Husvisning

Publicerad 2011-05-26 21:25:05 i Allmänt

Har varit och tittat på ett radhus idag :) Är fortfarande inom Väsbyhem men inget höghus utan ett tvåvånings radhus. Igentligen lite väl litet men gillade det ändå. Lite tomt på framsidan där man kunde ha cyklar m.m. och även ett litet bord och två stolar för eftermiddagshäng. Till baksidan var det utgång från köket, en ganska stor del som var under tak och sen en liten gräsplätt. På andra sidan staketet var det en allmäning med gräsmatta och en liten sandlåda.
Ska visa Magnus lite bilder när han kommer hem, skulle vara så härligt med en tomt.

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2011-05-27 07:32:11

Vart var det någonstans? Har ni bestämt er ang Hampus dagis? Kram

Postat av: Nettan

Publicerad 2011-05-27 11:39:19

Maria Krantzonsväg, det är precis det området som vi skulle vilja flytta till. Kanske mest för att det är enda området förutom Smedby där väsbyhem inte sålt ut alla radhus.

Vi har inte bestämt oss om vi ska byta än, har verkligen beslutsångest. Vi vill inte ha kvar honom där han går nu men känner samtidigt att det kan bli lite strul med hämtningen då det andra stänger kl.17.15

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela