Loppis!

Publicerad 2011-05-05 15:42:43 i Allmänt

Provade på att stå och sälja på en loppis förra våren, gick helt ok. Om ett par veckor så är det dag igen, visserligen så var jag ivög förra året men vi har fortfarande minst 6 flyttkartonger kvar med sånt vi vill bli av med. Nu har vi även en TV, 2 st. trehjulingar och förmodligen en del annat också som vi inte längre behöver.
Tycker att det är ett ganska så bra sätt att göra sig av med saker, känns svårt att kasta saker som inte är fel på eller sönder men som man helt enkelt har tröttnat på eller vad gäller barn så växer de ur/ifrån mycket.
Man blir ju inte direkt rik på att stå och sälja på loppis men kastar man allt så får man ingenting tillbaka. Sen så var det ganska så trevligt med loppis också :)

Förra året var jag och Sofie väg till Kom i Rotebro där dom har loppis varje helg, vi var där en hel lördag i slutet av Maj. En härlig dag med sol, värme och trevlig sällskap, vi hade med oss solstolar, kaffe och lite fika och fick en mycket trevlig dag. Har summan 1000:- i minnet, men jag kommer inte ihåg om det var före eller efter jag räknat bort lunchen och kostnaden för att få vara där (ca.150:-). Tror att det var 1000:- i vinst, vilket är helt okej för sånt som annars bara skulle blivit stående i källaren eller åkt i soporna.
I år så har jag pratat med Annelie om att åka till Täby galopp, dom har precis flyttat så dom hade en del som skulle bort nu. Och vi har som sagt en hel del kvar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela