Nöjd dotter

Publicerad 2012-11-13 21:48:00 i Allmänt

Suttit och gått igenom alla jultidningsordrar med Jennifer, och gått igenom vad hon får välja för premier.
Hon har sålt för mycket mer än vad jag trode att hon skulle göra, så det var en mycket nöjd tjej ikväll. Och målet inför nnästa år är redan satt!
Nu är ordern lagd och med den kommer hon förutom jultidningarna/böckerna få 3 premier och en välkomstpremie.
Man fick välja upp till 3 stycken, men då blir det ju mindre pengar men vi gjorde en liten deal där ;)
En juste surfplatta till Jennifer (hon hamnade på gruppen under ipaden) vilket hon hade som mål men hon trode hon skulle få en mindre surfplatta. Men hon valde även en mindre och enklare surfplatta och den ska hon ge Hampus i julklapp, vilket hon tyckte var jätte roligt. Det var där vi gjorde en lite deal ;) Hon får lite pengar av oss som poängen för den motsvarade och vi slipper massa bråk om Jennifers surfplatta som Hampus kommer vilja lägga beslag på. Men köpa en surfplatta i någon affär hade kostat oss minst 1500:- mer än vad poängen var värda!
Sen räckte poängen till en premie till och då blev det en Slush maskin, vilket även Magnus blev nöjd över :) Själv funderar jag redan på var vi ska få plats med denna stora maskin..... Finns jultidningsförsäljning för vuxna där en premie är ett stort och rymligt kök??? Välkomspremie fick hon ju också, där valde hon en cool klocka. br />Så det var det, och massor av julklappar är fixade både för vår och andras del och en super nöjd dotter!

Kommentarer

Postat av: cia

Publicerad 2012-11-14 11:55:02

vad roligt att läsa! =D

Svar: Så roligt när man ser hur stolt hon blir :)
Nettan

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-11-14 21:20:56

Låter som ni får det lugnare än vi... Alva valde en gitarr!!! I välkomstpresent valde hon en chkladfondue 😀. Den får ni komma hit och testa, så kommer vi till er och dricker slush.

Svar: Jennifer kikade på chokladfondue också, fanns på en va de lägre premiegrupperna. Men skulle hon valt den så skulle hon ge den i julklapp till min syrra, Johanna hade tydligen sagt till Jennifer att hon önskade sig det.Hörselskydd på din och Claes önskelista eller ;)
Tror nog att de gärna bjuder över varandra på fika/efterrätt!
Nettan

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela