Nytt år!

Publicerad 2012-01-01 17:16:45 i Allmänt

Hur var eran nyårsafton? Några nyårslöften?
Själv har jag nog aldrig haft några nyårslöften, känns som om alla de där löftenna är något som aldrig blir av... Eller har jag fel?

Hade en lugn och trevlig kväll igår, jätte god mat och dryck :) Magnus kom hem och gjorde sällskap till desserten.
Men det nya året hade kunnat börjat bättre, jätte gnälliga barn och jag har fruktansvärt ont i nacken. Men nu kan det bara bli bättre!

Kommentarer

Postat av: Heléne

Publicerad 2012-01-02 16:07:29

Inga nyårslöften här heller. "Firade" med att ligga däckade i feber, jättehärligt ;). Nyårsmiddagen bestod av vatten och lite vaniljglass och så somnade vi innan tolvslaget, haha.

Postat av: Nettan

Publicerad 2012-01-02 20:30:13

Nej vad tråkigt! Men då kan det nya året bara bli bättre :)

Postat av: cia

Publicerad 2012-01-03 11:57:01

jag ger aldrig löften. gör jag nåt jag vill så gör jag det utan löfte! :) vi hade jättetrevligt hemma hos pernilla och johan! jag var som vanligt trött och somnade till innan tolvslaget. vaknade upp något och lyssnade/tittade lite, men somnade om snabbt. linnea somnade innan tolvslaget och blev lite sur över att vi inte väckte henne... felicia somnade visst runt 1,30-2 tyckte jag nån sade. s vi sköt lite raketer (eller ingen som drog iväg högt upp) lite tidigare så att alla barn kunde vara med på sånt. hade även "thailyktor" som var mycket uppskattat. god mat och trevligt sällskap var det. sov ju över hos dem och softade nästan hela dan hos dem. skönt! =D

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela