Så glad för Jennifer

Publicerad 2011-09-12 22:11:57 i Allmänt

Har väl sagt det tidigare men kan inte låta bli att säga det igen :) Vi är verkligen jätte nöjda med valet att hon fick börja i Fresta skolan, och specielt att det blev montisori vilket vi först var tveksamma till.
Hon utvecklas enormt på så kort tid. Vi fick idag hem hennes planeringsbok, hon har hunnit med två sidor och är inne på sin tredje sida nu. På första sidans utvärdering av hennes fröken så stod det "Bra kämpat! Du har en härlig koncentration och lärarlust. Glöm inte bort att pausa ibland och göra något annat"
Och efter andra veckan så stod det "Härligt! Du måste visst få lite mer på din planering"
hon håller på med både plus och minus, lärt sig udda och jämna tal, skriver långa ord och lättare meningar, lärt sig alla världsdelar och mycket mer på bara några veckor.
Dessutom så blev hon förra veckan framröstad i klassen till elevrådsrepresentant :) Hon är kompis med alla tjejer i klassen, och då även med dom som går i 1:an.
Jag är en mycket STOLT mamma :)

Hon blev bjuden på kalas hos en klasskompis igår och nu på söndag så är det dags för nästa kalas :) Jennifer har alltid varit lite blyg så vi trode inte alls att hon skulle förändras så här mycket nästan bara över en natt. Även hennes fröken hade fått den uppfattningen om Jennifer att hon skulle behöva lite tid att komma in i klassen och våga mer. Så vi har verkligen blivit possitivt överraskade :) Hon står tydligen och pratar inför hela klassen utan problem och är inte alls blyg.

Kommentarer

Postat av: cia

Publicerad 2011-09-13 08:05:03

Vad roligt att det går så jättebra! =D Det är så härligt när ens barn kan vara kompis med barn från olika klasser.

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela