Storhandling

Publicerad 2010-11-30 23:50:51 i Allmänt

Helt slut, efter middagen idag så åkte jag till Coop i Häggvik för att storhandla. 1,5 timme i butiken och en mer än välfylld kundvagn så är det dags att betala i shop express kassan. Dags för avstämming säger killen i kassan! Varför ska det alltid hända när jag har handlat som mest och är själv? Han var iallfall snäll och hjälpte till, plockade upp alla varor så jag behövde bara packa i dom igen. Han erbjöd sig att göra det med men jag kände att jag behövde ha lite kontroll över var allt låg.
Nu har vi iallfall full kyl och frys, jätte skönt :) Hur klarade vi oss när vi bara hade liten kyl och frys?

Imorgon är det 1 december, barnen har inte sagt så mycket om det men jag tror att de är väldigt spända (även Hampus). Dom har fått en varsin choklad kalender av oss, sen kom deras morfar och Annelie med Jennifers paketkalender och varsina chokladkalendrar till barnen, Sofie kom med dumle kalendrar idag, min farmor och farfar har gjort paketkalender åt Hampus och Jennifer har någon princess kalender som hon fick med en tidning. Så dom har att göra imorgon :)
Får se om vi kommer upp imorgon så vi kan titta på kalendern på Tv imorgonbitti, hoppas på det då jag har tänkt att träna imorgon kväll. Anmälde mig till ett zumba pass imorgon som är en nyhet på gymmet, hamnae på reservplats nr.11!!! Känns inte som så stora odds att jag kommer med, är inte van vid att behöva anmäla mig till pass, finns alltid någon plats kvar annars.

Nu blir det sängen.

Ska ladda upp lite bilder imorgon, har fått en ny dator på försäkringen för den som Hampus kissade på.
Så nu håller jag på att få över allt till den dator för den blev min, så får Magnus ha den "gamla" som säkert är 2 månader gammal.
Men alla våra bilder är borta med vår gammla dator som vi lämnade in :( känns inte alls bra.

Julklappar

Publicerad 2010-11-25 21:56:10 i Allmänt




Tog en bild när vi hade fått upp alla julklappar på  hyllan i klädkammaren när vi flyttade in.
Det var 2 flyttkartonger som vi hade fulla, och nu har jag inhandlat ännu mer :)

Jaha...

Publicerad 2010-11-25 21:51:29 i Allmänt

Så blev jag själv ytterligare en kväll...
Magnus jobbade "bara" dag iadg men sen skulle han vidare på hockey, så det blev jag och barnen här hemma.
Jennifer hade trampolinträning så Sofie var här och både hämtade och lämnade henne, jätte skönt. Hampus somnade nästan med en gång efter att dom hade åkt, ca.kl18 så det blev en väldigt lugn kväll.
Jennifer är inte hemma förrän efter kl.20 när hon har trampolin så det blir sena torsdagar för henne.
Nästa vecka är det avslutning, vilket hon inte tycker är så roligt. Hon vill inte ha något jullov från träningen!

Ska försöka göra upp en lista med alla som vi ska köpa julklappar och presenter till nu i december. Inte nog med att vi har många som vi köper julklappar till, flera av dom fyller även år i december.
Jag tycker det är jätte roligt att gå och shoppa presenter och julklappar men hatar att göra det i december då alla andra ska ut och shoppa. Så jag har redan välidgt mycket inhandlat, så nu gäller det att få lite koll på vad vi (jag)köpt och vad vi behöver komplettera med.
Inte lång tid kvar till jul nu, och 1:a advent är redan nu på söndag :)

SNÖ

Publicerad 2010-11-24 12:44:46 i Allmänt

Så härligt med vinter och snö :)
Men jag behöver verkligen ett par nya vinterskor, gjorde mig av med alla gamla kängor när vi flyttade så nuh ar jag inga alls. Fick gå med sneakers till dagis idag när jag lämnade barnen, lite kallt om fötterna blev det.
Ångrar inte att jag lämna bort all skor, dom var utslitna och/eller obekväma så det var ändå inga som jag kunde ha kvar.
Hittat ett par snygga lite högre klängor på Timberland, synd bara att dom ska vara så dyra...
Innan Januari så måste det iallfall inhandlas, kan inte åka till Åre utan kängor.

Jag är här :)

Publicerad 2010-11-09 23:42:00 i Allmänt

Blev ett långt uppehåll här i bloggen, har inte haft ork eller tid.

Har varit så fruktansvärt mycket att stå i sista tiden, både roliga och tråkiga saker.


Inflyttningsfest/kalas har vi hunnit haft, vilket var väldigt trevligt :)

Har också varit en del sjukdommar och vab dagar, mindre roligt.

Allt strul med Väsbyhem fortsätter, som vanligt. Dom har iallfall gått med på att kompensera oss en del för att det varit katastrof med städningen när vi flyttade in. Men sen fortsätter problemen....
Parkeringen är verkligen jätte lån gt bort nu när allt är avspärrat, det kommer inte funka i vinter. Dessutom så kan dom bara skriva ut parkeringstillstånd för 4 veckor i taget, det kan hända att vi måste ha denna "tillfälliga" parkering i ytterligare 3-4 år! Och det är inte så att vi betalar för en parkering som tillhör lägenheten, nej den ska stå på 1 bil! Vi måste ha reg. nr. ifyllt på tillståndet. Det här innebär att om vår bil skulle gå sönder och vi lånar någon annas bil så gäller inte vårat tillstånd, nu ska detta inte hända men det hände lite då och då med vår volvo.
Eller om jag är borta över dagen med bilen, någon kommer med bil för att hälsa på Magnus och vill stanna mer än 2 timmar så måste man då gå ut och flytta bilen på gästparkeringen. Eller ännu värre, gästparkeringen är ju alltid full, det finns ingen plats men om dom ställer sig på vår betalda parkering så får dom böter.
Jag tycker det är helt sjukt, vi betalar ju för platsen, sen är det väl upp till oss vilken bil som ska stå där.

Måste klaga på en sak till, detta stör mig fruktansvärt mycket. Denna porttelefon vi nu fått inkopplad!
Brevbäraren kommer in, tack och lov :) Dom som delar ut reklam kommer inte in, inte heller får vi någon lokaltidning. Skkönt kan vissa tycka men jag vill iallfall kunna ha det som en valmöjlighet, vi brukar faktiskt titta igenom reklamen och lokaltidningen.
Jag arbetar med Aloe vera och beställer då och då hem produkter från huvudkontoret i Göteborg, oftast stora och väldigt tunga paket. Jag har alltid fått dom leverarade till dörren, jätte smidigt och billigaste alternativet av fraktsätten. Men det går inte längre :(  Åkerierna kommer inte in genom porten!
Jag måste nu beställa postpaket, alltså så kommer dom som alla andra paket till mitt närmsta utläningsställe.
Eller betala 300:- extra och hoppas på att jag är hemma mellan kl.16-21 1-3 dagar efter beställning. Skulle jag inte vara hemma, lite svårt att veta om dom kommer prick 16.00 så skickas paketet tillbaka och jag får boka ny utkörning för 250:-
Så nu i måndags fick jag gå och "hämta ut" paketet men sa att jag inte klarar av att bära hem det, som tur var så har man blivit lite polare med paketombudet så det fick stå kvar där till Magnus kom hem från jobbet precis på minuten innan dom stängde. Men då var Magnus tvungen att gå någon timme tidigare från jobbet för att hinna för tisdagen (idag) skulle han jobba till kl.22 och då skulle inte jag fått mitt paket förrän onsdag.


Possitiva saker!!!!
Jennifer har haft avslutning på simskolan, hon tog baddaren :) Jätte lycklig dotter, och jag me :)
Hampus började i söndags på minisim hos aquababy i Täby, det var väldigt uppskattat :)

Nu måste jag ta hand om tvätten och försöka komma i säng.
får skriva mer en annan ndag och lägga in lite bilder




Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela