Fredagsmys

Publicerad 2013-05-24 22:18:50 i

Efter att ha försovit mig till 10.40!!! idag så blev det till att stressa till jobbet då jag började kl.11.30
Gick desto bättre på jobbet :)



Hämtade barnen kl.16.30 och sen åkte vi och hämtade upp barnens kusin Alva också som ska sova här inatt.

Det blev tacos, alla barnen valde att äta vegitariskt. De fick för sig att det var bra :)
Sen blev det frukt och bär när vi tittade på Lets Dance.
Hampus somnade i soffan och tjejerna ska jag försöka få i säng nu.








Noll koll...

Publicerad 2013-05-22 00:09:06 i Allmänt

Tror att det är värken i nacken som gör att jag är helt slut, kommer inte ihåg någonting. Vet inte vad jag precis pratat om, knappt vad jag gjort eller ska göra och glömmer det mesta.... Blir ju tokig då jag glömmer allt!
Nu blir det snart sängen efter en väldigt lång dag!
Läkarbesök på 1,5 timme på morgonen, trevlig lunchdate med Carro, öppet hus i skolan, lämna barnen i Täby hos mamma och sen direkt till jobbet. Hann inte med någon rast så jag hann inte handla matsäck till Jennifer så det fick bli efter stängning istället. Kom inte ifrån jobbet förrän kl.20.30 så då var det som sagt lunch matsäck till Jennifer och sen hämta barnen, inte hemma förrän straxt före kl.23 och då blev det middag.
Hoppas på en mycket lugnare dag imorgon :)

Buzzador

Publicerad 2013-05-20 23:11:00 i Allmänt

Jag har fått hem en kartong med Maraboukakor, 
Barnen blev helt till sig av en hel karting full av kakor, tyvärr kunde inte Jennifer äta odm pga mjökallerigin med de var ju så många förpackningar så man kunde ju bygga med förpackningar istället :)
 
Vi gillar Mini Stars kakorna, goda och så smart förpackade. De är en kartong med 4 mindre separata förpackningar inuti. Bra att ta med sig när man är iväg på utflykt eller även om man är hemma och inte vill ta fram så många kakor, de som är kvar i kartongen hinner ju inte bli sega och dåliga.
 
 
 
 
Chocowild är större platta kakaor med chokladöverdrag, de är formade som olika djur.
De verkar mer gå hem hos barn, dock kladdar de väldigt mcyket av chokladen då det inte går att hålla i kakan utan att undvika chokladen....
 
 
 
 
Barnen byggde ett flygplan!

Fotbollsskillen

Publicerad 2013-05-20 22:59:38 i Allmänt

Hampus är så glad för presenterna han fått, några favoriter är denna outfit!
Han fick fotbollskläder och fotboll av oss, fotbollsskor fick han av Magnus bror och sambo. 
 
Nu väntar han på att fotbollsskolan ska börja, vi har anmält han till 1 vecka i sommar.
 
 
 
 
 
 
 

Födelsedagsbarnet

Publicerad 2013-05-20 22:44:22 i Allmänt

Hampus har firats hela helgen, och han har varit så nöjd!
I fredags så var det mest förberedelser, kanske inte så kul... Men sen kom lördagen med kalas för Nova som fyllde 1 år.
Sen hem och här blev det barnkalas.'
De var 8 barn som kom hit plus en storasyster som är klasskompis med Jennifer.
De började med att leka och Hampus öppnade paket, sen blev det fika. Vi hade ställt fram kakor, muffins och chokladbollar och så skulle de få glass efter. Men de verkade så nöjda så vi skippade glassen.
Sen ville Hampus ha dansstopp, så en låt bara på skoj och en låt med tävling där man åker ut om man rör sig.
Lite mer lek inne på Hampus rum innan alla fick gå ut. Ute så började de med att få titta på när Magnus jonglerade med stora knivar och med brinnande käglor. De verkade tycka det var jätte spännande :)
Så blev det lite mer lek ute innan de fick en skattkarta, den ledde in till Hampus rum där vi gömt en skattkista med godispåsar i.
De 2 timmarna gick snabbt, men vi är glada att de bara var 2 timmar vi sagt ;)

Sen blev det snabbröj här hemma innan nästa gäng gäster kom, vi hade lite eurovisionfest här hemma :)
När vi frågade Hampus vad som var roligt under lördagen så sa han så här
- Mammas fest var roligast :) Sötnosen, han hade så kul på sitt kalas men "mitt kalas" var tydligen roligare ;)
Det blev massor av god mat, vi bad gästerna ta med sig något var så det blev en härlig buffé. Sen så hade vi fixat ölprovning till killarna som inte ville kolla på esc, de verkade väldigt uppskattat!

Snart helg

Publicerad 2013-05-17 00:15:31 i Allmänt

I helgen så händer det mycket! Imorgon fredag så blir det jobb, handla mat, hem och fixa och dona och sen hämta dottern som ska på skoldisco. Hoppas sedan att jag kan få slappa i soffan någon timme innan det är dags att gå till sängs. På lördag så ska vi första förbereda barnkalas här hemma, och skattjakten är fortfarande inte fixad.... Sen blir det kalas för Nova som fyller 1 år kl.12 Kl.15-17 så kommer det 8 barn på kalas här hemma, så full fart kommer det bli :) Och kvällen blir det Eurovisionfinal med ett gäng vänner som vi bjudit över. Så fullt hus nästan hela dagen kommer det bli. På Söndag så fyller Hampus 5 år, så då blir det kalas igen! Men innan kalaset så ska vi hinna kika på Jennifers truppgymnastik avslutning.

Dansavslutning

Publicerad 2013-05-16 23:52:08 i Allmänt

Idag har jag tittat på Jennifers dansavslutning :)
Jennifer var jätte duktig, men gav henne tipset om att titta mindre på dansläraren när de körde sin koreografi och lita mer på att hon kan den. Tror att hon lyssnade på det, för när de körde sista 2 gångerna så stod inte läraren brevid och dansade och då kunde hon inte titta och hon kunde ju allt :)
Nästa vecka blir det vårshow på Danderyds gymnasium!

Listor

Publicerad 2013-05-16 00:52:00 i Allmänt

Skriver listor och hoppas att jag inte glömmer bort någonting....
Hampus fyller 5 år på Söndag, en stor dag för honom :) Han räknar ned varje dag, har sovit lite oroligt sista veckan och vi undrar om det inte är för att han är lite nervös och spänd över sin födelsedag.
Barnkalas blir dte på Söndag, han bjöd in 9 dagiskompisar men 1 kunde inte komma. Så 10 barn inkl. Jennifer blir det på Lördag som ska leka, fika och busa massor :) Vi ska ordna en skattjakt som jag inte riktigt vet hur vi ska få till, men det är ett av "kraven" Hampus har. Sen så vill han att Magnus ska jonglera också.
 
På Söndag blir det kalas för släkten, och då har jag bokat sol och värme! Vi har tidigare år varit ute på ängen här i närheten och firat Hampus och hoppas på att kunna göra det även i år.
 
Presenter är inhandlade, inväntar bara ett paket till som jga beställt från lekmer.se och det borde komma med posten imorgon eller senast fredag. 
 
 
Min lilla busunge :)
 
 
 
 
 
 

Uppdatering :)

Publicerad 2013-05-16 00:34:39 i Allmänt

Har kommit en uppdatering med bilder från hotellet vi ska åka till i sommar, då det har renoverats under vintern.
 
Man längtar ju verkligen när man ser dessa bilder!
 
 
 
Ser ut som en riktigt härlig strandbar!
 
 
 
 
 
 
 
 

Dåligt med bilder

Publicerad 2013-05-14 00:08:14 i Allmänt

hara varit lite snålt med bilder senaste tiden, har oftast ingen handväska med mig och då har jag inte heller kameran med. Med den mobil jag har nu i väntan på min nya så blir det inte heller några mobilbilder....
 
Här hittade jag iallafall 2 bilder på barnen när vi skulle bort för någon vecka sedan
 
Jennifer klädde upp sig i hennes favoritklänning. Hampus lyckades vi få på skjorta och så fick han fixa håret också, vilket inte händer så ofta.
 
 
 
 
 

Sommar

Publicerad 2013-05-11 23:02:28 i Allmänt

Känns som om sommaren äntligen är på väg nu, så härligt!
Haft några härliga lediga dagar nu med familjen, och ändå är det bara lördag idag :)
Magnus var hemma med Hampus i onsdags, jag jobbade eftermiddag och kom hem vid 20-tiden. För oss så blir det en hel ledig kväll, Magnus skulle annars ha jobbat till midnatt.
I Torsdags så var vi lediga och Magnus hade tagit ut en ledig dag igår också, så nu har vi tillbringat första dagarna på landet för det här året.
2 härliga lediga dagar, i princip all tid har spenderats utomhus. Barnen har verkligen njutit av att springa runt och leka och så var grannens barn ute samtidigt också så dom lekte hela dagarna. De är så härligt med dom, granntjejen är i Jennifers ålder (hon har en lillebror också på 1 år) och nu är Hampus så stor också så även han får hänga på.
De har lekt, haft vattenkrig (kille mot tjejer, de kommer ångra sig när den andra brorsan blir större...) gjort cirkuskonster då Magnus hade med sig en flyttkartong med alla hans gamla jongleringssaker, och de har även ätit lunch och middag tillsammans båda dagarna. Härligt när de har så roligt tillsammans, då blir ju dagarna på landet ännu roligare för dom :)

Magnus fick också bjuda på en eldshow, han impade på grannarna som inte alls var beredda på det. De trodde att bara var barnen som skulle göra sin "cirkus" :)

Vi åkte hem mitt på dagen idag, Magnus har jobbhelg. Jag och barnen har bara varit hemma under eftermiddagen, dom var ute och cyklade och jag har fixat lite här hemma.
Imorgon har Jennifer truppgymnastik och sen ska vi på 4 års kalas hos barnens kusin :)

Tramplointävling

Publicerad 2013-05-08 00:02:00 i Allmänt

I hekgen så var det Trampolintävling för Jennifer, vi var där hela familjen och tittade och även min mamma kom dit vilket Jennifer uppskattade.
Hon gjorde sin hittils bösta tävling!  Jätte glad var hon efteråt, och det var såklart vi också :)
Jennifer sa att hennes mål var topp 10, och det klarade hon och då skulle hon såklart få en belöning för det.
 
När vi kom hem sen på kvällen så gjorde vi plockmat och Jennifer fick sin belöning, hon hade valt själv innan och det var alkoholfritt vin. Hon fick det när min lillasyster fylde 13år och ville ha mousserande alkoholfritt vin istället för läsk eller cider.
Hon var så nöjd och stolt :)
 
Så plockmatsbuffé och Sune i Grekland, en mysig familjekväll :) 

Sol och värme!

Publicerad 2013-05-03 10:44:59 i Allmänt

Dte är precis vad jag behöver just nu, var ute på en promenad i solen och det värme riktigt härligt :) Dock hade jag klätt mig ordentligt, men tänkt vad skönt att kunna gå ut utan att behöva tänka på jacka och långbyxor...
 
Så här ser det ut på Rhodos, tror inte att det är risk för att vi kommer frysa när vi kommer ner dit i Augusti :)
 
 
KlimatJANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Dag °C 15 16 17 21 25 30 32 33 29 25 21 17
Natt °C 7 8 9 12 15 19 21 22 19 15 12 9
Soltim/dag 4 5 6 8 10 11 12 12 10 7 6 4
Vatten °C       17 20 23 23 25 25 23    

Hemska nyheter

Publicerad 2013-05-02 10:10:21 i Allmänt

Satte på Nyhetsmorgon efter att ha lämnat barnen, brukar ju vara ungefär samma varje dag...
Men idag inledde de med att säga att AIKs målvakt Ivan Turina hittats död imorse :( Riktigt hemskt!
 
Tankarna går till hans 2 döttrar och hans gravida fru. 
 

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela