Mer kalas

Publicerad 2010-01-28 00:20:06 i Allmänt

I Södags var det dags för kalas igen :)
Morgonen var väldigt seg, kom upp sent men då hade Magnus redan hunnit med att ta hand om hela köket.
Sen blev det städning och vid 15 tiden kom gästerna, blev fult hus :)
Jennifer var så glad när alla kom, hon började bli otålig redan vi 12 tiden.
Hon fick så mycket presenter, satt väldigt länge och öppnade och hon blev så glad för allt. Vi får tacka så jätte mycket för alla fina saker hon fick. Än har hon inte riktigt hunnit öppna alla förpackningar, några barbie dockor bla. som fortfarande ligger i kartinger. Känns bättre att hon kan öppna dom i lugn och ro och hinna se efter vad hon fått än att slita upp allt med en gång.
Efter kalaset så stannade Sofie kvar och åt middag med oss, vi bestälde hem pizza.
Bilder kommer.

I måndags så var det dags för den riktiga födelsedagen för vår lilla princessa. Nu är hon 5 år!!!
Blev väkt av oss på morgonen med paket, frukost på sängen och hon verkade så nöjd :)
Efter dagis  var det dags för gympa och sen kom vi hem och åt födelsedagsmiddag.
Hampus hade redan somnat när vi kom hem så vi tog det lite lugnt och sen satte vi oss vid matbordet i vardagsrummet och åt, Jennifer tycker det är mysigt. Hon hade bestämt maten själv, fick välja vad hon ville så det blev stuvade makaroner med falukorv och bacon.
Sen mycste jag och Jennifer i soffan och tittade på familjen annorlunda, vi gillar båda det programmet.

Igår kom Petra, "lilla" elin (inte kusin Elin) och Hugo över, vi såg knapt Jennifer och Elin under de timmarna de var här. De stängde in sig i Jennifers rum och sen satt de där och lekte med barbie dockor. De lekte så bra ihop, får se till att de träffas oftare. Hugo verkade tycka mycket om Hampus alla bilar.

Imorgon ska jag försöka komma iväg och handla, men får se om jag kommer ut från parkeringen. Plogbilden har plogat upp en ordentlig vall mot infarten. Förhoppningsvis är det lite uppkört imorgon.
Får även se hur Hampus mår, an har varit dålig i magen och nu på kvällen har han känts lite varm och inte varit helt okej. Förstår mig inte riktigt på honom den här veckan, först tror man att han är magsjuk, sen inte, och så blir han dålig igen och sen vet man inte, han är ju pigg och glad (nästan) hela tiden iallafall.
Han hade även fått stora röda utsla/eksem runt munnen idag när jag hämtade honom från dagis. Vi var ich to allergitest mot tomat förra veckan då han blir röd av tomat. Frågade vad de ätit idag och det hade inte funnit några tomater till lunch och för örigt verkade han inte ha ätit nåonting konstigt. Men någonting har hab fått utslag av, blir inte riktigt klock på det här.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela