Vi fira vår 3-åring!

Publicerad 2011-05-19 15:23:24 i Allmänt

Barnen kom inte isäng förrän kl.21 igår då vi blev sena hem efter kalaset igår. Då Hampus inte vaknat före 8 seanste tiden så trode vi verkligen inte att han skulle göra det idag heller. Vi stälde klockan på 7.30, Jennifer vakande vid 7 och Hampus starx efter. Magnus försökte få honom i säng igen men det gick inte, sen provade JEnnifer och hon lyckades :)
Så vid 7.40 så gick vi in till Hampus som låg och blundade i sängen :) När vi sjukngit klart så öppnade han ögonen och log stort.
Han fick drickyoghurt och limpsmörgås som han själv bestämt och så fick han sina paket. Jennifer hade gjort en maraccas till Hampus, vi hade köpt såpbubblor, ett par byxor (som inte var roliga att få) Toy story vattenflaska och en radiostyrd Buzz.



Födelsedagsbrickan med paket och frukost




Jennifer håller i maraccasen som hon slagit in och teckningar som hon ritat till Hampus



Hampus väntar in att vi ska sjunga färdigt så han kan sätta sig upp ;)



"Nyvaken" och får presenter







Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela