen, vi sa till henne att hon får känna efter imorgon hur hon vill göra. Hon kan inte sitta utan att få jätte ont....
 
Vi förbereder oss iallafall för att hon ska gå, så påskkärringkläder ligger framme, de fick komma utklädda imorgon om de ville. Sen verkar de bli som så att hon ska vara påskkärring med Alva, och småkillarna får väl också hänga på. De kommer gå på samma gator som Jennifers klasskompis också som Jennifer vill gå med, men vi sa att då kommer de nog mötas upp där.
 
Får ta och leta igenom imorgon vad Hampus ska ta på sig också...

Värre än julhandeln

Publicerad 2013-03-27 23:07:20 i Allmänt

Om ni inte var i Stinsen ikväll så kan ni kanske försöka tänka er en kombo av kaoset på och en bra bit runt parkeringen och Allsång på skansen. Alltså på allsång så är det slagsmål om bästa platserna, och de lilla jag hann se då jag försökte ta mig tunt för att hitta Magnus och barnen så var det något liknande. Men alla som var i Stinsen stod bra mycket mer packade, gick inte att röra sig! Yohio blev försenad pga trafiken till Stinsen, de var kö från båda håll från E4 och från Arningeleden.
Jennifer hade med sig 2 kompisar, tjejerna var lite besvikna över att de inte såg så mycket. Men Hampus satt på Magnus axlar och hade sett perfekt, han hade dansat med (kan alla rörelser till mello låten) och hade sjungit med jätte högt ;)

Yohio

Publicerad 2013-03-27 15:30:38 i Allmänt

Ikväll så ska vi ta med barnen till Stinsen, Yohio ska uppträda där. Gissar på att vi kommer vara långt ifrån ensamna där... Det gäller nog att åka i tid,
Jennifer har med en kompis hem från skolan som ska hänga med oss dit, lät även som om de flesta tjejer i klassen skull vara där också.
De verkar tro att dom kommer att ses ikväll allihopa, vi får väl se...

Andra vändan

Publicerad 2013-03-25 21:43:00 i Allmänt

Här var andra leveransen från Mathem, ni förstår nog att det uppskattas när dessa kassar blir levererade ända in i hallen när man bor 3 trappor upp utan hiss.

 
 
 

Ledig helg!

Publicerad 2013-03-22 10:35:24 i Allmänt

Eller nja, helt ledig är den inte men Magnus är ledig så det är ju trevligt :) Och förhoppningsvis så ligger han inte sjuk hela den här helgen som förra lediga helgen han hade.

Nu ska vi handla inför helgen och sen hämta upp Jennifer i skolan för att åka och titta på cyklar till barnen.
Blir fotboll ikväll, skulle åkt till stan och mött upp Carro men min nacke värker redan nu så jag måste ställa in det tyvärr. Jobb imorgon också 11-15 så då måste jag må bra.

Imorgon får vi gäster, så vi ska väl spika en meny till det och välja ut några bra spel till kvällen :)

Hoppas ni får en härlig helg!

Meandi

Publicerad 2013-03-21 23:08:42 i Allmänt

Ska ha min första Meandi visning på Söndag :) Ska bli så roligt att komma igång!
 
Ett helt lass med kläder har jag fått hem, provkollektionen är helt underbar, redan lagt in min första beställning till mig själv och till Jennifer. Vi fick båda många favoriter, men fick behärska oss något för att inte tömma kontot helt ;)
Hampus har jag hittat mina favoriter till, men lika bra att fråga han också vad han tycker och så han får prova storlekarna/modellerna innan beställning. Slipper gärna onödiga fighter på mornarna, har han bestämt sig för att han inte gillar något så bara vägrar han ta på sig det....
 
 
 

Testar ett nytt sett då...

Publicerad 2013-03-21 23:04:51 i Allmänt

Har velat blogga massor men fortsatt strul med att inget inlägg kommer upp.
Loggade in med google chrome istället för internet explorer och här verkar det funka mycket bättre! :)
Så jag får helt enkelt bytta webbläsare, för det är även andra sidor som funkar bättre här.

Så smidigt!

Publicerad 2013-03-13 21:31:31 i Allmänt

Fattar ni hur skönt det är när man bor 3 trappor upp utan hiss och kan beställa maten på nätet och få allt hemlevererat ända in i hallen :)

Det är ju helt underbart!

Mathem är min nya favorit!
Frakten går annars på ca.79:- men ofta har de erbjudanden, som nu så köpte jag ett leveranskort på fria leveranser onsdagar - fredagar i 3 månader. Kostnaden för det hela gick på 1:- !!!!

Första gången jag betsällde gick det dock åt några timmar, lusläste varenda lsta med varor.... Men sen kan man sparar sin inköpslistor och det mesta är ju återkommande så det är super.

Mathem

Publicerad 2013-03-13 16:54:21 i Allmänt

Gjort min andra beställning från Mathem, leverans ikväll.
Hoppas det går lika smidigt idag, isfåfall så är det verkligen sjukt bra!

väntar....

Publicerad 2013-03-13 16:39:19 i Allmänt

Väntar på ett spännande paket som snart borde dyka upp, men fattar inte riktigt leveransinfon... Levereras av ett Danskt företag så jag kan ju inte använda postens söksystem.
Står nu att det är levererat till företagets shop i stockholm (allatså budfirmans shop) lite mysko. Aja, ingen avi eller smsbesked så det är väl bara att vänta till imorgon.

Börjar bara bli lite otålig ;)

Ny mobil

Publicerad 2013-03-12 22:25:00 i Allmänt

Nu ser det ut att var på väg att lösa sig med min mobil, efter många turer fram och tillbaka och då mest jag som gjort jobbet och ej butiken...
Hoppas nu bara att det går som det ska, mobilen hade tydligen blivit skrotad fast de sa helt annorlunda till mig och förklarade precis vad som var utbytt och fixat och at tden iochmed det fått nytt IEMI nr.
Men, nu har tydligen inte försäkringsbolaget fått någon skrotningsorder på telefonen, den skulle ha ksickats den 5:e
Så utan att de fått in den så skickar de inte heller ett untyg om att jag får kvittera ut en ny mobil.
 
Dp de förmodligen kommer ta ytterligare ett par dagar och V.12-13 så komemr nya HTC One så kommer jag nog vänta in den. Har varit supernöjd med min gamla HTC så det känns som om jag gärna håller mig till dom.
 
     
 
 
 

Varför vill inte bloggen funka ???

Publicerad 2013-03-12 21:00:28 i Allmänt

Nu har jag ju hunnit glömma bort mig totalt om vad jag skulle skriva om.... Försökt logga in i 3 dagar nu.

Nu har jag iallafall börjar jobba extra på Ticket i Farsta, jätte kul :) Känns som om de är ett jätte bra gäng som jobbar där! Så glad att jag fick den här chansen, och tiderna verkar vi få ihop jätte bra också. Än så länge iallafall, hoppas det kan fortsätta så.

Fullt upp

Publicerad 2013-03-07 23:24:38 i Allmänt

Verkligen fullt upp med möten och samtal hit och dit, inte ligger man på soffan och latar sig direkt bara. Det är nog nu namnet Arbetssökande istället för Arbetslös passar väldigt bra in.

Bara igår var jag på 2 givande möten, men något frustrerande då en arbetsgivare vill anställa mig men de vill att jag ska jobba lite mer än vad jag fixar. Tiderna är mycket bättre än vad jag haft men ändå inte "bra". Utöver arbetstidern så lät det toppen!
Hoppas på att kunna hålla kontakten då det är en arbetsplats som jag gärna börjar arbeta på i framtiden då jag hoppas på att kunna utöka min arbetstid.

Sen en fika med lite prat om extra jobb, men ändå precis så mycket som jag vill/kan jobba. Det possitiva med det är att det är jag som kan vara med och styra tiderna mycket mer :)
Och idag fick jag ett samtal som gjorde det hela ännu mera possitivt, negativt bara med läget kanske.

Dessutom ett annat projekt pågång!

MELLO

Publicerad 2013-03-07 23:10:00 i Allmänt



Försökt blogga flera gånger både igår och idag, men verkar fortfarande vara något strul med blogg.se





Imorgon är det iallafall dags för Mello :) Vi är ett gäng, som byggs på för varje år nu som går och kikar på fredgakvällens genrep :)
Imorgon är vi 6 vuxna (elin och frida har ju vuxen biljett ;) ) och 5 barn, bara tjejer!
Tror att vi dessutom i år har fått riktigt bra biljetter, men det är ju lite svårt att veta då det är första gången i Friends.

Ska bli en toppen kvälll!
Vi ska mötas upp allihopa först här i väsby och äta middag tillsammans så det blir en helkväll, eller eftermiddag för vi måste äta redan kl.16.30

Hampus är lite, eller mycket besviken över att han inte får hänga med :( Får väl köpa biljett till honom nästa år också.

Någon som har sett???

Publicerad 2013-03-05 20:35:00 i Allmänt

Min mobil har varit inlämnad på reparation sen den 18 Februari, såg på min sida på 3 att den var skickad från verkstaden till kund den 27 Februari.
Efter många samtal till kundservice och min mamma besökte 3 butiken så säger alla att den brukar levereras till butil igen. Men nu till frågan, varför har den då inte kommit till butiken den 5 februari?
Ringde precis butiken i Täby och hon sa att de bytt verkstad, och texten levererad direkt till kund hade hon aldrig sett förut. Så alltså lutar det åt att den ska vara skickad direkt till mig, jätte smidigt kan man ju tänka sig då men så är det inte.
För alla jag har varit i kontakt med på 3 sen 6 år tillbaka har inte kunna/brytt sig/orkat/förstått mig när jag säger att mina kunduppgifter är FEL. De har kvar min adress där vi bodde för 6-8 år sedan, de har bara lagt till en faktura adress så all postutskick kommer rätt.
Så nu verkar min mobil vara på vift med Posten......
 
 
 
Så någon som sett en typ sån här HTC mobil vilsen med posten? 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drömmer....

Publicerad 2013-03-05 20:19:00 i Allmänt

Ibland är det bra härligt att sitta och drömma sig bort.... :)



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fel dator

Publicerad 2013-03-04 23:28:29 i Allmänt

Hade flera bilder som jag skulle få med i olika inlägg, men nu hade jag tydligen fel dator igång....
Aja, ni får se de en annan dag :)

Igår hade jag trevligt besök av Carro och Rachael, inte länge sen jag och Carro träffades senast me ndesto längre sedan barnen fick leka med varandra.
Förut var det tjejerna som lekte, men efter att vi besökte dom på Irland så var det Hampus och Rachael som lekt mest. Men så igår så var det tjejerna igen som lekte och Hampus satt mest med mig och Carro.
Rachael är 1 år äldre än Hampus så de är ju mer jämnåriga men sen så har väl tjejerna mer lika intressen kanske.

Woho!

Publicerad 2013-03-04 00:36:02 i Allmänt

Har försökt blogga i 1 vecka men alla inlägg har försvunnit. Även märkt att flera bloggar jag följer som bloggar på just blogg.se inte har gått att besöka.

Har haft massor att skriva om, så typiskt!
Dels massa roliga saker och sen har jag varit sjuk under några dagar och då hade jag massor av tod att skriva inlägg, men de försvann ju bara :(

Jag återkommer imorgon!

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela