Skärtorsdag

Publicerad 2013-03-27 23:13:06 i Allmänt

Snart börjar påsken, imorgon så är vi lediga men Jennifer har skola 8-13.30, får dock se om hon kan gå. Hon ramlade ned från sin säng idag, hon har en låg loftsäng. På vägen ned hade hon även skrapat emot skrivbordet, hon slog sig på sidan av ryggen, låret och rumpan. Hon hade jätte ont när vi kom hem från Stinsen, vi sa till henne att hon får känna efter imorgon hur hon vill göra. Hon kan inte sitta utan att få jätte ont....
 
Vi förbereder oss iallafall för att hon ska gå, så påskkärringkläder ligger framme, de fick komma utklädda imorgon om de ville. Sen verkar de bli som så att hon ska vara påskkärring med Alva, och småkillarna får väl också hänga på. De kommer gå på samma gator som Jennifers klasskompis också som Jennifer vill gå med, men vi sa att då kommer de nog mötas upp där.
 
Får ta och leta igenom imorgon vad Hampus ska ta på sig också...

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nettan

Hej Välkomna hit till min blogg! Jeanette heter jag och är 25 år, bor Norr om Stockholm i Upplands Väsby. Har tillsammans med min sambo Magnus två barn, Jennifer 7 år och Hampus 4 år. Familjen är i fokus här i bloggen, allt vad det innebär med 2 underbara, busiga och härliga barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela