Resekompis

Publicerad 2012-10-22 22:33:00 i Allmänt

Hampus pratar varje dag om Elvin, hans resekompis som han själv säger. Eller om jag ska skriva precis som han säger så ska det stå Alvin.... Han kan inte säga Elvin.
Jennifer och Hampus fick direkt kopmpisar på Rhodos, ett syskonpar i samma åldrar som dom. Dom hade så roligt tillsammans och det var så kul att se dom. Tjejerna utmanade verkligen varandra i poolen, de verkade ligga på samma nivå ungefär när dte gälde simningen och modet att hoppa m.m. Men när veckan var slut så simmade båda utan probelm långa stunder på det djupa och hoppade och försökte dyka från kanten, de åkte jätte långa LÄSKIGA vattenrutchkanor tills de fick träningsvärk i benen av att springa upp för trapporna :)
De var bara 6-8 barn i superkids (barnklubben för 7-12 åringar) och båda tjejerna gick där så de lärde känna varandra första dagen. Killarna gick i Bamseklubb tillsammans men var nog båda lite blyga i början men sen kom dom igång ordentligt.


Grabbarna var ju lite svårare att fånga på bild, men här busar dom i havet :)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela